Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
http://picasaweb.google.com/alenka131

No, sedaj pa še nekaj ostalih fotografij. Hvala Bogdanu, da je bil tako priden fotograf.

Katrca, mislim, da si vseeno sposobna še kakšen kilometrček več, samo malo še v glavi razmisli :lol: .

Ja, Nataša je res vzornica :cast1:
 Sandi3team
Punce vsaka čast, res ste bile pridne. Matjažu pa čestitke za drugo mesto, čeprav je 1krog odtekel bos zaradi krčev v podplatu :)

Pa še poročilo s skupnega teka danes. Ob 10.00 se nas je v sončnem vremenu pred bazenom zbralo le 7(Zgleda, da se eni že pripravljajo na martinovanje :D). Tudi tokrat samo dve pripadnici ženskega spola!!! Obljubim, da prvič ko bomo podrli ta rekord osebno nesem vsako posebej čez viseči most!

Po začetnem ogrevanju in vajah smo vsi skupaj odtekli 9km, jst pa sem potem odtekel še en krog in končal pri 17km.

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 lenči
Sandi3team napisal/-a:Punce vsaka čast, res ste bile pridne. Matjažu pa čestitke za drugo mesto, čeprav je 1krog odtekel bos zaradi krčev v podplatu :)

Pa še poročilo s skupnega teka danes. Ob 10.00 se nas je v sončnem vremenu pred bazenom zbralo le 7(Zgleda, da se eni že pripravljajo na martinovanje :D). Tudi tokrat samo dve pripadnici ženskega spola!!! Obljubim, da prvič ko bomo podrli ta rekord osebno nesem vsako posebej čez viseči most!

Po začetnem ogrevanju in vajah smo vsi skupaj odtekli 9km, jst pa sem potem odtekel še en krog in končal pri 17km.

lp,Šanji

In koliko znaša ta rekord prisotnosti žensk? Ker naslednjo nedeljo me pa zelooo mika, da pridem :lol: . Samo takrat ne sme pasti rekord, ker mene je lažje prenašati :oops: kot nositi :wink: :rol: Za kakšno varianto dva kroga :wink: bi bila , če bo še kdo za.
Uporabniški avatar
 natasa
Slika

Hvala, hvala za besede !!!
Sicer smo pa kar vsi včeraj presegli svoja pričakovanja tudi jaz.
Res sem občudovala vztrajnost vseh tekačev! Vsaka čast vsakemu posebej!
Mi je žal, da sem tako nedružabna med tekom in nisem več čvekala Slika , saj smo tekli v imenitni družbi.
Smo pa včeraj doma kar dobro proslavili vse skupaj Slika !
Zdaj pa počitek !

Slika
 katrca
lenči napisal/-a:In koliko znaša ta rekord prisotnosti žensk? Ker naslednjo nedeljo me pa zelooo mika, da pridem :lol: . Samo takrat ne sme pasti rekord, ker mene je lažje prenašati :oops: kot nositi :wink: :rol: Za kakšno varianto dva kroga :wink: bi bila , če bo še kdo za.

Tudi jaz se bom najverjetneje pridružila prihodnjo nedeljo. Može tek do 20 km, več se še ne grem.
Lenči, 07.11. pa jaz najverjetneje ne bom mogla priti, tako da lahko moje mesto zasedeš ti. Hčera ima plesni nastop in bom diskvalificirana doma, če me zopet ne bo. Če pa s to odpovedjo porušim kakšno kombinacijo, pa seveda pridem.
lp do srede. K
Uporabniški avatar
 lenči
katrca napisal/-a:
lenči napisal/-a:In koliko znaša ta rekord prisotnosti žensk? Ker naslednjo nedeljo me pa zelooo mika, da pridem :lol: . Samo takrat ne sme pasti rekord, ker mene je lažje prenašati :oops: kot nositi :wink: :rol: Za kakšno varianto dva kroga :wink: bi bila , če bo še kdo za.

Tudi jaz se bom najverjetneje pridružila prihodnjo nedeljo. Može tek do 20 km, več se še ne grem.
Lenči, 07.11. pa jaz najverjetneje ne bom mogla priti, tako da lahko moje mesto zasedeš ti. Hčera ima plesni nastop in bom diskvalificirana doma, če me zopet ne bo. Če pa s to odpovedjo porušim kakšno kombinacijo, pa seveda pridem.
lp do srede. K

Misliš 7.12. Barbarin tek? No, bomo skombinirali, ni panike. Je nekaj novih kandidatov.
Uporabniški avatar
 Jančika
Danes je bil pa tak super krasen dan za tek, da se nisem mogla upreti in sem malce zalaufala. No ja, to je bilo potem mojih Kratkih6, namesto Sladkih6 - šli smo namreč na igrišče pri bližnji OŠ, moji fantje so nabijali fuzbal, jaz sem pa šla delat kroge okoli igrišča. Po celi 6 krogih sta mulca odkrila ogromno lužo, se vrgla not, potem smo pa spokali in šli nazaj domov :roll: . No, za lušte je pa bilo :D . Jutri pa verjetno malo resneje. Za skupne teke se ta teden še ne prijavljam, se moram malo uteči.

Sladke punce, a kej pečejo noge danes?
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Sladke punce, a kej pečejo noge danes?

Če bi rekla, da jih ne čutim bi se zlagala, ampak ni panike. Celo stopnice navzdol mi ne delajo večjih težav! :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:

Če bi rekla, da jih ne čutim bi se zlagala, ampak ni panike. Celo stopnice navzdol mi ne delajo večjih težav! :lol:

Nataša ti si neverjetna :clap: . Ampak, sem tudi jaz kar zadovoljna, sem po vrtu pridno oplela, vse uredila, edino moj prstek dela težave pri hoji. Sva pa z mojim spila kozarček danes pri kosilu na moje kilometre. Pa avto žal :cry: ni OK.
Jančika, lepo počasi, da se boš potem lahko pridružila našim tekom. Se že veselim, da te zopet srečam.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Nataša ti si neverjetna :clap: . Ampak, sem tudi jaz kar zadovoljna, sem po vrtu pridno oplela, vse uredila, edino moj prstek dela težave pri hoji. Sva pa z mojim spila kozarček danes pri kosilu na moje kilometre. Pa avto žal :cry: ni OK.
Jančika, lepo počasi, da se boš potem lahko pridružila našim tekom. Se že veselim, da te zopet srečam.

Aja, sem pozabila na noht, ki ga bom spet zgubila - že tretjič letos :twisted: !
Ampak ne boli!
:wink:
Uporabniški avatar
 micika
Jutro! :D

Katrca, ne sekiraj se. Sem že rekla, da ste carice vse po vrsti. Če bom jaz kdaj tako daleč, da pretečem vsaj 1 km, brez da se ustavljam in dopovedujem pljučam, naj se umirijo in se spravijo nazaj v prsni koš, potem sem zmagala.

Včeraj sem šla spet hodit-tečt. Imela sem sicer spet probleme z mojim dedcem (standard :roll: ), imam pa še večjo motivacijo, ko mu kljubujem in me jeza žene naprej. Sem kar dosti pretekla, po dolgem času, a še vedno ne več kot 50 m v enem kosu. :oops:

Punce, povejte mi, ali so moje kile (okoli 100) edini razlog, da diham kot konj, ali ste tudi suhice imele težave s sapo na začetku? Moje noge bi zdržale 20 km, kjub teži, ki jo nosijo (koliko je šele karakter :lol: ), a sapa.... :bum:

Joj, spet sem pozna. Šibam v službo.

Lep dan!

Tudi tebi - možek od Nataše. Vem, da vse prebereš. :twisted: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, dokler se nisem naučila dihati pri teku, sem bila za dve parni lokomotivi. Kile tu niso razlog. Te čisto razumem, sem bila jaz popolnoma isti sopihajoči problem. Posveti se pri teku dihanju v tempu korakov, skušaj izdihovat in vdihovat v njihovem ritmu, trije koraki vdih, trije koraki izdih :lol: . Vaja ti ti spravi v podzavest in potem gre.
Pa le pridno naprej, veš da si na poti k zmagi :wink: :lol: .
 katrca
draga Micika, kje se bom sekirala, zadovoljna sem zelo, samo ko si v družbi s samimi "norci", se počutiš kar malo majhen, ko so vse na takih km, da ti pamet stane. Ko pa pridem recimo v družbo svojih prijateljev
( ki so pa bolj kulturi naklonjeni kot športu ), mi pa zidajo spomenike. Tako da vse je relativno. :D
Uporabniški avatar
 micika
Auč, auč in še enkrat auč. Izboljšala čas iz 56 min za 6 km na 53 min za 6 km. Včasih se mi je zdel 10 minut boljši čas neka brezvezna razlika. Zdaj vidim, koliko se moraš potrudit za vsako minutko.

Lezem počasi, a vztrajno. Samo, ko noge ne bi tako bolele.
Pa švicam kot konj. Vsa vas me debelo gleda in se zgraža, vsi v bundah in kapah, jaz pa prešvicana v kratkih rokavih pridrvim iz hoste. :lol:
Nazadnje spremenil micika, dne 10 Nov 2008, 19:53, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Auč, auč in še enkrat auč. Izboljšala čas iz 56 min za 6 km na 53 min za 6 km.
Lezem počasi, a vztrajno. Samo, ko noge ne bi tako bolele.
Pa švicam kot konj. Vsa vas me debelo gleda, vsi v bundah in kapah, jaz pa prešvicana v kratkih rokavih. :lauf:

Micika, dobrodošla med "norci". Samo, mi se imamo prav fino. Uau, to si pa pridna. Še malo, pa gremo skupaj z nini na enih 6 km. Jaz vzamem Indya, pa jo mahnemo. Bomo res čudovita trojica. Tri dame s psom :lol: .
To, da pa švicaš, je pa itak dobro, samo pij potem, da ne dehidriraš. Pa pazi na počitek, da ne bo prehudo. Pomaga. Ful si faca, tko lepo vztrajaš :clap: .
  • 1
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 65
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA