natasa napisal/-a:semjul napisal/-a::D
moj predlog za prvi pogoj je obvezna udeležba na štengah v MB.
Pa tisti, ki se udeležujemo samo 42 in več km tekov?
Ni problema. Štenge kot take so tak al tak prelahke zato drugo leto traso podaljšamo na 42 km

natasa napisal/-a:semjul napisal/-a::D
INOT napisal/-a:Ni problema. Štenge kot take so tak al tak prelahke zato drugo leto traso podaljšamo na 42 km
INOT napisal/-a:natasa napisal/-a:semjul napisal/-a::D
Ni problema. Štenge kot take so tak al tak prelahke zato drugo leto traso podaljšamo na 42 km
natasa napisal/-a:INOT napisal/-a:natasa napisal/-a:semjul napisal/-a::D
O.K. , O.K, nisem rekla, da so prelahke, ampak kratkih tekov res ne maram, ker na njih trpim ko k..... (zato ta moja izjava), čeprav bi se za sladkih 6 tudi jst potrudila in jih pretekla.
AVI napisal/-a:...samo da vržem kost...
...mislim, da je prav tako z velikim entuziazmom pripravljen Fotrov tek....varianta: za Sladkih6....4*Fotrov tek...
katrca napisal/-a:se mi vedno bolj dozdeva, da bo drugo leto Vreme sprejemal udeležence po sistemu "kdo da več".
Vreme napisal/-a:
Nikakršnih pogojev ne milimo uvajati, da morate biti rec. na štengah, pa Fotrov tek, pa še na TF10tko ste pozabili. Bi pa predlagal, da bi za vse štiri tekme točkovali in bi na koncu skupaj podelili pokal recimo za naj TF-jevca in TF -jevko!
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA