prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 ales
Ta teden trening bo! Sreda, 21.7.04 ob 19.00. Če je Matevž pri volji, močeh in času bi odtekli en enourni krog v Udin Borštu. Dobimo se na "parkirišču" ob gozdičku, skoraj nasproti izhoda z avtoceste Kranj-zahod. Malo pred gostilno Dežman. Jaz se spotoma zapeljem še mimo Brda in poberem morebitne tekače, ki znajo priti le do tja. In obratno(če Matevža ne bo-poberem na Kokrici tekače in gremo do Brda-uf kompliciram).

Od 20.20 naprej pa analiza v Brunarici. Pa ne zdaj v večini samo tja hodit, tečt je tudi fino. Vabljeni vsi, od blizu in daleč!
Uporabniški avatar
 lojzeP
U, hudo, nova trasa :D - to mi deli.

Bo verjetno prav prijetno spoznat kak nov odsek Gorenjske :idea: . Eni so v Udin Borštu bolj " doma ", drugi pač drugje ( beri Brdo, kjer se ne moreš izgubiti ). :oops:
Če pa še Matevž pride ga pa čakam v zasedi v Brunarici - menda zadnič na ARS-u ni denarnice izgubil. :roll:

2x LP
Uporabniški avatar
 Filipid
Ja je treba spoznat lepote Gorenjske, pa čeprav samo v gozdu :wink:. Mogoče se vam v avgustu pridružim :D .

no dej kej "ulet", da nas bo več :D

2x LP
Uporabniški avatar
 Matevz
Sem ravno danes hotel sklicati trening za v Udin boršt. Dobimo se torej v sredo ob 19h tukajle (na sliki je izvoz z avtoceste Kranj Zahod):

Slika
Uporabniški avatar
 Fotr
Današnji tek se vklapa v moj program, zato se ga bom udeležil. :D Pa tudi firbčen sem, :shock: kakšen je Udin Boršt, ker sem o njem že dosti slišal.
Pa še nekaj predlagam: Teki v Kranju so postali že tradicionalni in da bo kilometraža prišla v poštev za štetje pretečenih kilometrov, lahko vsak teden poimenujemo tek. :shock: Danes bi bil to Matevžev tek, ker ga bo organiziral, naslednjič okoli Brda Fotrov tek, ker ga je dobil kot nagrado v Podpeči, potem Barbin tek, da ji ublaži bolečine, pa Alešev tek, pa Lojzetov in tako naprej... :D Potem bi bili to tradicionalni teki in nekomu v čast. Kilometraže pa kar precej! Se vidimo! :D :shock: :D
Uporabniški avatar
 Barb
Fotr napisal/-a:potem Barbin tek, da ji ublaži bolečine,

Fotr hvala.
Za danes sem sicer obljubila da pridem na Gorenjsko
Tekla jaz danes definitivno ne bi! In ker mi je zelo hudo,ker sem na prisilnem počitku,dvomim, da bom prišla tudi v Brunarico. :cry: :-((
Uporabniški avatar
 Matevz
Potem pa pridi na en sprehod v Udin Boršt. Po Brunarici pa tudi slabe volje ne boš več :)
Uporabniški avatar
 simi
Ena počasna (danes bo zelo počasna! :twisted: ) se javlja za Udin Boršt.
Če kdo rabi prevoz iz Lj, dva placa še imam ...
Uporabniški avatar
 Fotr
simi napisal/-a:Ena počasna (danes bo zelo počasna! :twisted: ) se javlja za Udin Boršt....

Simi, če boš danes zelo počasna, :? bom moral biti jaz zelo hiter, :shock: da te bom lahko dohajal. :D Se vidimo!
Uporabniški avatar
 Staša
Juhuhu, to sredo pa tudi jaz pridem v Kranj tekat. Komaj čakam, da spoznam nov teren, pa morda še koga novega, recimo Matevža. Pa če mi dovolite, jaz bi kar vse povabila na trening pred Peričnikom. sploh vse, s katerimi se že 100 let nismo videli (tmp, dpop, fotr, janika, ma sploh vsi!!! - sem vas že skoraj pozabila) (me mal skrbi, da me k Peričniku ne bo, pa vas mal pogrešam)

Kdo še pride? Pol, pa na enega črnega barona :)

PS: A imajo v Brunarici tut kaj za pojest? :wink:
Uporabniški avatar
 lojzeP
Zelo pohvalno Staša. Bo očitno kar nekaj novih ( tudi domžalski Gregor ) se najavlja ) . :D
Tale tek okrog Brda ( in seveda analiza ) očitno (p)ostajata ena velika fama :shock: , na katero jih ( vas - nas ) prihaja vedno več. :clap: :juhuhu:

2x LP
Uporabniški avatar
 Filipid
lojzeP napisal/-a:Zelo pohvalno Staša. Bo očitno kar nekaj novih ( tudi domžalski Gregor ) se najavlja ) . :D
Tale tek okrog Brda ( in seveda analiza ) očitno (p)ostajata ena velika fama :shock: , na katero jih ( vas - nas ) prihaja vedno več. :clap: :juhuhu:

2x LP

Po mojem bo kmal tista brunarca na Kokrc premajhna za končno analizo :wink: .
Uporabniški avatar
 ales
OK pol pa kr velja; ta teden trening v sredo 28.7. ob 19.00 na Brdu(da spet mal odtečemo po lažjem terenu). Zbor pri gozdnem vhodu na hipodrom.

Fino, fino pridite v čimvečjem številu, pol mene vsaj dva tedna ne bo.

Staša napisal/-a:
PS: A imajo v Brunarici tut kaj za pojest? :wink:

Seveda imajo v brunarci tud za pojest, a smo to čist spustil? Imajo tudi na daleč znane morske pice s šunko.
Uporabniški avatar
 ero
ales napisal/-a:
Staša napisal/-a:PS: A imajo v Brunarici tut kaj za pojest? :wink:

Seveda imajo v brunarci tud za pojest, a smo to čist spustil? Imajo tudi na daleč znane morske pice s šunko.

sh.t! spet ste mi zadevo z jezika snel :evil: Lojze, kaj naj narediva?
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 148

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA