prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
Se vidimo ob 18:00.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Če bi mi kdo pred tremi leti rekel, da bom šel 6 ur tečt in bom nameraval v tem času preteči vsaj 50 km bi rekel
:arrow: da je malo trčen,
:arrow: ali da me ima za norca.

No, da ne bo pomote, to nisem naredil danes, ampak nameravam v soboto, če bo:
:arrow: vreme v redu,
:arrow: se bom dobro počutil.

Kaj ima to z Golado se sprašujete. Malo potrpljenja. Do sedaj je bil le uvod.
Danes pa sta tekli dve ekipi. Prva ob petih, druga ob šestih. Obe ekipi sta imeli skoraj enak čas (cca 1:05).

In Razy je kot dober zimski organizator tekel 2x. Zenovskih 10, malo hitrejši kot so bili prejšnji teden. So naju z Lauferjem malo pospešili (ženska družba). V prvi ekipi sta bila 2 tekača (uletela je Sončka, ki spet teče; tisko kar naj bi bila poškodba so bile le napačne superge :roll: :bum: (tiste za 100 in več Evrov), une več kot pol cenejše so pa BP :?:

V drugi ekipi smo bili vsi najavljeni (Maca65, Lony, MiciM, Laufer in moja nemalenkost). LOni je poskrbela za čokolado, sam sem pa nafehtal nekaj vode - 20 km na 3 deci še Japonci ne dosegajo s svojimi hibridi). V drugem krogu je tudi malo deževalo, kar pa ni motilo velikih duhov in navitih teleščk. Klepetali smo celo pot in uživali. Manjkajoči ste spet nekaj zamudili.
 spela*
raziskovalec napisal/-a:(uletela je Sončka, ki spet teče; tisko kar naj bi bila poškodba so bile le napačne superge

Lepo slišati, da je Sončka spet v elementu! :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Prav lepo je bilo.
Če Razyju ni uspelo, da bi se namočil v bazenu, je pač naročil dež, tako da je vseeno prišel do tako zaželene vode.
Lepo je bilo teči v družbi, proga na nekaterih delih celo malo preozka za 5 v vrsti :lol: . Drugače pa na Golovcu nikogar. Očitno Golovec v zimskem času pripada samo eni čudni podvrsti človeške rase - Goladarjem :lol:
MiciM in Razyju držim pesti za Sladkih6 in njun prvi ultra. Na žalost :evil: je ta "tekec" v mojem koledarju prestavljen na naslednje leto.
Se vidimo naslednji teden :wink:

PS: lepo je bilo videti Sončko, ki je priskakljala v cilj z nasmeškom na ustih
Uporabniški avatar
 Loni
Laufer napisal/-a:Prav lepo je bilo.
Če Razyju ni uspelo, da bi se namočil v bazenu, je pač naročil dež, tako da je vseeno prišel do tako zaželene vode.
Lepo je bilo teči v družbi, proga na nekaterih delih celo malo preozka za 5 v vrsti :lol: . Drugače pa na Golovcu nikogar. Očitno Golovec v zimskem času pripada samo eni čudni podvrsti človeške rase - Goladarjem :lol:
MiciM in Razyju držim pesti za Sladkih6 in njun prvi ultra. Na žalost :evil: je ta "tekec" v mojem koledarju prestavljen na naslednje leto.
Se vidimo naslednji teden :wink:

PS: lepo je bilo videti Sončko, ki je priskakljala v cilj z nasmeškom na ustih

Pozabil si na medvede :wink:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Posebno vabilo za naslednjo Golado velja Milkcu, našemu site administratorju, da svečano prekine svojo 4 mesečno pavzo.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
raziskovalec napisal/-a:Posebno vabilo za naslednjo Golado velja Milkcu, našemu site administratorju, da svečano prekine svojo 4 mesečno pavzo.

8) Ob enem pozivam Milkca alias JJ naj ne prekine administriranja in pride na kakšen pir v četrtek, da nas bo v petek vsaj fajn glava bolela. ;)
Milkec jaz te čisto razumem. ;) Teli "norci" na Goladi so letos čisto podivjal. :) Se jih kar malo izogibam. :) 3dcl na 20km! Sam še do ovala ne pridem s tako malo goriva. :)

Lp, oranzni_slon
Uporabniški avatar
 milkec
Ta teden ne bo šlo, ker imam ob 20.00 en sprejem! Sem si pa naredil načrt priprav, da bom v doglednem času opravil z golado v eni uri. Od takrat bom pa redno hodil.

Drugače pa slonko: sem še ker v ene 6 ali 7 mesecu :(
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:smrk, smrk... Se jih kar malo izogibam...smkr

milkec napisal/-a:Ta teden ne bo šlo... smrk, smrk...

Poslušita vidva! Ok. Ta teden bom tudi jaz v stilu ...smrk, :-(( smrk..., ampak za naslednji teden si pa vseeno označita eno rdečo piko :TF) na koledarju in se prismrkajta :--( vsaj na analizo :toast: !
Pa še ostali od "stare garde" alias Bajsi, Snežinka, XRock... poleg seveda sedanjih zvestih borcev :clap: :cast: da naredimo en reunion in položimo tardečo preprogo za letečega alias severnega jelena! Pol se bo itak nanjo usedu in spet odletel na sever! In predno bo spet možnost za kako skupno :toast: bo res:
Milkec napisal/-a:ene 6 ali 7 mesecev
Nazadnje spremenil še1PR, dne 11 Nov 2008, 18:29, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
milkec napisal/-a:Ta teden ne bo šlo, ker imam ob 20.00 en sprejem! Sem si pa naredil načrt priprav, da bom v doglednem času opravil z golado v eni uri. Od takrat bom pa redno hodil.

8) O svet motorka, tole pa bo rekord. :) Priznam, da imam pohodniški čas na Goladi vsaj za trideset (30) minut slabši od tvojega načrta. :) JJ ali ti to hitro hojo treniraš?

milkec napisal/-a:Drugače pa slonko: sem še ker v ene 6 ali 7 mesecu :(

He, he, naj te potolažim, da sem sam v petem, pa racam tudi že, pa menda bolj zadaj nosim, ker se mi sploh ne opazi. :twisted: ;)
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:... pa racam tudi že...
Joj ne no! A zdej pa še race! A niso dost že sloni, konji, medvedke, polži, polhi, jeleni, slinavci.... :wink: :wink: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 oranzni_slon
Pozdrav!
še1PR napisal/-a:Poslušita vidva! Ok. Ta teden bom tudi jaz v stilu ...smrk, :-(( smrk..., ampak za naslednji teden si pa vseeno označita eno rdečo piko :TF) na koledarju in se prismrkajta :--( vsaj na analizo :toast: !

Javohl! :D (Vidiš, še1PR, me je dobro natrenirala moja komandantka?)
Torej, "starogoladarji" upam, da ste vsi prebrali in razumeli kaj vam še1PR sporoča. :) Naj prevedem? No, prav! Golada je stanje duha. :) Sedaj razumete? Ne? Prav bom pa drugač zastavil. :twisted: Kdor je kadarkoli tekel ali si želel tečt ali pa je samo sipatiziral z mislijo teka po trasi Golade naj 20.11.2008 dostavi svoje trupelce na zborno mesto ob določenem času. :twisted: Ne pišite opravičil na forum amapk jih napišite tistim, ki vam stojijo na poti proti 3.obletnici Golade. :P Ampak sedaj pa kapirate, anadale? Jesssss!
8) Govoril sem. :)

Lp, oranzni_slon

p.s.: 8) Pa glih smo načel to temo v Sralcih. :)
Uporabniški avatar
 še1PR
oranzni_slon napisal/-a:Vidiš, še1PR, me je dobro natrenirala moja komandantka?
:lol: :clap:
Uporabniški avatar
 Laufer
milkec napisal/-a:Sem si pa naredil načrt priprav, da bom v doglednem času opravil z golado v eni uri.

Saj sem vedel, da ga po potrebno zopet loviti. Zadnje dve Goladi smo odtekli v času 1:05 :roll:
Uporabniški avatar
 milkec
Laufer napisal/-a:Saj sem vedel, da ga po potrebno zopet loviti. Zadnje dve Goladi smo odtekli v času 1:05 :roll:

A ste vi kaj progo podaljšali?
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA