Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Loni
Prej bi lahko rekla, da smo počeli vse kaj drugega kot pa samo tekli. Po celodnevnem cincanju, a čem it a nečem it. Saj veste, tisti gor nas kar pridno zaliva, samo čudno, da nič ne zrastem. Potem sem si pa ob šestih rekla, da če se aisha iz GO pripelje, pa da se jaz ne bi z drugega konca LJ.
:arrow: vreme krasno, videli smo tudi sonček, a ne, Blaž?
:arrow: šla sem med ta počasne, ker še zmeraj malo kolena šparam, pa mi ni žal, je vse potekalo tako fletno
:arrow: prav fajn sem se načvekala z Nadj@
:arrow: dokončno sem stestirala ta nove GTX superge, s pajkom sva si na koncu privoščila skakanje po ostanikih x morja
:arrow: na koncu topel čajček, kostanji, pa še po čokolado sem skočila v službeni predal
:arrow: in dež ni nobenega stopil, bilo nas je kar 44 (norcev :D )
Uporabniški avatar
 kustus
LP

opet Nadja na čveku dobiva pike a BA
Uporabniški avatar
 aisha
blo je fajn kljub dežju, pa sej nismo iz cukrčka, a ne da :rol:

men je lepo tečt po ljubljani, pa pol še na grad pa navzdol in za konec še kostanj in čajček, ki je res pogrel :)

natekli smo se, naklepetali in kmalu se spet vidmo, sej Nova Gorica ni tko daleč :wink:

kar najlepše se imejte vsi :TF)

in uživajte v jeseni :laola
 AANDREJAA

Včeraj je bil res čudovit večer ...
:lol:
:lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
Res :D odličen večer,lep tek in čvek med tekom,dober kostanj in še boljši čaj vse pohvale Urbanu za organizacijo pa tudi Blažu 1 in Blažu 2 :D Kljub dežju kar številčna udeležba,kar veliko TF-jevcev,kot ponavadi.Loni, res je bilo lepo klepetati ob teku, to se redko dogaja na treningih nas Blaž kar preganja :oops:pa Pajkec tudi poskrbi da so teki bolj zabavni :D :D
Skratka tisti, ki ste se ustrašili mal dežja vam je lahko žal,upam da se kaj tazga še ponovi, a ne vsi smi ZA
Uporabniški avatar
 Loni
Nadj@ napisal/-a:Skratka tisti, ki ste se ustrašili mal dežja vam je lahko žal,upam da se kaj tazga še ponovi, a ne vsi smo ZA

Nadj@, točno to, ja. Nič duha po tekmovalnosti, nobenega lova za osebnimi rekordi. Pač pa prijetno druženje. Še več takih. Bravo, Urban in co, pa bravo za vse nas, ki smo prišli.
Uporabniški avatar
 Pajk
Loni, a tisto skakanje po ostankih Tivolskega morja je bilo tvoje testiranje gtx superg? :oops:

Jst sem pa mislil, da imamo duatlon, pa da bom moral plavat. Sam malo čudno se mi je zdelo, da je bila voda samo do gležnjev. :bum:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA