Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Sebi
Jap, vse je bilo super. Edina škoda, da je tudi letos zmanjkalo majic. Relativno hitro... :cry:
 gozdni
bilo je super-tudi moja hčerka je bila na stopničkah druga,čas51.43
Uporabniški avatar
 PeterM
Odlično izpeljana prireditev. :D :D
S svojim tekom zadovoljen.
Po včerajšnji Polhograjski Grmadi drugi dan zapored
3. med veterani. Lepo zaključevanje sezone.
Skupno tako kot včeraj najboljši Simon Alič,
sledili so mu odlični Igor, Jože, Klemen, Dejan in Mario,
ki so vsi porabili manj kot 30 minut. Pri puncah je
zmagala Lucija.
Ogromno tekaških prijateljev in sonce, ki nas je pogrelo
na vrhu.
Prav gotovo se še vidimo. :) :)
Uporabniški avatar
 IČA
Slika

Slika

Slika

res je bil lep dan :cry:
 Marijan
No, pa smo ga doživeli, letošnji 3. vzpon "Peš na Pohorje"!

Glede na to, da je po celotedenskem kislem vremenu že zjutraj posijalo zlato sonce, je že zato bilo razpoloženje na višku in noge so kar same hitele navzgor. :-

Organizatorjem še enkrat vse čestitke in zahvala za simpatično in zgledno urejeno prireditev. Brez odvečnega razmišljanja lahko rečem le: nasvidenje prihodnje leto!

Lep pozdrav iz mesta pod Pohorjem:

Marijan
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi jaz kot "domačin" sem vložil vse napore, da sem se pojavil na štartu. Organizacija je fenomenalna, kapo dol Marjanu :cast: idejnemu vodji tega projekta, ki lahko z ogromno dobre volje spravi takšno prireditev skupaj, ki jo Maribor res nujno potrebuje :) .
Bilo nas je nekaj "Sladkih6" na štartu, ki smo se več ali manj uspešno borili z progo :) ...utrujenost prejšnjega dne se nam je kar fejst poznala :wink: . Drugače sem z doseženim več kot zadovoljen, razen tega, da sem se na cilju praktično obrnil in odbrzel nazaj v dolino saj sem moral v službo in s tem bil prikrajšan za odlično družbo in vzdušje ki je bilo na Beleveue-ju :) .

Za konec pa bi se rad zahvalil še našim trem puncam Alji, Sebi in Tini ki so tako glasno navijale, da sem kar poletel proti cilju :juhuhu: . Hvala in :heart vas imam :cmok: .

Lp :) ............se vidimo prihodnje leto :D :!: .
Uporabniški avatar
 jonas

rezultate najdete na strani organizatorja

http://www.srichinmoyraces.org/si

slike pa še sledijo :)

res je, bilo se je fajn matrat v domač hrib, ti da neko dodatno energijo in navijanje ob prihodu v cilj je bilo fantastično :!:
v imenu organizatorja bi se rad zahvalil za vaš prihod in spodbudne besede
za vnaprej saj tako veste da to delamo za vas :) hvala

p.s. saj bi še kaj napisal ampak me od včeraj vse boli :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 tae
PeterM, čestitam za stopničke.

Prav tako pa tebi Olson za zmago v kategoriji :clap: :cast1:

Tudi vsem ostalim, da ne bo zamere za uspešen prihod na cilj.
Uporabniški avatar
 semjul
:D

ker je cilj organizatorja samopreseganje, sem se odločil, da po sobotnih šestih urah teka, ter s tem povezano brezvoljnostjo v nedeljo zjutraj, presežem samega sebe in se povzpnem še na Pohorje, kolikor mi bodo moči dopuščale, oziroma kolikor mi bo dopuščala glava.

In ni mi žal. Bilo je lepo doživetje in čudovit občutek zmage nad samim seboj.

Pohorje nasvidenje.
Uporabniški avatar
 areh
Oj! Vse je bilo super. Lanski čas sem izboljšal za 8 min :shock: Jz ne vem kaj mi je...manj treniram hitrejši sem :lol:
lpA
Uporabniški avatar
 jonas
3. Peš na Pohorje - poročilo

Za nami je 3. Peš na Pohorje, na katerem se je kljub svežemu nedeljskemu jutru in meglenemu
pogledom na Pohorje, zbrala velika množica ljudi, nekaj čez 290 udeležencev iz kar 5 držav,
njihov trud je bil poplačan z idiličnim vremenom na vrhu . Namen prireditve je bil predvsem v
samopreseganju, saj je bil zmagovalec vsak, ki se je spoprijel s strmino in jo uspešno premagal.
Organizator je pripravil kar dva štarta. Prvega ob 10h, namenjenega za pohodnike, kateri so si
lahko vzeli več časa za prebiranje motivacijskih tabel ob progi in drugega ob 11h, na katerem so se
zbrali vsi željni tekmovalnega vzdušja in merjenja časov. Tekači in pohodniki so morali premagati kar
725m nadmorske višine, na 3850m dolgi progi, ki se je pričela s štartom pri Pohorski vzpenjači,
potekala mimo Trikotne jase in Lukeja vse do cilja na Bellevueju.
Prireditev je dala tudi dva absolutna zmagovalca. Pri moških je zmago iz lanskega leta ubranil
Simon Alič (letošnji državni prvak v gorskem teku) s časom 25min 58sek, pri ženskah pa je
lanskoletno zmagovalko Danejo Grandovec, nadomestila odlična gorska kolesarka Lucija Ankon
(Ganesha Team) s časom 35min 27sek.
Celotno dogajanje so zaokrožili z toplim kosilom, podelitvijo nagrad najboljšim ter bogatim srečelovom,
v katerem so podelili tudi gorsko kolo. Iz športnega društva Šri Činmoj Marathon Team so nam povedali,
da je 3. Peš na Pohorje popolnoma uspel in da se že veselijo prihodnjega leta 2009, saj mesto
Maribor potrebuje takšno prireditev, ki ima potencial da preraste v tradicijo.

rezultati http://www.srichinmoyraces.org/si
 Reeko
Kaj ni več slik?Jaz bi rad vido, kak smo trpeli po MB strmini :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA