Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 marčni zajec
Vreme napisal/-a:...Aja pa še to. Nikakršnih pogojev ne milimo uvajati, da morate biti rec. na štengah, pa Fotrov tek, pa še na TF10tko ste pozabili...

bravo!
hrabro, ojštro, dostojanstveno. :cast:
Uporabniški avatar
 semjul
Vreme napisal/-a:

Aja pa še to. Nikakršnih pogojev ne milimo uvajati, da morate biti rec. na štengah, pa Fotrov tek, pa še na TF10tko ste pozabili. Bi pa predlagal, da bi za vse štiri tekme točkovali in bi na koncu skupaj podelili pokal recimo za naj TF-jevca in TF -jevko!
:TF)

Vreme tole pa sploh ni slabo.
Uporabniški avatar
 50cent
Še malo "helikopterskih" posnetkov......nič bat, stroške za uporabo helikopterja krijejo davkoplačevalci :twisted: .

Slika

Slika

Slika

Slika

Lp :)

Ps:: Hvala Matej za slike :)
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Slike so fenomenalne, samo mi smo tudi med davkoplačevalci, ampak sladkor smo pobrali mi :lol: :) :lol: :) :lol:

Bernarda dobrodošla med nami! :laola
Uporabniški avatar
 EčO
bernarda napisal/-a:Slike so fenomenalne, samo mi smo tudi med davkoplačevalci, ampak sladkor smo pobrali mi :lol: :) :lol: :) :lol:

A zdaj ko nimate več cukrarne pa tuki cuker pobirate :evil:

:D

Lep pozdrav bernarda! :juhuhu:
 klopotec
Vreme, imam eno vprašanje in eno obvestilo.

Kako nogometaši pridejo do žoge, če jim pade čez ograjo levo, gledano dolvodno.

Obvestilo pa je: Če za drugo leto z mojo Marijo ne dobiva kart za tek, prideva in ti razbijeva štant. Še prej pa z njega pojeva vse sladkarije.

Z nama se ni za hecat, sva iz Prlekije.
Uporabniški avatar
 še1PR
klopotec napisal/-a:Obvestilo pa je: Če za drugo leto z mojo Marijo ne dobiva kart za tek, prideva in ti razbijeva štant. Še prej pa z njega pojeva vse sladkarije.
:shock: klopotec tole obvestilo ni pa nič sladko. :?
 Alek
Pogrešam pa slike ZdravkaC? Je dosti slikal, predvsem na podelitvi. ZdravkoC a bo kaj?

Zdravo Bernarda, si se le priheftala.
Uporabniški avatar
 Sebi
@Alja: koko si pa ti picajzlasta! Nobene šale ne razumeš! :ignore:

@Alek: zdaj bi pa že lahko vedel, da je ZdravkoC en prezaposlen resen gospod, ki se nima časa ukvarjati s slikami iz Sladkih6 :hehe:
 klopotec
še1PR napisal/-a:
klopotec napisal/-a:Obvestilo pa je: Če za drugo leto z mojo Marijo ne dobiva kart za tek, prideva in ti razbijeva štant. Še prej pa z njega pojeva vse sladkarije.
:shock: klopotec tole obvestilo ni pa nič sladko. :?

Je pa hrabro in ojštro, hi,hi.
 Alek
@Alek: zdaj bi pa že lahko vedel, da je ZdravkoC en prezaposlen resen gospod, ki se nima časa ukvarjati s slikami iz Sladkih6 :hehe:[/quote]

Sebi nisem vedel da je ful bizi, se mi pa vseeno zdi, da nekaj malo časa le ima, kar dosti visi tu gori. In da je resen, no ja mogoče, se mi pa zdi velik veseljak in prav je tako. Vsaj koliko sem ga imel možnost spoznat.
Mogoče pa bo vseeno prilepi slike, bomo videli.
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja Fifty je spet poskrbel za posnetke iz ptičje perspektive, ki so res odlični, Zdravko pa ma po moje gužvo ker si kar naprej išče kam bo šel še laufat, ker mu počas že najbrš zmankuje lokacij, kjer še ni bil :wink:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Zdravo vsem sladkim ultrašem in predvsem ultrašicam (so bolj sladke).
Lahko ste opazili, da na forumu samo še lajam, nič pametnega ... in tako se tudi počutim.

Najbolj sem bil jezen, ko sem doma potegnil slike iz Olympusa. Nastavljeno sem imel trotl-avtomatiko, namesto na športne posnetke. Aparat je meril svetlobo in čas po svoje, predolgi čas pa se na slikah pozna tako, da sem jih večino izbrisal. Pa tako sem si želel ravno fotke iz teka.

To pa ni opravičilo. Danes se potrudim, in napopam fotke, kolkor jih pač je še za ... tak, tak ...
Uporabniški avatar
 Sebi
ZdravkoC napisal/-a:trotl-avtomatiko

kakšen lastnik takšen fotoaparat :hehe:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA