Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 lenči
Dalibor napisal/-a::P

zato smo pa šli zraven :D
na koncu sem prišel do tega da bi mogoče raje tekel kot pa navijal
bomo pa hmalu
vzdušje je bilo enkratno in vsi tekmovalci ste bili izjemni tudi tisti ki so pretekli malo
važno je sodelovati in se imeti fajn
želim si da bi bil vsak tek takšen kot sem ga doživel na sladkih6
drugo leto bom še sam nastopil

:P

Bravo, krst pa je v Velenju, jupiiiiiiii. :clap: :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Dalibor
lenči napisal/-a:
Dalibor napisal/-a::P

zato smo pa šli zraven :D
na koncu sem prišel do tega da bi mogoče raje tekel kot pa navijal
bomo pa hmalu
vzdušje je bilo enkratno in vsi tekmovalci ste bili izjemni tudi tisti ki so pretekli malo
važno je sodelovati in se imeti fajn
želim si da bi bil vsak tek takšen kot sem ga doživel na sladkih6
drugo leto bom še sam nastopil

:P

Bravo, krst pa je v Velenju, jupiiiiiiii. :clap: :juhuhu:

:juhuhu:

vlada

v velenje gremo po medalje
proga je kratka in mi polžki smo vztrajni
:lauf:
Uporabniški avatar
 Tina1
niki napisal/-a:Glede očal te pa čisto razumem.. jaz imam enake težave.. kapca na glavi pomaga..

Imam volneno kapo, ker je kar mraz in piha burja okoli ušes, tako da kapca s šiltom ne bi zadostovala, sam tko pa mi manjka streha za dež. :?
Uporabniški avatar
 Tina1
lenči napisal/-a:Tina, takle turbo tempo sploh ne more biti problem, tko uživaško boš šla v Palmanovi, da bo kar lepo gledati :lol: :wink: . Pa nogice pozdravi, da boš spočita za tisto čudovito vzdušje na tekmi :lol:

Neverjetno, koliko me noge bolijo po daljšem teku nad kakih 13 km. Predvsem me bolijo spodnje stegenske mišice. A si jih ve kej več masirate takrat, ali sem se premalo raztezala po teku??

Za tak tempo je pa kar malo hudo še dodatne 4 km nardit, se mi zdi. Tako da bom zihr počasnejša, sam se ne sekiram več. V cilj bom prišla, tako ali drugače, če bo treba z malo hoje. Potem pa verjetno ne bom delala več dolgih tekov, zaradi mojih nohtov. Je rekla pedikerka, da se ne bojo več poštimali, ker enostavno da nekatere noge niso narejene za tek. :roll:
Uporabniški avatar
 lenči
Tina, tudi mene so noge precej bolele na začetku daljših tekov, enkrat sem se zbala, da se domov ne bom več mogla peljat :? . Poskusi pred teki namazati mišice, zelo pomaga. Pa vaje pred tekom so tudi koristne.
Veš kako te bo vzdušje poneslo do cilja, da še vedela ne boš, kdaj je minolo :lol: :wink: .
Hja, nohtki in lepota pa take (mislim na nogicah :wink: ) pa tudi meni ne gredo skupaj :oops: :lol: . Pa se ne sekiram. so pa vse noge narejene za tek, samo različne so :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 IRA
Ah jest mam pa neke čudne danes :wink:

Zjutraj mi je bilo slabo, da nisem vedla če bo šlo gor al dol, če samo usta odprem.
Že sam vonj v delavnici mi je obračal želodec.

Potem smo ugotovili, da sem lačna :roll:
Sem se najedla in je bilo dobro ...

Pa naprej ... menstruacija ... zaspana že nekaj dni. Kr ne morem in ne morem se naspat.
Zmanjka me ob cca 22h pred TV-jem, potem pa zjutraj komaj dvignem rit ob pol sedmih in sem do malice v "komi" ...

Popoldan sem se skos "podajala z žogco" it tečt al ne it tečt ... malo boli trebuh, malo utrujena, malo lena ... itak grem jutri tečt.

Skratka obsedeli smo, bilo nas je pet...
Jaz, kavč, tv, hrana in moja "tardeča"!

... je pa pasal :)

In še kar traja ... edin upam, da je hrana omagala in zaspala do jutra!
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, včeraj odtekla prvi tek po Sladkih6. No, moj prst Rdečko je od sramu, ker mi dela težave še bolj pordečel :oops: . Tekla sem pa. So pa nogice še malo utrujene, se poznajo kilometri. Ampak, vsak dan bo bolje :lol:. Bilo je pa prav uživantsko in komaj čakam, da grem spet :lol: . Še tema ni bila tako temna :wink: in smo po asfaltu lahko tekli brez lučk, no po makadamu pa je bilo bolj varno z lučko.
Sedaj pa malo počitka in potem gasaaaaa

IRA, ti kar lepo počivaj, če ti paše, tudi to je del treninga :wink:
Uporabniški avatar
 UršaR
:arrow: IRA, midve sva nekje tam - tam! S to razliko, da meni prištej še 3 govoreče sostanovalce. Tako, da še miru nimam. No, ampak to, da ne tečem, je meni oproščeno, ker me noga boli. :evil:

:arrow: Lenči, le spočij si malo! Upam, da si tudi prstek kmalu opomore!

Pri meni pa (žal) nič novega. Noga boli. Zdaj sem že čisto blesava od vsega in nimam več pojma, kaj me sploh boli. Samo to vem, da boli. In, da ni ok. Boli že pri hoji, na tek še pomisliti ne morem. Sem včeraj šla na sprehod in sem šepala k ta velk. Pa se trudim, da vsaj šepala ne bi, pa ne gre. Mogoče bom pa res mogla k zdravniku. :cry:

Polžkice, fajn bod'te!
Uporabniški avatar
 lenči
Urša, upam, da ti bo kmalu bolje. Slikico si dala pa res lepo gor.
Uporabniški avatar
 UršaR
lenči napisal/-a:Urša, upam, da ti bo kmalu bolje. Slikico si dala pa res lepo gor.

Me veseli, da si opazila slikco. Spomin na poletje. Je del korziške obale. In mi je res všeč. No, naju z možem, ki igrava "plažni tenis" sem odstrigla. :lol:
Uporabniški avatar
 solatka
Drage moje... ups no... dragi moji...
Bom kar priznala... nič ne lavfam. Pardon, tekam.
SEj vem, da bi mi še posebej sedaj neznansko koristilo... AMpak mi zmanjkuje tako energije kot motivacije za čist osnovne življenjske zadeve (kot recimo hrana :roll: ), kaj šele za vse ostalo.

Sem prezaposlena s preganjanjem nevihtnih oblakov v moji glavi. :evil:

A bi lahko eden (ena) prosila tja gor nekam (kamorkoli pač) da bi že končno bilo konec tega depresivnega novembra?
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:Drage moje... ups no... dragi moji...
Bom kar priznala... nič ne lavfam. Pardon, tekam.
SEj vem, da bi mi še posebej sedaj neznansko koristilo... AMpak mi zmanjkuje tako energije kot motivacije za čist osnovne življenjske zadeve (kot recimo hrana :roll: ), kaj šele za vse ostalo.

Sem prezaposlena s preganjanjem nevihtnih oblakov v moji glavi. :evil:

A bi lahko eden (ena) prosila tja gor nekam (kamorkoli pač) da bi že končno bilo konec tega depresivnega novembra?

Ja, poglej jo no :? Pa danes je bil tako lepo čudovit deževen dan Slika , ki ga lahko preživimo v enkratnem občutku opazovanja plesa dežnih kapljic, ki se vsaka v svojem ritmu Slika sprehajajo po nebu in se obupno trudijo, da ne bi padle na ta naša razmočena, mrzla tla . A ne bi bilo lepo, obuti škorenjce, vzeti palerinco in dežnik in iti čmok, čmok Slika po lužicah, misli pa poslati, da se združijo skupaj z dežnimi kapljicami v enovit ples .
In tako lahko zraven malo za preganjanje dolgčasa nogice hitreje premikamo Slika in glej ga vraga, že tečemo :juhuhu: .
Hm, a bi šlo takole :?: Slika . Mislim, da ti manjka ena spodbuda, škoda, ker si malo predaleč, bi te potegnila s kavča, ajmo, dajmo, vstanimo, zmigajmo ritko levo desno, nogice naprej, nazaj, roke gor in dol, pa gasaaaa. Aja pa vmes bi Slika vse čudne misli in veselo lovile prostor med dežnimi kapljicami. Slika
Ojoj, res mi je tale dež malo v glavo udaril Slika
Slika
Uporabniški avatar
 lenči
Polžki, imam musklfiber od včerajšnjega teka, strela, sem se na sladkih6 pošteno skurila, da me tak počasen izi tek tako zmatra :oops: . Najhuje pa je to, da moj rdečko krepko opozarja na svojo prisotnost. Lump mali odebeljeni, rdeči, boleči :cry: . Do sobote ne bom nič tekla, da tega vrageca :evil: malega utišam, potem pa bom videla. Hm, šmrk, v jok pa na drevo .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
Ja, poglej jo no :? Pa danes je bil tako lepo čudovit deževen dan Slika , ki ga lahko preživimo v enkratnem občutku opazovanja plesa dežnih kapljic, ki se vsaka v svojem ritmu Slika sprehajajo po nebu in se obupno trudijo, da ne bi padle na ta naša razmočena, mrzla tla . A ne bi bilo lepo, obuti škorenjce, vzeti palerinco in dežnik in iti čmok, čmok Slika po lužicah, misli pa poslati, da se združijo skupaj z dežnimi kapljicami v enovit ples .
In tako lahko zraven malo za preganjanje dolgčasa nogice hitreje premikamo Slika in glej ga vraga, že tečemo :juhuhu: .
Hm, a bi šlo takole :?: Slika . Mislim, da ti manjka ena spodbuda, škoda, ker si malo predaleč, bi te potegnila s kavča, ajmo, dajmo, vstanimo, zmigajmo ritko levo desno, nogice naprej, nazaj, roke gor in dol, pa gasaaaa. Aja pa vmes bi Slika vse čudne misli in veselo lovile prostor med dežnimi kapljicami. Slika
Ojoj, res mi je tale dež malo v glavo udaril Slika
Slika

To si pa tako fajn napisala, tako poetično, da me je kar prijel tek :D
Ampak... žal se že nekaj dni borim z bacili :argue: zaenkrat je rezultat neodločen , se močno borim, oni so pa tudi prav preprisani :hello: , napadli so moje grlo in tako mi še dodatno onemogočili tek. Zato se kar zadržujem bolj notri kot zunaj :-(( , pijem čajčke in lekadol :beer: , ližem tabletke za grlo in poskuam se izogniti dežju, ker imam občutek, da so se bacilčki zmenili z njim, da me dobi in da zaradi njega postanem še šibkejša, ko me bo premočil na hladnem zraku. :twisted:

Lenči, teh dobrih 45 km ni mačji kašelj, res je en velik dosežek, zato bo zgleda res treba malo več miru dati prstku, da se pomiri od šoka :shock: . Ti kar malo počivaj, sej veš kaj praviš .. počitek je tudi del treninga :D in upam, da se ti prstek kmalu pozdravi in da bo bolj vesel superge :heart

p.s. pa pazi kako hitiš z motorjem, da ne boš polžka povozila :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Tina1 napisal/-a:
niki napisal/-a:Glede očal te pa čisto razumem.. jaz imam enake težave.. kapca na glavi pomaga..

Imam volneno kapo, ker je kar mraz in piha burja okoli ušes, tako da kapca s šiltom ne bi zadostovala, sam tko pa mi manjka streha za dež. :?

Sem videla tudi take tople kape s šiltom.. ene imajo še prav dodatno za ušesa..
A volnena kapa zadrži mokroto dežja, se ti ne napije?
  • 1
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 378

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA