Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Zanima me, ali kdo pozna kakšne fajn tekaške poti (gozdne, poljske, pa tudi asfaltne) v Rogaški Slatini ali okolici. In če jih, ali mi prosim podrobneje opiše. Hvala!
Uporabniški avatar
 mediterano
a nihče s tistega konca ne laufa al kaj? :?
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz grem navadno na meni neznani lokaciji malo z biciklom naokoli, pa se hitro vidi, kje se da laufat.
Uporabniški avatar
 mediterano
Loni napisal/-a:Jaz grem navadno na meni neznani lokaciji malo z biciklom naokoli, pa se hitro vidi, kje se da laufat.

me malo muči ker so tam večinoma hribi in asfalt, ne poznam nobenih bolj stranskih, gozdnih ali pojskih poti, ki bi ble vsaj za silo ravne, ker nonstop tudi ne morem gor pa dol po hribih in asfaltu laufat, ko sem tam.
 luzr
mediterano napisal/-a:
Loni napisal/-a:Jaz grem navadno na meni neznani lokaciji malo z biciklom naokoli, pa se hitro vidi, kje se da laufat.

me malo muči ker so tam večinoma hribi in asfalt, ne poznam nobenih bolj stranskih, gozdnih ali pojskih poti, ki bi ble vsaj za silo ravne, ker nonstop tudi ne morem gor pa dol po hribih in asfaltu laufat, ko sem tam.

:lol: A legionarji niso v kondiciji za čez drn in strn? :D
Pa še strah jih je zaiti na brezpotja ali v gozd? :shock:
 mediterano x
luzr napisal/-a:
mediterano napisal/-a:

:lol: A legionarji niso v kondiciji za čez drn in strn? :D
Pa še strah jih je zaiti na brezpotja ali v gozd? :shock:

A kdo govori o strahu? Če ne znaš razumevat posta - govora je samo o nepoznavanju terena...

P.S. Intervencija uspela.
:wink:
Uporabniški avatar
 mare
Jaz sem bil pred leti enkrat tam na enem seminarju in sem tudi malo tekal. Če se prav spomnim je od hotelov naprej za golf vadiščem ena bolj mirna dolina z urejeno potjo, ampak jaz nisem šel prav daleč. Sicer pa raziskuj. V najslabšem primeru se obrneš in raziskuješ v drugo smer.
Uporabniški avatar
 mediterano
mare napisal/-a:Jaz sem bil pred leti enkrat tam na enem seminarju in sem tudi malo tekal. Če se prav spomnim je od hotelov naprej za golf vadiščem ena bolj mirna dolina z urejeno potjo, ampak jaz nisem šel prav daleč. Sicer pa raziskuj. V najslabšem primeru se obrneš in raziskuješ v drugo smer.
hvala. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA