- 10 Nov 2008, 19:48
#157423
Jaz sem sojino dobila v Mercatorju, med "bio", sem vzela tamalo za probo pa sem zadovoljna.
Se pa full praši, tako, da previdno jo "sipaj" kamorkoli že.
Jaz sem jo do sedaj predvsem ponucala za palačinke, kruha nisem pekla z nje, mislim pa, da je "pretežka" bi jo bilo potrebno mešat s kakšno lažjo
Lp
niki napisal/-a:Jaz pa pečem jabolčni štrudl iz polnozrnatega testa![]()
Kje se pa dobi sojina moka? Kamutove danes nisem našla.. pa še ta teta v bio trgovini me je malo odvrnila od nje
Jaz sem sojino dobila v Mercatorju, med "bio", sem vzela tamalo za probo pa sem zadovoljna.
Se pa full praši, tako, da previdno jo "sipaj" kamorkoli že.
Jaz sem jo do sedaj predvsem ponucala za palačinke, kruha nisem pekla z nje, mislim pa, da je "pretežka" bi jo bilo potrebno mešat s kakšno lažjo

Lp