Moderator: lenči
Ksenija napisal/-a:jst se resnično opravičujem ker težim s temle ampak ne najdem kam naj kliknem za merjenje razdalje. a lahko dobim bolj podrobna navodila prosim.
Ksenija napisal/-a:vprašanje imam (kdaj pa ne)
gledam na Tic vrisano traso, točno moja nedeljska proga je, pa mi ferbec ne da miru... kako naj ugotovim razdaljo (gozdne poti), ker če odtipkam naslov pa še en naslov, pa najdem še kakšen drug naslov (hišne cifre mislim) sej pridem do cilja samo čisto po drugi cesti haha
je tam možno izračunat brez hišnih cifer karkoli
Susana napisal/-a:[
Aja, sem nova, pa sem se opogumila kar k Polžkom. Sama ideja me je takoj navdušila, namreč pri "pravih" tekačih nimam kaj početi, tek mi je pa ratal všeč. In vsem povem, da po zaslugi naše drage Ire! In od nje skoz poslušam o Polžkih. In ko sem eno le spoznala na LM (Ksenija?), sem se takoj počutila domače, hehe.
Za začetek vedno berem stare poste...
LP Suzana
Susana napisal/-a:
Aja, sem nova, pa sem se opogumila kar k Polžkom. Sama ideja me je takoj navdušila, namreč pri "pravih" tekačih nimam kaj početi, tek mi je pa ratal všeč. In vsem povem, da po zaslugi naše drage Ire! In od nje skoz poslušam o Polžkih. In ko sem eno le spoznala na LM (Ksenija?), sem se takoj počutila domače, hehe.
Za začetek vedno berem stare poste...
LP Suzana
IRA napisal/-a:Lahko dodajam ali odvzemam ... ampak dejstvo je, da smo polžki ZAKON!!!
Sicer pa se tudi "starim" tekačem že kolca za polžki, sem zadnjič že ujela v neki temi "kaj, če bi polžki to organizirali, k so že čist utečeni" ...
Ha!
Polžki smo zakon!
IRA napisal/-a:
Sicer pa se tudi "starim" tekačem že kolca za polžki, sem zadnjič že ujela v neki temi "kaj, če bi polžki to organizirali, k so že čist utečeni" ...
Ha!
Polžki smo zakon!
solatka napisal/-a:IRA napisal/-a:
Ha!
Polžki smo zakon!
.Aja? Nč ne vem... mogoče zato, ker ne berem foruma (razen polžkastih tem...).
Madoniš smo popularni.
Suzana dobrodošla
lenči napisal/-a:solatka napisal/-a:IRA napisal/-a:
Ha!
Polžki smo zakon!
.Aja? Nč ne vem... mogoče zato, ker ne berem foruma (razen polžkastih tem...).
Madoniš smo popularni.
Suzana dobrodošla
Solatka, ne greš v Palmanovo, pa ti je ušlo![]()
. Važno, da greš v Velenje
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA