Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 nini32
petka napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Obveščamo Vas, da se bo v okviru športno rekreativnega kluba Celje spet začela skupna vadba teka in sicer v nedeljo 9.11.2008. Zbirališče bo še vedno na letnem kopališču Celje ob 10.00h

A bo jutri tek? 12 km? A bodo kakšni Slika , ali bodo sladko počivali? :wink:

Uživajte danes! Slika

živijo.

tudi jaz bi se preiskusila z vami. me pa zanima če je kakšen polžek?
8petka kje si našla in kako si ustvarila polžka?[img])

ali to nedeljo ob 10 velja?

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Pa še poročilo s skupnega teka danes. Ob 10.00 se nas je v sončnem vremenu pred bazenom zbralo le 7(Zgleda, da se eni že pripravljajo na martinovanje :D). Tudi tokrat samo dve pripadnici ženskega spola!!! Obljubim, da prvič ko bomo podrli ta rekord osebno nesem vsako posebej čez viseči most!

Po začetnem ogrevanju in vajah smo vsi skupaj odtekli 9km, jst pa sem potem odtekel še en krog in končal pri 17km.

lp,Šanji

No tudi mene žal ni bilo :? ampak to nedeljo pa zagotovo pridem. Pa saj 7 tekačev niti ni tako mala številka, če računamo, da se včasih še dva težk uskladita :D Upam, da bo v nedeljo kdo, ki mi bo kos in bo sposoben teči tako počasi kot tečem jaz :P

Če nas bo preveč bo nevarnost za viseči most... :shock:

se vidimo 8)

Sašo, ne se bat za počasnost, imam v planu prit , še sreča, da malo poznam tiste konce, da tud če mi uidete, se bom že znašla :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 micika
Jutro! :)

Danes vas samo pozdravim, ker se mi mudi. Bye!
Uporabniški avatar
 petka
nini32 napisal/-a: petka kje si našla in kako si ustvarila polžka?

ali to nedeljo ob 10 velja?

lp, nini

Lep pozdrav!
Toliko že planiram, da pridem enkrat na skupinski tek, tako da za to nedeljo ne bom nič več rekla... Samo v eno malo opravičilo: doma imam 3 takele živčke Slika in težko najdem čas...

Nini, tule imaš polžeke in podobne zadevce: http://www.cosgan.de/smilie.php?wahl=0&ziel=froehlich

Klikneš na smajlija in skopiraš kodo sem v tekst.

Uživajte danes!
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, ti si pa res zgodnja :wink: . Meni zjutraj zmanjka časa, predno grem od doma, da bi te pozdravila :lol: .
Petka, ti pa kar lepo svoje živčke doma najprej umiri, če bo čas, pa seveda še tekanje okoli.
Uporabniški avatar
 Gospod 5:00
Po dolgem času bova s Turbo Romanom danes ponovno na štartu. Ker se po LM mišica še ni popolnoma opomogla :twisted: , bo tempo danes okrog 5,30 do 5,00. Se vidimo na startu ob 18,00.
 katrca
kaj pa vem, če bi vas čakala, če boste sami tahitri. Bom pla verjetno eno uro prej. No, kdo še pride in kdo ne.
Uporabniški avatar
 lenči
Ja, jaz se primajem :wink: . Prstek je še malo tko, samo, če lahko v štiklah hodim cel dan, bo pa zdržal še en tek :lol: . Samo ne v hitrem tempu. Bom itak divljala po cesti domov, da pridem pravočasno. Presneti cestarji :evil: , spet popravljajo, potem se pa cijazimo. Saj drugače se ne sekiram, samo danes pa :? . Bom odšibala iz Lj, preoblačenje pa sledi na parkingu :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Ugotovila, da so dela na avtocesti že končana :lol: . Upam, da je tudi sitacija na terenu res takšna :wink: .
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
En sestanek na Suprastanu še imam ob 16.. Imamo Faraonke v bloku in je blok že tudi malo potreben renovacije. Pa se gremo "ta mladi" pomeniti.

Se bom potrudil priti do 18ih k mostu.

LP
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz se bom pa potrudila, da ne privlečem tega dežja s sabo :oops: :wink: . samo, če mi uspe pravočasno pridrveti v Celje, me tudi dež ne bo ustavil :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
Pridem, a v družbo ultra polžkov!! :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
Bilo mi je zelo lepo, hvala lepa za družbo in se še priporočam :lol: . Nogice so še kar "cukraste". Moj rdečko je od sramote, da mi dela težave sicer še malo bolj pordečel :oops: , vendar zgleda grše kot boli . Nedelja je še vedno v planu
Uporabniški avatar
 Jančika
Dober večer. Evo, pa se končno tudi jaz lahko pohvalim, da sem spet tekla :D . Po enomesečni pavzi, juhu! In vesela sem, da sem vas videla, čeprav v prolazu.

Najbolj sem pa vesela, da sem tekla s prijateljico, ki je čista začetnica. Upam, da se nam bo pridružila tudi na forumu in da je začetno navdušene ne bo minilo. Jerebica, javi se kaj tule, ali pa vsaj beri, to te ful potegne naprej, anede, Micika :) .
Uporabniški avatar
 micika
Ooooo, a Jerebička tudi? :clap:

Ja, danes še ne bo časa, ker sem spet cel dan zasedena, jutri pa zagotovo grem ven.

Upam, da vas dež preveč ne zmoči danes. :)
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA