Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 raf
tae napisal/-a:Še 19 dni. Za nas, ki gremo bo verjetno to vrhunec letošnje sezone. Ali je bil morda za vas vrh Ljubljanski maraton in bo to le prijeten družabni izlet.

Za mene je vrhunec že bil na LM in bo tale izlet samo obujanje spominov, kako smo včasih romali tja v magacine in si po tri pare kavboj tlačili na sebe, da nas zašpehani cariniki niso preveč čudno gledali, ko smo šle čez. 8)
Sem se pa pripravljen podrediti kolektivu in ponudit svoje usluge zajčka kakemu drugemu takaču oziroma tekačici, da doseže preboj v magično enko. :wink:
Uporabniški avatar
 Laufer
Kaj bomo lepi :laola

Glede na planiran prihod v cilj upam, da bo še kaj v moji številki :cry:
 bojanm
Skupinska prijava je poslana,
jutri,pojutrišnjem boste verjetno
že na seznamu,smo preverili po telefonu.
In zopet smo zmagali.
Udleženci prijavljeni pod temi številkami 25, 26, 45, 46, 47, 55, 56 in 60
sporočite nani kateri meni želite.
tu smo,naši smo
 spela*
tae napisal/-a:Ali je bil morda za vas vrh Ljubljanski maraton in bo to le prijeten družabni izlet.

Obetam si tako dobro družbo kot prijeten tek. :wink:

Se bom potrudila priti čim prej v cilj, da ne bo Laufer, ki se je javil za zajčka, negodoval zaradi majice. :twisted:
 nana
Še današnja plačila:

- Primula in Maja, ok
- Ana, javi kateri meni želiš

Pa lep pozdravček :D

Sončka, hvala :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Ej folk, ali je komu kaj pomembno kje in s kom bo sedel na busu ? Ali ste morda že dogovorjeni ali vam je vseeno ? Jaz imam sicer ene želje, ampak bom počakal kaj boste povedali ostali.
Uporabniški avatar
 5rca
tae napisal/-a:Ej folk, ali je komu kaj pomembno kje in s kom bo sedel na busu ? Ali ste morda že dogovorjeni ali vam je vseeno ? Jaz imam sicer ene želje, ampak bom počakal kaj boste povedali ostali.

itak da je pomembno :lol:
s Cormi nadaljujeva tradicijo s poti v Radence (vse za piškote :wink: )

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Cormi
5rca napisal/-a:
tae napisal/-a:Ej folk, ali je komu kaj pomembno kje in s kom bo sedel na busu ? Ali ste morda že dogovorjeni ali vam je vseeno ? Jaz imam sicer ene želje, ampak bom počakal kaj boste povedali ostali.

itak da je pomembno :lol:
s Cormi nadaljujeva tradicijo s poti v Radence (vse za piškote :wink: )

:lol: :lol: :lol:

Jeeeeeeeeeee. Piškotki :D :D :D
 bojanm
Spisek trenutno je takle,
opravičujem se vsem tistim,ki niste na tem spisku,
tako pač je,kdor se je prej prijavil in plačal je na spisku.
Če so kakšne napake,mi prosim sporočite.
Hvala
Uporabniški avatar
 mateja.hribar

He he, Tae, ali imaš želje zase ali tudi za ostale :)

Jaz bom zelo verjetno sedela zraven sestre in blizu vseh ostalih.
Uporabniški avatar
 tae
mateja.hribar napisal/-a:
He he, Tae, ali imaš želje zase ali tudi za ostale :)

Mateja, želje imam zase in seveda tudi za nekaj ostalih, za katere želim, da smo bolj skupaj, glede na to da smo se v zadnjem času bolj spoprijateljili. Če spregovorim o bolj konkretnih željah pa takole:
Če je avtobus v dveh nadstropjih, bi rad sedel v zgornjem nadstropju zadaj. Če se bodo ostali strinjali, bi imel okoli sebe rad: Spelo*, Obivankenobija, Lauferja, Razija, Sončko, Loni in Corni. (če sem še koga spustil od tistih, ki se družimo tudi v netekaških vodah, se mu/ji opravičujem in ga/jo vabim v našo družbo)

mateja.hribar napisal/-a:Jaz bom zelo verjetno sedela zraven sestre in blizu vseh ostalih.

Glede na to, da bomo vsi na istem busu, bomo itak vsi blizu vseh ostalih.

Tudi, če moj plan sedežnega reda za našo skupinico ne bo uspel, se bomo imeli fino.
Uporabniški avatar
 Pero
tae napisal/-a:... bi rad sedel v zgornjem nadstropju zadaj ...

ja sej ... daleč od oči. Pol bojo pa sedeži politi, zažgani, polni drobtin in salame, ... poznamo mi take :D :shock:

malo se hecamo ...
Uporabniški avatar
 Loni
Pero napisal/-a:
tae napisal/-a:... bi rad sedel v zgornjem nadstropju zadaj ...

ja sej ... daleč od oči. Pol bojo pa sedeži politi, zažgani, polni drobtin in salame, ... poznamo mi take :D :shock:

malo se hecamo ...

Kakšne salame ti to omenjaš, baje nas je kar nekaj krivojedcev zraven :wink: Aja, Tae je pozabil na kukije.
Uporabniški avatar
 maca
ja, tae, jaz bi se "prislinila" bliže k vam, k špeli, loni, lauferju & co, če me vzamete in če bo kaj placa za ta male, sej glede na velikost rabim samo en zic.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 29

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA