Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Ej nikica ...

Pa veš, da sem ti danes (ravno, ko si tole razlagala) hotla rečt, da si jest pa tega kr ne upam ... da si sam zribam s tisto žagco in to je to ...

Kakšen natančen poseg pa se mi zdi kr mal preveč.
Enkat sem kot študentka delala v kozmetičnem salonu pa je naša šefica vsaki stranki posbej govorila, da so po pedikuri lahko noge potem malo bolj občutljive... da znajo čevlji tudi ožulit :roll:

No evo ... zdej vemo ... :roll:

Upam, da jih hitro saniraš in boš spet ready za akcijo!
Kar vidno napreduješ, veš ... prav lepo te je gledat :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:
tkole tudi treniraš ročne mišice :wink: .

Eh tako kvečjemu samo ogrožam življenje mojih dragocenih prstov na rokah. SEm že povedala vsem, ki so me bili pripravljeni poslušat, da mam dost gospodinjenja (kuhanja marmelade) za en čas.

Bom drugič rajš cel dan tekla.
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Ej nikica ...

Pa veš, da sem ti danes (ravno, ko si tole razlagala) hotla rečt, da si jest pa tega kr ne upam ... da si sam zribam s tisto žagco in to je to ...

Kakšen natančen poseg pa se mi zdi kr mal preveč.
Enkat sem kot študentka delala v kozmetičnem salonu pa je naša šefica vsaki stranki posbej govorila, da so po pedikuri lahko noge potem malo bolj občutljive... da znajo čevlji tudi ožulit :roll:

No evo ... zdej vemo ... :roll:

Upam, da jih hitro saniraš in boš spet ready za akcijo!
Kar vidno napreduješ, veš ... prav lepo te je gledat :twisted:

Sej jaz sem jih tudi z tistim za drgnit.. :roll: zgleda sem bila preveč natančna :oops:

Sej bolijo me ne, samo grdo zgleda :roll: sem že tiho.. 8)

IRA napisal/-a:Kar vidno napreduješ, veš ... prav lepo te je gledat :twisted:

A reeeees :D o, hvala :)
Se že veselim najinega naslednjega teka :)
Uporabniški avatar
 lenči
http://picasaweb.google.com/alenka131
tukaj si oglejte moj spominek na nohtih iz Ptuja Slika . Saj ne boli, dobro pa je, da ni poletje, no itak se ne sekiram :lol: :wink: . In zakaj bi si jih urejala Slika ? Upam, da v soboto ne pridelam še kaj več. Pa četudi :wink: , samo da bodo užitki tapravi Slika
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:
tkole tudi treniraš ročne mišice :wink: .

Eh tako kvečjemu samo ogrožam življenje mojih dragocenih prstov na rokah. SEm že povedala vsem, ki so me bili pripravljeni poslušat, da mam dost gospodinjenja (kuhanja marmelade) za en čas.

Bom drugič rajš cel dan tekla.

Ha, ha, mene še od lani ni prijelo, da bi jo kuhala, tolk sem jo nardila :lol: Slika . Sedaj pa raje Slika .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:http://picasaweb.google.com/alenka131
tukaj si oglejte moj spominek na nohtih iz Ptuja Slika . Saj ne boli, dobro pa je, da ni poletje, no itak se ne sekiram :lol: :wink: . In zakaj bi si jih urejala Slika ? Upam, da v soboto ne pridelam še kaj več. Pa četudi :wink: , samo da bodo užitki tapravi Slika

Teli spominki se te bodo pa kar nekaj časa držali :twisted:

Meni je noht na kazalcu kar odmrl, sem to včeraj opazila, ker ko sem namakala v vodi se je strjena kri, ki je bila pod nohtom, sprala in sem opazila da spodaj raste nov.. Bo še trajal, da bo šel ta dol.. Mogoče do poletja :lol: sam kaj ko bo do takrat pa še kaj novega :roll:
Važno, da tečemo pa da se dobro počutimo. :D
Uporabniški avatar
 IRA
Sam men pa tole z nohti ni čist nič všeč :cry:

Kaj... a to res mora dol padat al kaj?
Ne gre brez :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Sam men pa tole z nohti ni čist nič všeč :cry:

Kaj... a to res mora dol padat al kaj?
Ne gre brez :roll: :wink:

Pojma nimam, kaj bo. Zaenkrat je vse tiho in mirno :lol: :wink: . Dokler je samo to, smo še kar dobre :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Frikica
Polžki,

če kdo potrebuje 15% popust za Hervis (tekaška obutev, oprema, tekstil) naj se mi javi. Jaz namreč ne bom do konca leta nič kupovala tekaškega...
Kuponček pa velja do konca leta 2008.
Uporabniški avatar
 UršaR
Ojla Polžkice moje!

Se bolj malo javljam, ker bolj malo tečem. No, če sem bolj natančna: od LM še nisem tekla! (Saj tek čez cesto ne šteje, ane?!) Grem pa danes. Ker je bil oktober zame kar naporen (pa ne samo zaradi teka), mi je dragi priporočil malo daljši počitek. V nedeljo so me sicer že močno noge srbele, pa smo šli potem skupaj na en daljši sprehod, pa je bilo tudi super. Danes pa grem, pa če lije kot iz škafa. Začenjam z novim ciklom priprav. :D Sem si zadnjič na list napisala nekaj ciljev za naslednje leto in upam, da mi jih uspe realizirati. Glede na to, da niso ne vem kako visoko leteči, bo menda že ok.

Sicer me malo moti tale zgodnja tema, saj po temi nimam neke hude izbire - po pločniku ob cesti v eno smer in nazaj. Bom pa ob vikendih malo bolj dnevno svetlobo izkoristila, pa bo.

Nohti? Zaenkrat mi še ni niti eden potemnel - res, da ne tečem več kot 10 km! In tudi z žulji mi je zaenkrat bilo prizanešeno. Tudi takoj po pedikuri.

Me pa v bližnji prihodnosti čaka nakup novih superg in me že zdaj skrbi, kako bo. Te, ki jih imam, sem namreč kupila bolj na blef, saj takrat še nisem imela pojma, na kaj vse moram biti pozorna in sem imela grozno srečo, saj so mi perfektne! Ah, brezveze jamram, vem!

:arrow: Ksenija, ti pa tako lepo napišeš svoje občutke, da te je prav veselje brati! Pa čeprav pišeš o bolečinah. Upam, da bolečine čimpreje minejo in boš spet lahko tekla! Se pa popolnoma strinjam, da se tukaj vedno najde "zatočišče" in lepa beseda. A ni to fajn?

Punce, res ste fajn! Uživajte!

LP, Urša
Nazadnje spremenil UršaR, dne 04 Nov 2008, 12:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 majcha72
Urša, če so perfektne, kupi enake!

Moj moder noht je še pridno tam. Štorija je pa že v eni drugi temi. Nove superge so pa očitno čist OK, ker nimam težav od takrat. Sem pa dve številki večje kupila. Se pozna, da tako prima primejo čez nart, da nič ne plešejo.

Jaz tud zabušavam od LM dalje. Po teku se mi je vse, kar se mi je prej basalo v grlu in pljučih, zbralo v grlu in nisem govorila dva dni (blagor mojemu možu ;)).
Potem sva bila v Beogradu dva dni - koncert Queenov (jeeeee), tele "praznike" sem pa dežurala doma - neke premotne bavne so me dajale.

Včeraj sem pa videla Mausi. Še tukaj en živjo!
 mausi
živijo nazaj

jah Mausi še brca, čeprav malo ali bolje rečeno zadnje čase ne teče kaj preveč...vas pa spremljam in upam, da me ne zabrišete dol iz foruma... :roll:

enostavno je v službi tolk dela, da sem tako skurjena ko pridem domov da samo čakam, da se vsedem dol in lenarim...hrabri mišek me že preganja kdaj bom spet šla migat - pomoje se njemu lušta in bi rad imel družbo :lol:
Uporabniški avatar
 niki
mausi napisal/-a:živijo nazaj

jah Mausi še brca, čeprav malo ali bolje rečeno zadnje čase ne teče kaj preveč...vas pa spremljam in upam, da me ne zabrišete dol iz foruma... :roll:

enostavno je v službi tolk dela, da sem tako skurjena ko pridem domov da samo čakam, da se vsedem dol in lenarim...hrabri mišek me že preganja kdaj bom spet šla migat - pomoje se njemu lušta in bi rad imel družbo :lol:

Ti kar zberi energijo pa mu delaj malo družbe med tekom :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:živijo nazaj
vas pa spremljam in upam, da me ne zabrišete dol iz foruma... :roll:

hrabri mišek me že preganja kdaj bom spet šla migat - pomoje se njemu lušta in bi rad imel družbo :lol:

Veš kaj, dol te ne bomo zabrisale, okrcale pa sigurno, ker ne sprejmeš takšnega povabila na tek, madonca, mene moj ne povabi, ker sem prepočasna :cry: . Izkoristi če se tvojemu lušta in pejta migat :wink: :lol:
 Tanjusha
Evo, jest sm pa ravno razmisljala, kje ste vse Gorenjke in ce bi se kdaj dobile za kaksen skupni tek - rabim malo vzpodbude!!!

Drgac pa SOLATKA - tale tema o jedaci je pa cist prehuda, sem ze cel dan lacna, polzke pa kar debatirate o raznih receptih in nam cedite sline. Kdaj bo kaksen piknik spet? :D
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA