Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Sandi3team napisal/-a:Obveščamo Vas, da se bo v okviru športno rekreativnega kluba Celje spet začela skupna vadba teka in sicer v nedeljo 9.11.2008. Zbirališče bo še vedno na letnem kopališču Celje ob 10.00h

A bo jutri tek? 12 km? A bodo kakšni Slika , ali bodo sladko počivali? :wink:

Uživajte danes! Slika
Uporabniški avatar
 micika
Oj!

Se vidi, da ste danes večinoma vsi v pogonu, pa ni nikogar tukaj. :)

Jaz bom danes počivala. Pa ne, da bi me noge bolele (ej, ti šuhi so res zakon), ampak je tamali bolan. No, ne vem, če lahko tako rečem, ampak v vratu ga je zagrabil "heksnšus". Sploh nisem vedela, da lahko to doleti 4-letnika. Poleg tega moram danes spet igrat taksistko tavečjemu, vmes pa sem naročena na striženje, če mi bo zneslo.

Lep dan!

Pa poročajte, ko pridete nazaj, kako je bilo. :)
Uporabniški avatar
 lenči
Malo pa moramo jutri počivati, je bilo danes kar nekaj kilometrov :wink: :lol:
 Sandi3team
Jutri ob 10.00h pred letnim bazenom v Celju vabljeni vsi ljubitelji teka.

In čestitke vsem, ki ste opravili s sladkih6.

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 lenči
Jančika napisal/-a:Lenči, sem čakala, da se kaj javite. Vidim, da ste se imeli super. Še vedno sem fauš, hehe.

Ja Nataša je itak razturala :clap: , skoraj je v skupni kategoriji pritekla stopničke :lol: . Mi smo se pa trudili po najboljših močeh. Spodbuda je bila s strani Bogdana čudovita (pošteno je sodil kroge :lol: ). Katrca jo je tudi šibala in se ji je na poti domov smejalo :lol: . Jaz pa ne vem, kako bo moj ubogi prstek preživel današnje tekanje tam po Sladkih6 (ni videti nič sladek :oops: )
Saj boš tudi ti kmalu z nami :lol:
Uporabniški avatar
 Jančika
O madona, sem šla pogledat rezultate - Lenči!!!!!! Mislim, Nataša itak, ampak OK, za njo vemo že od prej, hehe. Lenči!!! :laola Pa tudi Katrca, madona, ful ste se potrudile, punce!
Uporabniški avatar
 Vreme
Jančika napisal/-a:O madona, sem šla pogledat rezultate - Lenči!!!!!! Mislim, Nataša itak, ampak OK, za njo vemo že od prej, hehe. Lenči!!! :laola Pa tudi Katrca, madona, ful ste se potrudile, punce!

Jančika imaš prav, to niso več polžki!!!!!! :D
Uporabniški avatar
 IRA
Jančika ... pa drugo leto!

Lepo, da si mislila na nas in stiskala pesti!
Lenči, katrca in nataša so pa itak carice!!

Škoda, da nimam Celja bližje ... bi se vam pridružila kakšno sredo!

Lp
Uporabniški avatar
 petka
Tudi jaz vam čestitam, to so pa res kilometri ! Slika
Uporabniški avatar
 micika
Jutro! :)

Vidim, da ste vse žive in zdrave. Čestitke vsem za opravljenih Sladkih 6. Fotke sem pogledala, zdaj grem gledat še rezultate, čeprav meni bolj malo povedo. Za mene ste itak vse carice!!! :laola
Uporabniški avatar
 micika
No, sem pogledala. Čestitke še enkrat. Nataša, ti si pa itak THE STROJ. :lol: Ka si nora, 65 km in še malo. :shock: :shock: :shock:
 katrca
Micika, kot si rekla Nataša je THE STROJ. To itak.
Ampak Lenči, ona pa je presegla vsa pričakovanja in kar tekla in tekla in tekla in tekla ( ne ljubi se mi pisati 45x, ampak toliko krogov je naredila ) Jaz sem jih "borih" 25, ampak vse pretečene, mogoče bi lahko šla še malo peš in si nabila kilometrine, pa vseeno. To pa je bil res moj plafon, kar se teka tiče.
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA