Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 Loni
Bo kar cukr, poznam nekoga iz ekipe, ki je zelo usekan na čokolado.
 mausi
no mi pridemo pa lepo navijat, tek bo zame nekaj časa na stranskem tiru, se mišji zarod širi :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
mausi napisal/-a:no mi pridemo pa lepo navijat, tek bo zame nekaj časa na stranskem tiru, se mišji zarod širi :wink:

Čestitammmmmmmm :laola :heart . Se vidimo :wink: .
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
Loni napisal/-a:
4. član je pridobljen - Laufer.

jupiiiii :juhuhu:

se bom potrudila, da do decembra malo hitrost natreniram :wink: ker sem najšibkejši člen :roll:

torej:
1. Loni
2. Laufer
3. igfree
4. niki

Samo še ime.. a bomo bolj sladki ali hladni :wink:

Super, ta "sladka" ekipa je fiksno prijavljena, hvala Loni za pomoč, mi pa gremo dalje. Zvečer preverim nadaljevanje. Hu, tole bo po moje najhitrejša polžja skupina :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Prijavljeni kot TF Nutella polži.
 mausi
lenči napisal/-a:
mausi napisal/-a:no mi pridemo pa lepo navijat, tek bo zame nekaj časa na stranskem tiru, se mišji zarod širi :wink:

Čestitammmmmmmm :laola :heart . Se vidimo :wink: .

hvala
Uporabniški avatar
 niki

čeeeeeeeeeeeestiaaaam :laola

Lepo in zdravo nosečnost ti želim :D
Uporabniški avatar
 IRA
Iiiiiiiiiiiiii mausika!!!

Kolk luštno - SUPER!!!

Ksenija ... kaj pa naše ime? :twisted: :roll:
Rabmo kej naspidiranga, da nas bo gor držalo ... glede na ostale ekipe :roll: :wink: :lol:

Matr niki, dobr si si postlala :twisted: :P

Ja, ja ... drugač je pa moje dete prav fejst :twisted: ... sam baje še ni mel časa se prijavit na forum, tako, da do takrat je "noname" ...

Lp
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Iiiiiiiiiiiiii mausika!!!
Kolk luštno - SUPER!!!
Ksenija ... kaj pa naše ime? :twisted: :roll:
Rabmo kej naspidiranga, da nas bo gor držalo ... glede na ostale ekipe :roll: :wink: :lol:
Matr niki, dobr si si postlala :twisted: :P
Ja, ja ... drugač je pa moje dete prav fejst :twisted: ... sam baje še ni mel časa se prijavit na forum, tako, da do takrat je "noname" ...

Lp

Kar Turbo polžki boste, ste itak tko naspidirane, da bog pomagaj. Pa še dva moška zraven, uh, ja, no, tko, fauš vam bom :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 niki
IRA napisal/-a:Matr niki, dobr si si postlala :twisted: :P

Ja, prav zadovoljna sem :wink: priznam :D
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz sem pa zelooo zadovoljna za vse nas Polžke, ker nam gredo stvari tako dobro od rok :oops: , ups, nog :lol: :wink: :juhuhu: .
 katrca
Lenči, si računala, da boš 1000 km prekoračila na Sladkih - pa glej se, kje si zdaj. JUHUHU.
Uporabniški avatar
 IRA
Jest sem tut full ponosna na vse nas polžke ... pa še mini polžke mamo na poti!!!

JUHEJ!!!

Mini polžki, ti ri ri ri ri :D

lenči, ok ... torej bomo kar turbo polžki, kompanija pa je kot je :D

Drugače pa sem danes malo študirala o imenih (se opravičujem, da tako pozno) in prišla še do par idej. Prvotno so bile sicer namenjene nam ... pa vendar, mogoče pridejo komu prav:

- srečni polžki
- happy polžki
- power polžki (moj adut :lol: )
- loni, niki & comp. bi predlagala ČOKO - POLŽKI (tista nutela ni lih bomba no :D )
- mega polžki

Če se še kej spomnim napišem, mogoče kdo posvoji kakšno ime 8)
Uporabniški avatar
 Loni
Kdo pa je rekel, da rabimo bombo, bomo kar pri nutelli ostali. A še nisi probala nutella torte in nutella mafinov?
Uporabniški avatar
 IRA
Loni napisal/-a:Kdo pa je rekel, da rabimo bombo, bomo kar pri nutelli ostali. A še nisi probala nutella torte in nutella mafinov?

Sem sem, Nutella je drugač čist zakon ... sam sliš se mi mal tko mim ...

No pa sej je vseeno, bomo mel sami s sabo tolk dela, da se bomo težko drli, dejmo Nutella - dejmo Nutella :lol:
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA