Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
 katrca
zdravo vsi, od Rumenka do Nerumenka. Danes mi je pa res šlo. Sem tekla in tekla in tekla, do gostilne Francl pa nazaj, pa čez hribček do pokopališča, pa po cesti do Štor, pa nazaj po Kidričevi do mesta, pa do Savinje, pa do doma pa nazaj v mesto po hčero na plesne. Slabi 2 uri. Pa spet ne vem koliko km, ampak brez greha si jih lahko vpišem enih 15.
In kaj je bil vzrok temu mojemu elanu ? Moj On me je orng razp****
Uporabniški avatar
 IRA
Pridna katrca!!!

Jest sem tudi še kr razpi*** pa še "odtečt" nisem mogla tega :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:zdravo vsi, od Rumenka do Nerumenka. Danes mi je pa res šlo. Sem tekla in tekla in tekla, do gostilne Francl pa nazaj, pa čez hribček do pokopališča, pa po cesti do Štor, pa nazaj po Kidričevi do mesta, pa do Savinje, pa do doma pa nazaj v mesto po hčero na plesne. Slabi 2 uri. Pa spet ne vem koliko km, ampak brez greha si jih lahko vpišem enih 15.

Reci naj te tvoj On v soboto zjutraj tako razp****, se ne boš kmalu ustavila :lol: :wink: . Bravo, kapo dol, samo sedaj pa počivaj za soboto :D .
Uporabniški avatar
 Jančika
MojcaZ, v Mariboru pogosto ful piha (OK, odpihne oblake in je ful sonca, ampak res PIHA).

Katrca, bravo. Ampak a ni ful nevarna cesta do Štor? Mojo prababico je prav tam avto zbil, ko je šla s Teharij od maše domov v Štore.

Micika, prav zaradi takih stvari (tema, vreme itd) ti jaz tiščim tisto mojo mašino :roll: .

Jaz sem že skoraj čisto vredu in mislim, da bom lahko šla čez en teden že teč (dobila sem navodila, da se moram dva tedna izogibati naporom in to poteče ravno naslednjo sredo). Ne z vami, to bi bilo po taki pavzi preveč; sem pa rekrutirala eno prijateljico, čisto začetnico, ki rabi spodbudo, in jo bom vzela s sabo. Če bo vse OK, bom pa kmalu spet z vami.
Uporabniški avatar
 natasa
Franci Škorjanc napisal/-a:Sem rekel da bom rumenko, ideja je bila tudi kanarček. A ko me je za ime vprašalo sem vtipkal svojega, sem mislil da me bo kasneje vprašalo za NICK, pol pa sem opazil da sem, to kar sem.
In nimam nič proti temu kar sem.

In prav je tako. Torej dobrodošel med nami tudi na forumu.

:wink:
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:zdravo vsi, od Rumenka do Nerumenka. Danes mi je pa res šlo. Sem tekla in tekla in tekla, do gostilne Francl pa nazaj, pa čez hribček do pokopališča, pa po cesti do Štor, pa nazaj po Kidričevi do mesta, pa do Savinje, pa do doma pa nazaj v mesto po hčero na plesne. Slabi 2 uri. Pa spet ne vem koliko km, ampak brez greha si jih lahko vpišem enih 15.

Počivaj do sobote!!!!!!!! :twisted:

Ne delaj zdaj prehudih podvigov in šparaj moč, da boš v soboto asfalt trgala.
Ej, resno šparaj, v vsakem primeru boš v soboto naredila verjetno največ km naenkrat in verjemi to ni tako enostavno. Spočij si , da v soboto ob 15.53 naredimo skupaj zadnji krog in bomo na koncu vsi zadovoljni.

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:

Počivaj do sobote!!!!!!!! :twisted:

Ne delaj zdaj prehudih podvigov in šparaj moč, da boš v soboto asfalt trgala.
Ej, resno šparaj, v vsakem primeru boš v soboto naredila verjetno največ km naenkrat in verjemi to ni tako enostavno. Spočij si , da v soboto ob 15.53 naredimo skupaj zadnji krog in bomo na koncu vsi zadovoljni.

Nataša, pa boš tekla zadnjega malo počasneje :oops: a ne? tko kot na naših tekih, da bomo lahko s tabo tekle :lol: . Seveda ti bomo za spodbudo (če bomo le lahko še hodile :oops: :wink: :lol: ).
 katrca
hojla, jaz bom lahko ob 15.53 tekla zadnji krog le v primeru, če bom začela tečt ob 13.30. Sicer bom pa res asfalt trgala in to z zobmi :D
no, komaj čakam.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Spočij si , da v soboto ob 15.53 naredimo skupaj zadnji krog in bomo na koncu vsi zadovoljni.

Nataša, pa boš tekla zadnjega malo počasneje :oops: a ne? tko kot na naših tekih, da bomo lahko s tabo tekle :lol: . Seveda ti bomo za spodbudo (če bomo le lahko še hodile :oops: :wink: :lol: ).[/quote]

Zadnjega tečemo skupaj počasi oz. boste verjemi, v sebi našle še zadnje atome moči, ki bodo dale turbo pogon. :lauf:
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:hojla, jaz bom lahko ob 15.53 tekla zadnji krog le v primeru, če bom začela tečt ob 13.30. Sicer bom pa res asfalt trgala in to z zobmi :D
no, komaj čakam.

Boš vidla, boš sebe presenetila kolk km zmoreš . Itak, pa greš na sladkih6 z mislijo, da zmoreš tečt 6 ur. A ne?:twisted:

Uporabniški avatar
 lenči
Katrca, saj medve se vmes lahko švercava s počasnostjo, lahko tudi hodiva in jeva palačinke :lol: :wink: (jaz bom rabila energijo :oops: ), potem pa zadnji krog častno odtečemo skupaj.
Upam, da se sestavim za takšen podvig skupaj :? . Me bo pa vzdušje verjetno vleklo naprej :lol:. Glava bi, samo telo je nekam zaštrajkalo :cry: .
 katrca
ma jasno de. Sicer pa poznamo vzvode..če ne bodo palačinke zažgale. Aja, moram še nekaj nagrad skup spravit.
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:ma jasno de. Sicer pa poznamo vzvode..če ne bodo palačinke zažgale. Aja, moram še nekaj nagrad skup spravit.

Vidim, da skrivaš asa v rokavu :wink: :lol: .
Moje nagrade so že doma, pripravljene na štart :wink: :lol: .
 katrca
jaz sem nabrala za kakih 10 daril, ampak bolj skromnih ( lončke, kozarce, vrče, pladnje, kar pač pustijo dobavitelji vzorcev ).lp
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:jaz sem nabrala za kakih 10 daril, ampak bolj skromnih ( lončke, kozarce, vrče, pladnje, kar pač pustijo dobavitelji vzorcev ).lp

Pa dober tek vam želim med tekom :? , čeprav ne razumem kako lahko potem še tečes :oops: !
Tud jst sem nabrala nekaj nagrad :wink:!

• 1
  • 56
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA