prostor za debato o (ne le tekaški) športni opremi. obleka, obutev, pripomočki ... vprašanja, predlogi, nasveti, uporaba, ...
Uporabniški avatar
 Filipid
Tudi jaz bi rad imel majico ali dres tekaškega foruma velikosti M ali L. Ali kdo ve če je že odprta nova naročilnica in koliko stane majica in koliko kompleten dres.

Pozdrav!

Tudi jaz bi bil zainteresiran za dres TF, sem še čisto zelen pa me še ne poznate, saj bo čas tudi za to kajne...

V kolikor bo organizirana nabava sem za pajke in majico-L.
Uporabniški avatar
 milkec
Trenutno se ne da nič dobiti, se bo pa sigurno spet kaj organiziralo...
Uporabniški avatar
 pershing
Prav lepa hvala Milkec za spodbudne besede...

Če ne boš jezen, bi te vprašal ali morda veš kako dolenjc gladovno stavka? Ker se mi zdi da ne, ti kar odgovorim:

V ZIDANCO SE ZAPRE IN VODO ODKLANJA!!!

Pa da ne boš jezen smeh je pol zdravja-čao
 Vrtnica
No ko bo nasledna serija se prijavljam. Kaksne pa so kej velikosti ker marsikatera firma ima drugacne velikosti nekje mi je XS prav nekje S nekje pa celo M tko da :?
Uporabniški avatar
 cyc
Ko bo jasno kakšne so te velikosti (imam slabe izkušnje s tem :? ) bi tudi jaz, ko bo ponatis seveda. M velikost bi znala biti OK, če naj gre za oprijete majice. Navadne majce s kratkimi rokavi imam L. :)
Uporabniški avatar
 GaGa
Za majčko sem jaz tud zainteresirana... Lahko pa tud samo logo, pa si majčko sama zrihtam :D :D :D
Uporabniški avatar
 tamy
jaz tud moram imet majcko!!! :D :D :D :D :D kolk pol stane cena?pa saj jaz ne rabim imena gor,najmlajso clanico boste pa ja spoznali...pa se najhitrejso,a ne dpop? :oops: :lol: :oops: 8)

torej...cakam... :x
Uporabniški avatar
 vidkul
jaz bi tut majčko. :roll:

lp Vid

p.s. na taboru je bilo luštno, razen potresa ki smo ga vsi na čutili.
Uporabniški avatar
 Dule
GaGa napisal/-a:Za majčko sem jaz tud zainteresirana... Lahko pa tud samo logo, pa si majčko sama zrihtam :D :D :D

Gaga pa še men, jaz bi si tudi majčko sam zrihtal :roll:
Uporabniški avatar
 Miki
Izgleda da smo novi (in malo manj novi) pripadniki TF kar veselo navalili in vršimo pritisk kar se tiče opreme ...

Brez pritiska se nikamor ne pride in nič ne doseže .. torej tudi jaz se priporočam (naročam ...) na opremo z obeležji TFja ...

Na to gledam precej enostavno ... v teku sem pripaden predvsem sebi in sedaj tudi TFju, ker sem se veliko naučil na njem .. torej bi z veseljem nosil majico TF .. pa če kakšno sekundo/minutko hitreje človek teče, ko ima dodatno motivacijo ... :TF)
Uporabniški avatar
 milkec
No ne morem zagotoviti, da bodo majičke, ampak kakor poznam Erota, pa kakor sva se tudi že pogovarjala, mislim, da bo sigurno jeseni kakšna zadeva od TF. Do takrat pa je brez veze komentirati velikosti, ker še ne vemo kaj bo... Počakajmo, pa bomo videli.
Uporabniški avatar
 Fotr
Zdaj smo pa že toliko reklame naredili za Tomas sport 2, saj so majice znamenite že v mali Aziji, slikane so skoraj v vseh časopisih, na vseh tekmovanjih je bolj viden znak Tomas sport 2 kot krogla TF, danes v Poletu reklama, na mednarodnih tekmah, povsod smo naredili reklamo za Tomas sport 2. Silno neresno in nefer bi bilo, če se ne bi Tomas sport 2 oddolžil s kakšnimi 500 kom majic TF za vse člane foruma. Tako, da bo krogla TF spredaj. Če pa s tako množično reklamo nismo zaslužili vsak ene majice, potem bomo začeli samostojno akcijo za tiskanje majic TF. Ampak potem bom Tomas sport 2 odstranil iz sedanjih majic. Mislm...Do jesenske sezone tekov, ki bo že konec avgusta, bi morali imeti vsi člani TF, ki so za to zainteresirani, majico Tekaškega foruma.
 Lučko
Fotr, absolutno se strinjam s tabo :lol: :clap:
Supeeeeeeergaaaaaaaa razveeeeeži mošniček, boš šel drugo leto na dopust :-- :wink:
Uporabniški avatar
 Miki
Fotr napisal/-a:Zdaj smo pa že toliko reklame naredili za Tomas sport 2, saj so majice znamenite že v mali Aziji, slikane so skoraj v vseh časopisih, na vseh tekmovanjih je bolj viden znak Tomas sport 2 kot krogla TF, danes v Poletu reklama, na mednarodnih tekmah, povsod smo naredili reklamo za Tomas sport 2. Silno neresno in nefer bi bilo, če se ne bi Tomas sport 2 oddolžil s kakšnimi 500 kom majic TF za vse člane foruma. Tako, da bo krogla TF spredaj. Če pa s tako množično reklamo nismo zaslužili vsak ene majice, potem bomo začeli samostojno akcijo za tiskanje majic TF. Ampak potem bom Tomas sport 2 odstranil iz sedanjih majic. Mislm...Do jesenske sezone tekov, ki bo že konec avgusta, bi morali imeti vsi člani TF, ki so za to zainteresirani, majico Tekaškega foruma.

Fotr, kot bivši marketingar lahko rečem, da imaš absolutno prav. Ta zadeva v današnjem poletu je vredna več kot oglas!! Na tretji sliki je 5 majic kjer se vidi TomasSport ... celoten prispevek, pa je strokovno neodvisne narave in da se zraven referenčno objavi taka fotografija, je želja vseh marketingarjev. Ta je bila popolnoma brezplačna in zagotovo vidna ...

V bistvu je majica TF (in ne TS2), pa vendar se ta vidi zgolj in samo na eni ... Torej zadeva ni enakovredna in sedaj se celo vidi, da TS2 dobi več kot sam "predmet promocije: TF". Zadeva ni enakovredna, čeprav ne vem po kakšni ceni je bilo to nazadnje izvedeno ... in ne smem prehitro komentirat ...

Moje mnenje : pripravljen sem plačat več za majico brez oznak sponzorjev, ali pa da je sponzorski del omejen ... to se pa prej določi ... in se pol išče spomnzorje. Navsezadnje je sedaj na forumu več kot 500 ljudi in veliko nas nima majčke ... to je že masa, ki gre lahko z izdelano ponudbo iskat sponzorje ... in ne bi naletela na gluha ušesa ... se mi zdi ... upam, verjamem.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA