prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Asterix
Hvala, razlog za zamudo bo samo "traffic".
Uporabniški avatar
 Asterix
Res je "pasalo". Odtekla sva lahkoten tek in spotoma še "eno rekla". Lahko vam je žal. :D :D :D

lp
Uporabniški avatar
 Loni
Mi niti ni, sem se tako kot Cormi, cukrala doma. In je pasalo.

PS Ma je pasalo tudi it laufat danes zjutraj.
Uporabniški avatar
 bobr
Danes upam da pridem na počasen klasičen krog ob 17:00. Kasneje ne morem zaradi službenih obveznosti.
Gre še kdo?
Uporabniški avatar
 AVI
....po vsej verjetnosti pridem ob 17-ih....počasnega :?: :?: kaj pa vem.... :lol: :lol: :lol: .... bobr to ti ne verjamem....
Uporabniški avatar
 IRA
.. eni smo bli pa že včeraj, tiri ri ri ri ... :twisted:

Sam je že noro hitro noč :roll:
Bo treba javno osvetljavo s sabo nosit :D

Lepo tecite danes!
Uporabniški avatar
 Loni
IRA napisal/-a:.. eni smo bli pa že včeraj, tiri ri ri ri ... :twisted:

Sam je že noro hitro noč :roll:
Bo treba javno osvetljavo s sabo nosit :D

Lepo tecite danes!

Ira, mi jo že dva tedna nosimo s sabo :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Midve sva šle včeraj že ob 16h pa naju je tema ujela. Včeraj ni bilo lune in je potem takoj bolj temno.. se pozna...
Uporabniški avatar
 Loni
niki napisal/-a:Midve sva šle včeraj že ob 16h pa naju je tema ujela. Včeraj ni bilo lune in je potem takoj bolj temno.. se pozna...

Niki, jaz sem šla včeraj eno daljšo ravninsko (14k) ob malce pred šesto, samo brez lučke, ker znam pot dobesedno na pamet, me pa je en dirkač v nasprotni smeri skoraj podrl, ko je tkao pod noge gledal :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:
niki napisal/-a:Midve sva šle včeraj že ob 16h pa naju je tema ujela. Včeraj ni bilo lune in je potem takoj bolj temno.. se pozna...

Niki, jaz sem šla včeraj eno daljšo ravninsko (14k) ob malce pred šesto, samo brez lučke, ker znam pot dobesedno na pamet, me pa je en dirkač v nasprotni smeri skoraj podrl, ko je tkao pod noge gledal :lol:

:lol: :lol:

a je bil vsaj dober :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
niki napisal/-a:
Loni napisal/-a:

:lol: :lol:

a je bil vsaj dober :wink:

:rol:

hi hi hi ... sej toj dilema zdej ...
Brez lučke niti ni tako slabo, a nede ...?

... sam klinc, k tut ne vidiš pol, a se je splačal al se ni :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
Nekaj črnega dolgonogega, zamaskiranega s kapo, ni imel rdeče majce, pa ga nisem bolj od blizu pogledala :lol: :lol: Po moje tudi lučka ne bi koristila, je bil oblečen že kot da je sredi zime.
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:Nekaj črnega dolgonogega, zamaskiranega s kapo, ni imel rdeče majce, pa ga nisem bolj od blizu pogledala :lol: :lol: Po moje tudi lučka ne bi koristila, je bil oblečen že kot da je sredi zime.

Nič oprijetega ! :twisted: Ah.. potem pa res ne :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Laufer
A je kdo danes za kaj bolj ravnega :?:
Ravninski Krožnik ali pa po PST
  • 1
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 128
  • 433