Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
micika napisal/-a:Aja, pa še to, ta prijazni gospod bere forum in nas itak vse pozna :wink: :lol: ..

in kje dela ta gospod v Ce ali LJ... ker v Lj jst nimam sreče s stezo ( sej vem odpeljat bi se morala na Čopovo)
Uporabniški avatar
 lonely
Lenči,veseli me da si spet FIT.

Zdaj pa "gas" Slika

ampak brez pretiravanja.

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:
lenči napisal/-a:
micika napisal/-a:Aja, pa še to, ta prijazni gospod bere forum in nas itak vse pozna :wink: :lol: ..

in kje dela ta gospod v Ce ali LJ... ker v Lj jst nimam sreče s stezo ( sej vem odpeljat bi se morala na Čopovo)

Ta prijazni gospod je v Celju in sicer v City centru (interšpar). Je pa treba preverit, kdaj dela, ker ostale prijazne gospe ne znajo s stezo delat.
Uporabniški avatar
 lenči
lonely napisal/-a:Lenči,veseli me da si spet FIT.

Zdaj pa "gas" Slika

ampak brez pretiravanja.

Lp

Hvala :wink: , s prsti že veselo klepetam Slika , upam, da bo do sobote še ostalo telo sposobno zmagovati :lol: .
Uporabniški avatar
 Ksenija

Zdaj pa "gas" Slika

ampak brez pretiravanja.

Lp

ta pravi smeško... kot da bi vedel o čem med nama danes teče beseda!!!!
Uporabniški avatar
 lenči
Ksenija napisal/-a:

Zdaj pa "gas" Slika

ampak brez pretiravanja.

Lp

Danes imava v obdelavi mrcine in zmajčke :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Jančika
Jaz sem vam pa faaaaaaauš za Sladkih6 :--( . Posebej še zato, ker je bil Vreme (organizator) moj partner na moji prvi polovički. Tak boste uživali, jaz bom pa doma smrdela, aaaaaa :cry: .

------------------------------------------------------

OK, je odleglo :D .

Mici, super za šuhe; mi je žal, da prej nisva mogli bolj počvekati, sam kaj češ, tak je to, če ti 2-letnik visi na nogi in hoče pet Kuža pazi v telefon :roll: .
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Jaz sem vam pa faaaaaaauš za Sladkih6 :--( . Posebej še zato, ker je bil Vreme (organizator) moj partner na moji prvi polovički. Tak boste uživali, jaz bom pa doma smrdela, aaaaaa :cry: .

------------------------------------------------------

OK, je odleglo :D .

Mici, super za šuhe; mi je žal, da prej nisva mogli bolj počvekati, sam kaj češ, tak je to, če ti 2-letnik visi na nogi in hoče pet Kuža pazi v telefon :roll: .

Saj bo kmalu bolje in se boš lahko drugače sprostila Slika . Saj ne moreš Vreme vedno ti okupirati, daj prepusti ga še malo nam :lol: :wink: .
Hi, hi, zdaj vem,kaj me čaka, če te kdaj pokličem :wink: : zastonj pesmica, kako Slika
Uporabniški avatar
 Ksenija
lenči napisal/-a:
Ksenija napisal/-a:

Zdaj pa "gas" Slika

ampak brez pretiravanja.

Lp

Danes imava v obdelavi mrcine in zmajčke :lol: :wink:

čaki da prideva na vroče teme ;)
 katrca
Na, pa sem spet skoraj vse zamudila, pogovore namreč. No, kar se sobote tiče, jaz imam krame res precej in je ne bi mogla peš do bazena pritrogati. Zato bom zeloooo hvaležna, če me boste sproti pobrali Na zelenici, da mi ni treba avta iz tople garaže na mrzlem puščati. Zdaj pa Garmine na plano in iskat kje je to....no, saj vam prišepnem, da od bazena proti centru v prvem križišču na levo in po 50 m me uzrete obloženo z vrečkami, mahajočo in poskakujočo ob cesti. Razpoznavni znak : knjigica in odejica. Vskočim in že drvimo dalje. NI čisto nič iz naše smeri, razen če ne gremo čez Ljubljano.
lp, komaj čakam.
Uporabniški avatar
 lenči
Katrca ni problema, kje boš čakala? Na desni strani pri prehodu in izvozih iz parkirišč? Pa pusti knjigo in odejico doma, ni prostora :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 micika
Jutro!

Samo zaželim vam prijeten dan. Danes in jutri!

Lepo se imejte! 8)
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a: Razpoznavni znak : knjigica in odejica.
.

:twisted:
Uporabniški avatar
 Vreme
katrca napisal/-a:Na, pa sem spet skoraj vse zamudila, pogovore namreč. No, kar se sobote tiče, jaz imam krame res precej in je ne bi mogla peš do bazena pritrogati. Zato bom zeloooo hvaležna, če me boste sproti pobrali Na zelenici, da mi ni treba avta iz tople garaže na mrzlem puščati. Zdaj pa Garmine na plano in iskat kje je to....no, saj vam prišepnem, da od bazena proti centru v prvem križišču na levo in po 50 m me uzrete obloženo z vrečkami, mahajočo in poskakujočo ob cesti. Razpoznavni znak : knjigica in odejica. Vskočim in že drvimo dalje. NI čisto nič iz naše smeri, razen če ne gremo čez Ljubljano.
lp, komaj čakam.

ja točno tako. najprej ravno, potem prva ulica desno mimo drugega križišča levo, potem naprej do prvega križišča levo kjer po nekaj metrih pridete na rondo in zavijete ven na tretjem odcepu.... :D

Odejice in knjige pa ti ne priporočam, da vzameš zraven, izgleda, da ti jo bodo zaplenile pred vstopom v avto!!! :lol:
  • 1
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA