Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Mojca, tud jaz šmrk, šmrk, samo kaj hočem. Saj mogoče ne bom tako dolgo, vendar, očitno jutri ni naš dan. Saj bomo še tekli :wink: :lol:
 Saso202
natasa napisal/-a:Po dežu!
:wink:

:evil:
Uporabniški avatar
 natasa
Saso202 napisal/-a:
natasa napisal/-a:Po dežu!

:evil:

Glej z lepše strani moker boš itak, če ne od dežja pa od švica, pa še vroče ti ne bo, ker te bo dež hladil.
Kaj še hočeš lepšega? :lol:

Uporabniški avatar
 MojcaZ
Še žal vam bo za danes. Zunaj sije sonček in je prav prijetno. 8) Neki pojem potem pa gasa ven. :lol:

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:Še žal vam bo za danes. Zunaj sije sonček in je prav prijetno. 8) Neki pojem potem pa gasa ven. :lol:

Ne biti tko grda z mano :oops: . Tudi če bi lahko prišla pravočasno, ne morem tečt, ker imam težave Slika. Upam, da bo jutri dobro :? . Pa prijeten tek ti želim. Tu v Ljubljani je oblačno :( .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
MojcaZ napisal/-a:Še žal vam bo za danes. Zunaj sije sonček in je prav prijetno. 8) Neki pojem potem pa gasa ven. :lol:

Ne biti tko grda z mano :oops: . Tudi če bi lahko prišla pravočasno, ne morem tečt, ker imam težave Slika. Upam, da bo jutri dobro :? . Pa prijeten tek ti želim. Tu v Ljubljani je oblačno :( .

Prijeten tek Mojca bi se ti z veseljem pridružila :cry: .
Lenči ti se pa pocajtaj in šparaj moč za :lauf: v soboto.

katrca
mentorica Lenči, ne se zajebavat, takoj suhe borovnice, pa naribana jabolka, pa oglje...nimaš ? kam ti prinesem ?
Uporabniški avatar
 MojcaZ
lenči napisal/-a:Ne biti tko grda z mano :oops: . Tudi če bi lahko prišla pravočasno, ne morem tečt, ker imam težave Slika. Upam, da bo jutri dobro :? . Pa prijeten tek ti želim. Tu v Ljubljani je oblačno :( .

Nisem hotla bit tok "grda". Sam mal sem vas hotla podražit, ko je zunaj tak lep sonček. Lenči, pozdravi se! Ostali pa uživajte!

Aja še glede vremena sem mislila nekaj pripomnit. V Velenju sije sonček. Ravno zaradi tega mi je to mesto tok pri srcu, ker ima veliko sončnih dni (in brez megle-no ja jaz je še nisem videla). Pa jezero je seveda tisto, ki me privlači. No ja, pa moj dragi Oki tudi (da ne bo pomote, je on na prvem mestu :oops: :lol: ).
Čeprav ima Maribor še več sončnih dni kot Velenje. Boste Mariborčani kej pripomnili na to? Statistično dokazano (nisem si jaz to zmislila). Moram pa priznat, da zelo uživam v vlogi Štajerke. :oops: :lol:

LP, Mojca :wink:
Danes tudi jaz ne morem.

Naslednjo sredo pa se bom spet pridružil.

Pozdravljam dekleti ki smo se srečali na maratonu. Čas je bil bolj slab, verjetno sem zadnji teden preveč tekel. :lol:
Upam da vama je šlo fajn naprej!

Lepo se imejte danes in si kaj pišemo.

LP

PS: tisti ta rumeni sem, če se me ne spomnete po imenu
Franci Škorjanc napisal/-a:Danes tudi jaz ne morem.

Pozdravljam dekleti ki smo se srečali na maratonu. Čas je bil bolj slab, verjetno sem zadnji teden preveč tekel. :lol:

LP

A nisi rekel, da boš rumenko.

Uporabniški avatar
 micika
Dan!

Pridni ste. Mene pa tale kratek dan tako matra, da mi od nedelje še sploh ni uspelo it ven. :cry: Vsak dan imam popoldan ene pi*** ali pa pridem po temi šele domov.
Franci Škorjanc napisal/-a:Danes tudi jaz ne morem.
LP

Pozdravljen :lol: . Sva se s Katrco spraševali, kako ti je šlo :wink: . Vidim, da je vse OK. Meni je šlo dobro, čisto po planu. Lepo da si se oglasil in da se vidimo :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Dan!

Pridni ste. Mene pa tale kratek dan tako matra, da mi od nedelje še sploh ni uspelo it ven. :cry: Vsak dan imam popoldan ene pi*** ali pa pridem po temi šele domov.

Micika, bo treba lučko nabavit in potem gre tudi po temi. Drugače bo tvoje srce preveč trpelo, ker ne boš mogla migat :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:mentorica Lenči, ne se zajebavat, takoj suhe borovnice, pa naribana jabolka, pa oglje...nimaš ? kam ti prinesem ?

Hvala za skrb, se že sestavljam skupaj. Od kosila je še vse v meni :lol: :wink: . Samo sem pa kot žele :oops: . Bo že bolje, sem odpeketala prej iz službe in popoldan predremala in sedaj mi je hrana pričela dišat :wink: . Se bom zgleda sestavila skupaj, očitno je bila hrana. Da ne bom sodnice igrala v soboto :? .
Lepo počivajte, v petek pa se dogovorimo za prevoz. Moj možek že pridno dela na avtu.
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Sem rekel da bom rumenko, ideja je bila tudi kanarček. A ko me je za ime vprašalo sem vtipkal svojega, sem mislil da me bo kasneje vprašalo za NICK, pol pa sem opazil da sem, to kar sem.
In nimam nič proti temu kar sem.
  • 1
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA