Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
TF Nutella polži
1. Niki
2. Laufer
3. Iqfree
4. Loni

TF Mega Polžki
1. Docca
2. Pajo
3. Starbucks
4. Špela

TF Salsa Polžki
1.Solatka
2.prijateljica
3.prijatelj
4.prijatelj

TF Turbo Polžki
1. IRA
2. Ksenija
3. Lonely
4. Dalibor

Lenči
Larchi ?
Takole, smo se malo popredalčkali in dodelili imena. Hvaležna za predloge, da pošljem še uradno naprej. Pa imena prosim tudi, saj ne morem prijaviti "prijateljice".
Larchi ni nič potrdila, jaz pa sem rezerva. No bomo še videli, kaj bo , upam, da vam je všeč.
Uporabniški avatar
 niki
Lenči,
Larchi je omenjala tudi svojega moškega, tako da ste že trije..

Glede nuttele pa ko sem mojemu omenila ime, je takoj bolj zadovoljen postal, sploh pa ko sem omenila še, da bomo tudi jedli v tem duhu, kot imamo ime. In to je meni več kot dovolj, da je pravo ime :wink: Pa mislim, da smo vsi sladkosnedi (hudooo) :lol: :lol:

Ira, glede navijanja pa ne skrbi, če bo kdo vzklikal nuttela bo to za nas samo še razlog, da pohitimo, ker se bomo spomnili, da nas dobrote (sladki nuttela polžki) čakajo na cilju :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:Lenči,
Larchi je omenjala tudi svojega moškega, tako da ste že trije..

Glede nuttele pa ko sem mojemu omenila ime, je takoj bolj zadovoljen postal, sploh pa ko sem omenila še, da bomo tudi jedli v tem duhu, kot imamo ime. In to je meni več kot dovolj, da je pravo ime :wink: Pa mislim, da smo vsi sladkosnedi (hudooo) :lol: :lol:

Ira, glede navijanja pa ne skrbi, če bo kdo vzklikal nuttela bo to za nas samo še razlog, da pohitimo, ker se bomo spomnili, da nas dobrote (sladki nuttela polžki) čakajo na cilju :lol: :lol:

Vem, da je omenjala svojega, nič pa ni sedaj potrdila. No počakajmo. Imena lahko povemo itak isti dan pred tekmo, ni panike. Če ne drugače, bom pa tekla zraven in se drla, enkrat NUTELLA, drugič TURBO, tretjič SALSA, četrtič MEGA. A se bo kdo bunil :?: :lol: :D Med "norce" so me že itak vtaknili :hehe: :--
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:Vem, da je omenjala svojega, nič pa ni sedaj potrdila. No počakajmo. Imena lahko povemo itak isti dan pred tekmo, ni panike. Če ne drugače, bom pa tekla zraven in se drla, enkrat NUTELLA, drugič TURBO, tretjič SALSA, četrtič MEGA. A se bo kdo bunil :?: :lol: :D Med "norce" so me že itak vtaknili :hehe: :--

Glede na tvoje zadnje km, bi lahko tekla namesto vseh nas :twisted:
Sej vem, da se ponavaljam, ampak res si razturala :cast: si mi dala upanje :D
Uporabniški avatar
 lenči
niki napisal/-a:
lenči napisal/-a:Vem, da je omenjala svojega, nič pa ni sedaj potrdila. No počakajmo. Imena lahko povemo itak isti dan pred tekmo, ni panike. Če ne drugače, bom pa tekla zraven in se drla, enkrat NUTELLA, drugič TURBO, tretjič SALSA, četrtič MEGA. A se bo kdo bunil :?: :lol: :D Med "norce" so me že itak vtaknili :hehe: :--

Glede na tvoje zadnje km, bi lahko tekla namesto vseh nas :twisted:
Sej vem, da se ponavaljam, ampak res si razturala :cast: si mi dala upanje :D

Niki, seveda je upanje. Veliko je v glavi, po pameti in lepo počasi, pa daleč pridemo mi polžki :wink: . Odvisno je od tega, kaj si želimo. Jaz ne bom nikoli hudo hitra, uživam pa ko tečem in torej lahko tečem daleč. Vedi, da sem lani septembra pretekla samo 5 km, na 10 km danes pa nisem hitrejša kot ti :lol: . Torej, upanje umre zadnje :D :clap:
Uporabniški avatar
 solatka
[quote="lenči"]

TF Salsa Polžki
1.Solatka
2.prijateljica
3.prijatelj
4.prijatelj

[quote]
He he tole se pa tako zanimivo bere... :lol:
A velja, da potem povemo iena, ker ne vem če bi bili tile osebki :wink: veseli, da jih obelodanim tu gor :?
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
lenči napisal/-a:
TF Salsa Polžki
1.Solatka
2.prijateljica
3.prijatelj
4.prijatelj

He he tole se pa tako zanimivo bere... :lol:
A velja, da potem povemo iena, ker ne vem če bi bili tile osebki :wink: veseli, da jih obelodanim tu gor :?

Ni problema, lahko tudi bolj interno. Ime pa imete :wink: A si kaj ponosna, da si uspela takole spraviti ekipo skupaj :lol: . Bravo, super.
Uporabniški avatar
 solatka
lenči napisal/-a:Ni problema, lahko tudi bolj interno. Ime pa imete :wink: A si kaj ponosna, da si uspela takole spraviti ekipo skupaj :lol: . Bravo, super.

Iskreno? Še ne vem, ker sem še vedno v TAKEM šoku :lol:
Ma dobri bomo, če bomo v tej postavi zdržali do 7.12.
Uporabniški avatar
 lenči
TF Mega Polžki
1. Docca
2. Pajo
3. Starbucks
4. Špela

TF Salsa Polžki
1.Solatka
2.prijateljica
3.prijatelj
4.prijatelj

TF Turbo Polžki
1. IRA
2. Ksenija
3. Lonely
4. Dalibor

Takole, danes zvečer pošljem mail z imeni naših ekip organizatorjem. Naša imena bomo še javili. Vse spremembe bomo spremljali sproti, smo pa itak zmagovalci, spravili smo skupaj 4 ekipe (Nutullčki so se prijavili sami), hja, če pa posvojimo še Hitre polže, potem pa :laola . Pa še nekatere ekipe bodo kar lepo pobegnile iz našega standardnega območja na tekmah - zaključevanje :wink: :lol: . To bo super žurka :lol: :wink:
Polžki smo zakon :wink: :heart
 katrca
jaz sicer ne bom tekmovala, ker imam še neke druge obveznosti ta dan, navijati pa zagotovo pridem.
 Larchi80
Jooooo babe kok ste se razpisale :rol: sem mogla pregledat še tooook stranio za nazaj. Sem se komaj našla, rabim očitno očala :rol: . Ja ja potrjujem sebe, moj moški pa neki menca, a bi a ne bi :nono: . Ga bom danes še malo pomasirala, tko da upam da ne bo zahinavil no.

Berem da imamo eno nosečko?? iiiiii čestitke :juhuhu: pa zdravo nosečnost ti želim.
Uporabniški avatar
 Asparagus
Lenči, dej vpiši me za rezervo, če bo kdo iz kakšne ekipe odpadel. Letos sem imela že kar nekaj smole, ampak 3,4 km menda res ne bo problem.
Danes sem upoštevala tvoj nasvet in izvedla svoj trening z ogrevanjem(vaje doma), počasnejšim tekom na 4,4 km in potem še 1 km za iztek.

Potem še raztezanje doma, edino to me mal skrbi, ker sem nenamenoma skor naredila špago.
Uporabniški avatar
 lenči
No, sedaj smo pa tri damice
Lenči
Larchi
Asparagus
ki smo v rezervi ali pa čakamo, da se nam kdo pridruži in bomo še ena ekipa :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 Hojca
lenči napisal/-a:No, sedaj smo pa tri damice
Lenči
Larchi
Asparagus
ki smo v rezervi ali pa čakamo, da se nam kdo pridruži in bomo še ena ekipa :wink: :lol:

Evo mene, še ene damice :wink:. Torej sem še ena rezerva ali pa čakamo na rezervo rezerve :lol: .

Aja, samo moškega rabimo, torej bom najbrž kar rezerva.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 27

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA