prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 mare
niki5 napisal/-a:Sem si malo odblizu pogledala kako je pas zašit pa mislim, da se bom kar opogumila in vzela škarje v roke in poskusila skrajšati. Če na roke zašit to drži, potem je vredu. Sej uničit verjetno ne morem :oops:
Upam, da se vidimo v torek kljub kakšnemu fejst dečku :wink:
Še ena enostavna rešitev za prevelik pas, sploh če ga občasno uporablja še kdo drug. Elastiko skrajšaš s sponko za povoje, samo glej, da kaveljčki ne prideo skozi.
 Reeko
Hi. Prebral in preštudiro sem vse variante o tej uri. Zdaj pa samo še moram kupit :D
Oklevam pa med polarjem S625x in garminom 405.

Kaj mi priporočate???

Tečem večinoma pozimi, čez leto pa kolesarim!!!!

Hvala :wink:
Uporabniški avatar
 MihaPR
polar s625x počasi ugaša, tako da če Polar, svetujem novejši model
 Reeko
MihaPR napisal/-a:svetujem novejši model

Polarja rs800cx mi priporočas???
Če misliš na tega mi je predrag :roll:
Uporabniški avatar
 MihaPR
Priporočam ti novejši model, ker s625x ugaša
 hooger
MihaPR napisal/-a:Priporočam ti novejši model, ker s625x ugaša

kater pa je novejši model? :roll:
Uporabniški avatar
 raf
Se je komu ze zgodilo, da ti med treningom 405 kar lepo ugasne in ostane v mrtvem stanju. Ni pomagalo nobeno pritiskanje tipk in ta bug se je zgodil po približno 4 km .Pomagal je ponoven priklop na polnenje, čeprav je pisalo, da je baterije še več kot 50 %. Sedaj ne vem ali je vlaga kriva, čeprav nisem bil prešvican preveč, oziroma ali je možno, da se baterija sama v mrtvem stanju v roku dveh ur iz nule postavi do 50 % ko sem zadevo priklopil na polnenje.
Firewere sem imel še original, ko se mi je to zgodilo in na zaslonu prikaz treh podatkov.
Uporabniški avatar
 raf
Po posodobitvi firewere je 405 v hudem nalivu delal brez težav in si za svoje delo zasluži pohvalo. Ugotovil, da tudi čez tekaške rokavice lahko premikam menije na obroču.
Uporabniški avatar
 Biz
Meni deluje 405-ka odlično. Enkrat mi je zatajil prenos točk zemljevida, ker pa je bilo to takoj po nakupu in kasneje ne več, sklepam, da gre za mojo napako.

Bezel je odličen, tudi vidljivost na uri je dovolj dobra, kdor pa ne vidi dobro, lahko izbere tudi opcijo za prikaz samo 1 podatka na enkrat.

Višinomer pa se mi ne zdi najbolj zanesljiv, ker mi dostikrat naklon opisuje napačno. Baje je to odvisno od signala GPS, tako da pod drevesi sicer lovi, ampak višine pa ne zna več določiti točno.

Komaj čakam na novi garmin connect, ker obljabljajo precejšnje izboljšanje glede na sedanje stanje in motionbased.
 Jure_kolesar
Biz napisal/-a:Meni deluje 405-ka odlično. Enkrat mi je zatajil prenos točk zemljevida, ker pa je bilo to takoj po nakupu in kasneje ne več, sklepam, da gre za mojo napako.

Bezel je odličen, tudi vidljivost na uri je dovolj dobra, kdor pa ne vidi dobro, lahko izbere tudi opcijo za prikaz samo 1 podatka na enkrat.

Višinomer pa se mi ne zdi najbolj zanesljiv, ker mi dostikrat naklon opisuje napačno. Baje je to odvisno od signala GPS, tako da pod drevesi sicer lovi, ampak višine pa ne zna več določiti točno.

Komaj čakam na novi garmin connect, ker obljabljajo precejšnje izboljšanje glede na sedanje stanje in motionbased.

Višinomer deluje precej zadovoljivo bi rekel jaz. Le treba je uporabljati SportTracks in nato ko se trening uvozi uporabiti še Elevation Correction Plugin. Sem zmeril hkrati še z barometričnim višinomerom in je podatek o višinskih metrih približno enak. Tisti trenutni naklon pa je malo tako tako podatek, to se pa strinjam->tukaj gre pač za natančnost GPS-a.

Govorim sicer za FR 305 ampak mislim da je 405 ravno tako dober če ne celo boljši...

Lp, Jure
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sem zadnjih 14 dni malo testiral navigacijo. Odlično, res, nad pričakovanji.

Kar se tiče višin, meni je važno, da približno vem na kateri 10m plastnici sem in to je tale 405 v gozdu sposoben več kot dovolj dobro (učka press) :)
Uporabniški avatar
 flister
Jaz sem zelo zadovoljen z FR 405. Uporabljal sem že nekaj GPS modulov/logerjev in se mi zdi Forerunner še ta bolj točen. Vasj gledano na to kje naredi sled na Google map in OziExplorerju (a gre po cesti al kje malo levo/desno).
V kombinaciji z programom SportTracks je pa itak bomba. Pa še uvoz je direktno preko Garminovega agenta (Conect).

By'd way: Imam še enega FR 405 HR za prodat, če ga kdo rabi. Kupil sem jih v akciji 3za2, tako da je malo bolj poceni.
Uporabniški avatar
 teka-teka
Živjo,

za kolega iščem FR 405 HR, ker je navdušen nad mojim :D .
Zanima me seveda cena.

Hvala za odgovor.

Damjana
Uporabniški avatar
 Koci
Vidim, da kar pohvalno govorite (pišete) o 405-ki. Kolebam med Polarjem RS400sd in Forerunnerjem 405Hr.
Kaj je za nabaviti, če vzamemo v obzir funkcije, delovanje, uporabnost in seveda ceno :?:
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 59

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA