Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 natasa
semjul napisal/-a::D

moj predlog za prvi pogoj je obvezna udeležba na štengah v MB.

Pa tisti, ki se udeležujemo samo 42 in več km tekov?
:cry:
Uporabniški avatar
 INOT
natasa napisal/-a:

Ni problema. Štenge kot take so tak al tak prelahke zato drugo leto traso podaljšamo na 42 km :twisted:
Uporabniški avatar
 natasa
INOT napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Ni problema. Štenge kot take so tak al tak prelahke zato drugo leto traso podaljšamo na 42 km :twisted:

O.K. , O.K, nisem rekla, da so prelahke, ampak kratkih tekov res ne maram, ker na njih trpim ko k..... (zato ta moja izjava), čeprav bi se za sladkih 6 tudi jst potrudila in jih pretekla. :oops:

:wink:
Uporabniški avatar
 INOT
natasa napisal/-a:
INOT napisal/-a:
natasa napisal/-a:

O.K. , O.K, nisem rekla, da so prelahke, ampak kratkih tekov res ne maram, ker na njih trpim ko k..... (zato ta moja izjava), čeprav bi se za sladkih 6 tudi jst potrudila in jih pretekla. :oops:

Se strinjam! Pri 42 km se komaj prav zagreješ pa je že konec. Lahko bi naredili 50 km kot SAM? :twisted: :D
Uporabniški avatar
 AVI
...samo da vržem kost...

...mislim, da je prav tako z velikim entuziazmom pripravljen Fotrov tek....varianta: za Sladkih6....4*Fotrov tek...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sebi napisal/-a: ...a menjaš za pokal?

Važička :wink:
 katrca
se mi vedno bolj dozdeva, da bo drugo leto Vreme sprejemal udeležence po sistemu "kdo da več". No, kateri so še takšni, prijetni, neformalni teki kot je bil tale? pa če lahko tudi otroci kak krog odtečejo, je še bolje.
 katrca
a tale Fotrov tek pa organizira oni Fotr, ki take strela, da te meče od smeha, al je to pač fotrov tek ( pomeni očetov tek, pa smejo nanj samo očetje - takšni in drugačni )?
Uporabniški avatar
 še1PR
katrca napisal/-a:a tale Fotrov tek pa organizira oni Fotr, ki take strela, da te meče od smeha, al je to pač fotrov tek ( pomeni očetov tek, pa smejo nanj samo očetje - takšni in drugačni )?
katrca, tule je ales razložil.
 nana
Sebi napisal/-a: Sem pa po eni strani kar fouš Nani za njeno nagrado. Nana menjaš za pokal?

A se hecaš al kaj :D Jaz že treniram za naslednje leto :lol:
Uporabniški avatar
 Vreme
katrca napisal/-a:se mi vedno bolj dozdeva, da bo drugo leto Vreme sprejemal udeležence po sistemu "kdo da več".

Za to katrca pa ni potrebno skrbeti, tega na Sladkih6 ni bilo pa tudi ne bo. Tudi drugih omejitev ne bo in tudi množična prireditev Sladkih6 ne more biti že iz čisto preprostega prostorskega razloga. Glede na letošnje izkušnje bi rekel, da je 100 udeležencev zgornja meja prireditve.

Kar se tiče prijavljanja. Vsekakor boste člani TF-ja prvi obveščeni o začetku zbiranja prijav s tem pa boste imeli možnost prijaviti se med prvimi, glede na letošnje izkušnje pač kaj dosti kolebanja verjetno ne bo.

Kar se tiče čipov. Razlog za možno uvedbo čipov je vsekakor večje število sodelujočih z zvezi s tem pa možnih večje število napak pri štetju. Letos jih je bilo nekaj in temu bi se radi izognili, ali drugače povedano, če ne uvedemo čipov se bo treba sprijazniti tudi z možnimi ( seveda nenamernimi) napačnimi podatki. Sicer pa sem na spletni strani dodal novo anketo, pa da vidimo, kakšno je vaše mnenje o čipih.

Aja pa še to. Nikakršnih pogojev ne milimo uvajati, da morate biti rec. na štengah, pa Fotrov tek, pa še na TF10tko ste pozabili. Bi pa predlagal, da bi za vse štiri tekme točkovali in bi na koncu skupaj podelili pokal recimo za naj TF-jevca in TF -jevko!
:TF)
Uporabniški avatar
 natasa
Vreme napisal/-a:
Nikakršnih pogojev ne milimo uvajati, da morate biti rec. na štengah, pa Fotrov tek, pa še na TF10tko ste pozabili. Bi pa predlagal, da bi za vse štiri tekme točkovali in bi na koncu skupaj podelili pokal recimo za naj TF-jevca in TF -jevko!
:TF)

:juhuhu:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA