Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

roys napisal/-a:Kakšno je kej zanimanje za novoletni ulični tek v Krškem? Dolžina trase naj bi bila približno 10 km datum pa nedelja 28.10.2008!

lep tekaški pozdrav!

Novo leto oktobra :?: :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Po moje 28.12. ker je res nedelja :lol: :wink: . Krško, hja, tole je pa blizu :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
Tale je pa sicer še dolga ...
... ampak, če preživimo 21-ga bi se znalo zgodit, da se pridemo tudi malo sprehodit po vinograjskih koncih :wink:

Seveda, če govorimo o decembru ... če je bilo to prejšnji teden pa bo malo težka :twisted:
 roys
oj!
ups..vidim, da sem se res malo zatipkal :lol: ... pravi datum je seveda 28.12.2008! To sprašujem predvsem zato, da vidim kako široko lahko zadevo zastavimo...
Uporabniški avatar
 lev-inja
Seveda pridemo, saj smo domačini :twisted:
Uporabniški avatar
 bucko
Ko bo tek zagotovo pridem, verjetno ne sam. Lahko približno opišeš pot teka, samo tako za informacijo. Mislim da se bo treba kmalu odločit če bo tek, zaradi dovoljenja za zaporo ceste.
Uporabniški avatar
 Tasko
Jst bi tudi prišel..

lp, Blaž
Uporabniški avatar
 garač
lev-inja napisal/-a:Seveda pridemo, saj smo domačini :twisted:

Prednost domačga terena...pridem :juhuhu:
 roys
bucko je napisal/a:
[/quote]Ko bo tek zagotovo pridem, verjetno ne sam. Lahko približno opišeš pot teka, samo tako za informacijo. Mislim da se bo treba kmalu odločit če bo tek, zaradi dovoljenja za zaporo ceste.

Nč bat, razpis bo objavljen še pravi čas (tako, da bo še dovolj časa za ogled proge :oops: ), vsekakor pa upam, da vsaj 1 mesec pred tekom!
Uporabniški avatar
 RoKo
Se zna zgodit, potem pa še malo v Kozjanske konce.
Uporabniški avatar
 ziga
Kdo je organizator, kontakti, ostale podrobnosti?
Uporabniški avatar
 robertson
tudi jaz razmišljam, da bi prišel.

LP

robertson
Uporabniški avatar
 DAVID 08
Mogoče pa pridemo.
Kje se pa teče, mim nuklearke al po desnem bregu? Dejte mal opisat progo :D Hvala!

LP
Uporabniški avatar
 lenči
Moj dragi je že spraševal, če tam okoli novega leta pa ne greva nikamor tečt :lol: . Tole bi bilo ravno prav za naju :lol: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA