Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Drgac pa SOLATKA - tale tema o jedaci je pa cist prehuda, sem ze cel dan lacna, polzke pa kar debatirate o raznih receptih in nam cedite sline. Kdaj bo kaksen piknik spet? :D

Tole si pa malo zgrešila temo :lol: :wink: , a ne moreš več brat :twisted: . Piknik? Bo treba počakat na pomlad. Drugač pa bo en Polžji žur na Barbarinem teku 7.12. Saj znamo tudi kaj času primernega skupaj spravit :wink: :lol: .
 Tanjusha
Lenci, nisem zgresila teme :) tole je splosna debata polzje sekcije - v tisti drugi pa nisem hotla smetit, sem rajs tle pojamrala o slino-cedenju :roll:

Za Barbarin tek sem vidla, da se obeta prava invazija polzkov :D[/quote]
Uporabniški avatar
 lenči
Tanjusha napisal/-a:Lenci, nisem zgresila teme :) tole je splosna debata polzje sekcije - v tisti drugi pa nisem hotla smetit, sem rajs tle pojamrala o slino-cedenju :roll:

Za Barbarin tek sem vidla, da se obeta prava invazija polzkov :D
[/quote]

A smo polžki zakon, a ne :wink: :lol:
 mausi
Tanjusha napisal/-a:Drgac pa SOLATKA - tale tema o jedaci je pa cist prehuda, sem ze cel dan lacna, polzke pa kar debatirate o raznih receptih in nam cedite sline. Kdaj bo kaksen piknik spet? :D

piknik? a je kdo omenjal piknik? kdaj? kje? evo za piknik me pa ni treba preveč prepričevati :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Loni
Punce, moja sestra ni iz cukra. Nisem šla na K-Rožnik, ker so se napovedali za ob petih obiskih, katere še zdaj čakamo :twisted:
Pa je šla sestra zraven kar po domačem delu PSTja in to v dežju. Super, kake 3 tedne nazaj ni hotela it ob pol šestih, ker je sonce že zginilo za obzorje in je bilo kao prehladno.
Napredek :!: :!: :!:
Nazadnje spremenil Loni, dne 04 Nov 2008, 18:02, skupaj popravljeno 1 krat.
 spela*
Loni napisal/-a:Punce, moja sestra ni iz cukra. Nisem šla na K-Rožnik, ker so se napovedali za ob petih obiskih, katere še zdaj čakamo :twisted: Pa je šla sestra zraven kar po domačem delu PSTja in to v dežju.

Jaz pa "čakam, da neha deževati". :oops:
 wind
spela* napisal/-a:Jaz pa "čakam, da neha deževati". :oops:

Hehe, jaz se pa držim pregovora "Ne odlašaj na jutri, če lahko to storiš pojutrišnjem". :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
wind napisal/-a:
spela* napisal/-a:Jaz pa "čakam, da neha deževati". :oops:

Hehe, jaz se pa držim pregovora "Ne odlašaj na jutri, če lahko to storiš pojutrišnjem". :twisted:

Letim v štacuno po cukr :wink:
Uporabniški avatar
 solatka

Že res da sem ponosna lastnica horde polžkov :lol: (hec, da ne bo kake zamere a ne... ker tako hitro pa spet še ne tečem, da bi vam lahko utekla), sam tiste teme si pa jaz nisem zmislila.

Če bi si jo, bi bila tema nekako v smislu: "Grozno rada jem. Še posebej čokolado in vse kar redi. Kako naj shujšam!" :roll: :wink:

Se pa strinjam ja... da je čist prehuda. Jaz sem cel popoldan, sicer tiščala mojo betico v neke hudo pametne bukve, ampak sem ves čas razmišljala o tejle temi in vseh mogočih in nemogočih receptih.
Zraven pa pridno grickala riževe kruhke. Brez maščobe, brez soli, brez sladkorja.... nasploh brez okusa. Jupi od jedače v glavnem.... :evil:

Iz varnostnih razlogov bom do poletja bojkotirala tisto temo :twisted:
Uporabniški avatar
 solatka
mausi napisal/-a:[

piknik? a je kdo omenjal piknik? kdaj? kje? evo za piknik me pa ni treba preveč prepričevati :oops: :oops:

A piknik bi meli spet?

Ja no... nema problema....

31.12.2008
Kje? Še ne vem.
Kdo? Še tud ne vem.
Kaj? Ja piknik a ne. Tak, zimski. Itak smo navajeni zmrzovat :lol: , pa nas tistih minus ne vem koliko res ne bo motilo..

Se strinjate? :wink:

P.S. Načeloma je tudi to hec, ampak glede na to, da je v vsakem hecu nekaj resnice....
Uporabniški avatar
 lenči
Odtekla en tak čisto zenovski pardon, polžji tek. Indy je bil presrečen, ko sva se odpeljala. Sem preizkusila novo lučko mojega dragega, da vidim, če se mi jo splača kupiti (moj sin mi teži, ker si sposojam njegovo -kot da jo rabi :twisted: ). No in prvič sva tekla proti Rimskim v temi, z lučko. Reveža je bilo kar strah, dokler se ni navadil. Je pa lep občutek, dohitel naju je samo en avto, drugače pa zadnje 4 km rahel dežek, ki pa ni motil, ampak ustvarjal prav lep ples v svetlobi. Sama priznam, ne bi šla tečt po tej progi, z Indyem bova pa še šla. Nazaj jo je kar šibal.
IRA, pa nisem se spomnila tvojega pisanja, ko sem šla na kosilo :cry: . Kmalu za Indyem sem morala tudi jaz iskati skriti kotiček (sreča, da je tema :wink: ). Sklep: če grem tečt, ni za kosilo zelje :evil: .
Uporabniški avatar
 IRA
Hi hi hi ...

Noooo .. jaz to že vem :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
Še nekaj sem danes ugotovila med tekom. Povodec je kar težak in ni čudno, da me je musklfiber v rokah zagrabil :oops: . Kar lepo gvihtam tistih 20-30dkg, enkrat v eni, drugič v drugi roki :twisted: . Prijetno s koristnim :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 Frikica
Jaz sem bila tudi danes pridna. Imam dost teh virusov in "sranja", tako da sem se spravila za pol ure na orbitrek. Da začnem počasi spet migat.
Je prav sedlo. :)
Sem se pa odločila, da grem tudi malo plavat. Hodi katera kaj plavat v Tivoli?
Seveda pa da ne pozabim tut na tek...ampak počasi, da pridem spet na stare tire. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Frikica napisal/-a:Jaz sem bila tudi danes pridna. Imam dost teh virusov in "sranja", tako da sem se spravila za pol ure na orbitrek. Da začnem počasi spet migat.
Je prav sedlo. :)
Sem se pa odločila, da grem tudi malo plavat. Hodi katera kaj plavat v Tivoli?
Seveda pa da ne pozabim tut na tek...ampak počasi, da pridem spet na stare tire. :)

Orbitrek bom tudi jaz koristila, ko bo zunaj le prehuda za tečt. Ali pa jaz preveč prehlajena za ven :wink: .
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA