Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pajo
rrupar napisal/-a:Jao, vidim da ste svi tako navdušeni, je še kaj prostora zame? :wink:

A kje si bil do sedaj? Mogoče se boš pa še res gor na bus zrinil.
 rrupar
Ja, to se tud jaz sprašujem, upam da mi uspe in vas spoznam :lol: .
 bojanm
Avtobus je poln,
jutri pošljem skupinsko prijavo.
Sej pozante tale rek:Kdor prvi pride,prvi melje!
Lep dan vsem skupaj.
tako nekako,za zdaj
Nazadnje spremenil bojanm, dne 04 Nov 2008, 12:55, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 tae
Še 19 dni. Za nas, ki gremo bo verjetno to vrhunec letošnje sezone. Ali je bil morda za vas vrh Ljubljanski maraton in bo to le prijeten družabni izlet.

Jaz osebno računam na vse skupaj; se pravi en tak super celodnevni izlet v prijetni družbi z obilo smeha, dobre volje, pozitivne energije, hrane in pijače in dobrega teka. Jaz grem sem in tekmovat in se družit.

Cilj imam enak, kot na ljubljancu :arrow: postavitev rekorda. Da vidim ali sem v eni sezoni zmožen dveh vrhov pripravljenosti.

Decembra moramo pa itak še narediti en prednovoletni žur. (namenoma ne odpiram nove teme za to, ker bom moral biti takoj prostovoljec za organizacijo, to pa nočem)
Uporabniški avatar
 mitjas
Zame osebno bo to še en od vrhuncov sezone, prvi je bil nedvomno v Berlinu :!:
Je pa moj prvi cilj nov osebni rekord (pod 1:25 ali pa celo pod 1:24).
Da pa bo to tudi super celodnevni izlet, pa sploh ne dvomim - vsaj po potnikih na busu sodeč se bomo fajn zabavali cel dan :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
tae napisal/-a:... Decembra moramo pa itak še narediti en prednovoletni žur. (namenoma ne odpiram nove teme za to, ker bom moral biti takoj prostovoljec za organizacijo, to pa nočem) ...

:idea: Kaj pa če bi za to pooblastili polžke? Oni to trenutno najbolje obvladajo. :wink:
Uporabniški avatar
 Pero
Madonca ... cele trume Slovencev v Palmanovo ... skor tko kot za Novo leto v Beograd :)
Hja žurka bo itak, ne gre drgač!! Sam da ne bojo uni v zgornem štuku avtobusa preveč razgrajal, k ne bo turšice gor :twisted: :roll:
Če bo šlo pa pod magičnih 1:30 bo pa tut lepo.

Ajd, še mal pa se vidmo!
Uporabniški avatar
 lonely
[quote="Pero"]Madonca ... cele trume Slovencev v Palmanovo ... skor tko kot za Novo leto v Beograd

Leta 2007 - 247 tekmovalcev iz Slovenije od skupnih 1498.
Uporabniški avatar
 vencelj
tae napisal/-a:
Decembra moramo pa itak še narediti en prednovoletni žur. (namenoma ne odpiram nove teme za to, ker bom moral biti takoj prostovoljec za organizacijo, to pa nočem)

Ali ni bil prejšni po-novoletni, januarja v Podpeči. Prej pa še TF tek v Logatcu :?:

lp, vencelj
Uporabniški avatar
 IRA
vencelj napisal/-a:
tae napisal/-a:

Ali ni bil prejšni po-novoletni, januarja v Podpeči. Prej pa še TF tek v Logatcu :?:

lp, vencelj

Oooo super, moji konci...
Vi kr zorganizirajte, pridem :twisted:
Uporabniški avatar
 lonely
IRA napisal/-a:
vencelj napisal/-a:
tae napisal/-a:

lp, vencelj

Oooo super, moji konci...
Vi kr zorganizirajte, pridem :twisted:

A ni namesto Logatca tole?

19.12.2008 pet

5. dobrodelni tek Božičkov - Zimski tek Tekaškega foruma
Ljubljana - Tivoli
Uporabniški avatar
 Sončka
Loni napisal/-a::laola bojanm :cast:

Pa Nana tudi. :laola
Uporabniški avatar
 Pero
Predlagam, da se res odpre druga tema za tole, ta je namreč namenjena Palmanovi 2008
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA