Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 olson
Hojla :lol:
Najprej hvala za čestitke Tae :wink:
Tudi z moje strani vse pohvale organizatorju za tako dobro in poceni organizirano preriditev (to znajo samo štajarci) :clap:
Z tekom izredno zadovoljen 1 v kategoriji in 16 v absolutni konkurenci od 110.To je za moja stara leta zelo lep uspeh.
Najbol pa sem bil vesel prekrasnega pokala,ki ga sedaj hranim na prav posebnem mestu.
Šrečal tudi nekaj starih dobrih prijateljev,ki so zmeraj dobre volje.
Letos je tudi prvič na tekmi navijala moja 5mesečna vnukinja tako ,da je to samo še popestrilo moj dan.
Res bilo je lepo zato zagotovo pridem tudi drugo leto,če bo le zdravje dopuščalo.
Še enkrat vse čestitke organizatorju in vsem ki ste premagali pohorsko strmino. :juhuhu:
Lp OLSON :beer:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Super filmček :!:
Drugo leto se moram bolj potrudit, da bom na posnetku :D
Vsaj toliko, da bom pred Arehom, saj gre potem kamera z njim na vrh :shock: (full veze)

Res dobro poskrbljeno za kompletno organizacijo, marketing, multinacionalnost, medije, cenovno dostopnost, ni kaj ni ...

... aja, 50cent pa je na posnetku kot TF maneken(ka) :--
Uporabniški avatar
 50cent
Ti si mi samo fauš, kar priznaj :-- .....pa ne flancaj toliko, raje se prijavi na zaključno fešto GM4O :wink: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 Z*
Sem po tednu dni komaj prišla k sebi po tem neverjetnem vikendu. V Sladki Vrh šla prehlajena in presenetila samo sebe, potem v nedeljo zjutraj le zato, ker sem obljubila in se predprijavila, odvlekla svoje razbolele in ožuljene krake pod Pohorje, kjer sem srečala le nekaj sladkih sotekačev.:lol: Mi je bilo jasno, da s tekom ne bo nič, a sem hrib na svoje veselje solidno odhodila. 8) Se opravičujem Sebi in Alji (še komu?) - ki sta potrjeno najboljši navijaški par (podelitev TF MB čaga! :TF) ) in sta pred ciljem preglasili celo Žižko :shock: :D in blazno prispevali k izjemnemu vzdušju na cilju - da se nisem potrudila izvesti ciljni šprint (sem raje počakala prijateljico, ki mi je itak ves čas dihala za ovratnik, in skupaj z njo prestopila v cilj).
Pohvala organizatorjem. :!: Že tako odlično prireditev so se potrudili še izboljšati - upoštevali so lanske pripombe in letos izpeljali brezhibno.
Po vrnitvi domov me je napadel hud nahod z vročino :shock: , ki sem jo zbijala še nekaj dni ... Zdaj že zdrava, a še vedno zadovoljna z dosežki prejšnji vikend. :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA