Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 miciM
vencelj napisal/-a:
vencelj napisal/-a:Naša lanska je že skoraj "na broju": čakamo še 1/4 :D

lp, vencelj

Naša lanska je "na broju" :!: Dočakali smo zadnjo četrtino, v ekipi pa smo:
miciM
Mija
Andrej
vencelj
:?: dogovoriti se moramo le še, ali obdržimo lansko ime ekipe ali... :?:

LP, vencelj

Ja kakopak, vse ostane isto tudi ime, dobrih stvari se pač ne menja, samo izbolšuje, kar pomeni, da bomo dosegli boljši čas :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Mija
pozdrav iz "ilegale" še iz moje strani.
tudi jaz se strinjam, da obdržimo lansko ime, saj bomo v ekipi imeli vsaj enega polžka (lekdoboto) Slika
bo pa glede na ostale udeležence ekipa res podobna bolj šprinterjem, kot polžkom. vsekakor se bomo potrudili, da izboljšamo lansko uvrstitev.

lp, m
 primzy
Prosim, da se informativne prijave ekip za 4. Barbarin tek sporočijo na pvedenik@gmail.com zaradi števila udeležinih ekip.

Hvala

Lp, Primož
Uporabniški avatar
 lenči
vencelj napisal/-a:
primzy napisal/-a:Prosim, da se informativne prijave ekip za 4. Barbarin tek sporočijo na pvedenik@gmail.com zaradi števila udeležinih ekip.

Hvala

Lp, Primož

Formalnost opravljena, ekipa TF- Hitri polži prijavljena :!:

lp, vencelj

Uh, sedaj pa smo ob eno ime :oops: . Ampak, Polži bomo pa zelo zastopani :wink: :lol: . Upam, da vam ne bomo v sramoto, če vas bodo tlačili s "prvimi polži" skupaj :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lonely
Mene pa zanima kako poteka proga?
Ali je krog okoli jezera ali.....
L.2000 sem tam tekel Olimpijski tek cca 6000m.
Uporabniški avatar
 solatka
Eh beda... falila sem temo...
:roll: :oops:
Uporabniški avatar
 vencelj
lonely napisal/-a:Mene pa zanima kako poteka proga?
Ali je krog okoli jezera ali.....
L.2000 sem tam tekel Olimpijski tek cca 6000m.

Malce podaljšan krog okrog jezera, če je tako kot lani. 500 m po štartu (po oceni) se vzpne v klanec (makadam), pa potem tudi spusti nazaj k jezeru...vsega skupaj je za 3,6 km.
Sem zadevo zelo na hitro, po lanskih spominih zrisal na geopedii, pa se vidi, da sem nekaj ovinkov sekal (obljubim, da jih na tekmi ne bom), že razdalja, ki sem jo dobil, je prekratka...vseh detajlov se pač nisem zapomnil :bum: . Približno takole:
http://www.geopedia.si/#L3318_F1_T105_b ... 136819_s16
Sploh v zadnjem delu je kar malo počez.
Da ne bo pomote, gre za Škalsko jezero.

lp, vencelj
 nana
@Vencelj: meni se pa zdi, da si tole kar dobro zadel. Sicer je bila pa lani debata okoli tega ali je 3,3 ali 3,4 km, tako da nisi prav veliko falil :D
 primzy
4. ŠTAFETNI BARBARIN TEK SE BLIŽA ...

Vabljeni 7.12. 2008 ob 10.00 uri na Škalsko jezero v Velenje

Lp,

Organizator ŠD Premogovnik

Lp, Primož
Uporabniški avatar
 Loni
TF - Nutella polži že treniramo na veliko - pekarijo z Nutello :lol:
Uporabniški avatar
 niki
Loni napisal/-a:TF - Nutella polži že treniramo na veliko - pekarijo z Nutello :lol:

Glede na p.. :ignore: počutje, me samo še teli treningi gor držijo :wink:
Uporabniški avatar
 jegart
Tudi naša ekipa se dogovarja.Lani smo se kar lepo ujeli in bomo letos v isti sestavi. Samo ime bomo še izbrali, ampak upam ,da bo isto kot lani.
Tudi jaz sem počasi že začel trenirati in upam, da bom dokler v stari formi.

KAR ME NE UNIČI, ME OKREPI
Uporabniški avatar
 zdejan
No, se bomo danes informativno prijavili.
Uporabniški avatar
 haupi
vencelj napisal/-a:...Malce podaljšan krog okrog jezera, če je tako kot lani. 500 m po štartu (po oceni) se vzpne v klanec (makadam), pa potem tudi spusti nazaj k jezeru...vsega skupaj je za 3,6 km.
Sem zadevo zelo na hitro, po lanskih spominih zrisal na geopedii, pa se vidi, da sem nekaj ovinkov sekal (obljubim, da jih na tekmi ne bom), že razdalja, ki sem jo dobil, je prekratka...vseh detajlov se pač nisem zapomnil :bum: . Približno takole:
http://www.geopedia.si/#L3318_F1_T105_b ... 136819_s16
Sploh v zadnjem delu je kar malo počez. lp, vencelj

Bravo Vencelj, sam zadnji del ti je mal ušel - tk ko si reku da ti je šel mal počez, drugač pa brez napake ;) si že napol Velenjčan ;)

Lp
haupi

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA