Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Dobro jutro Micika :lol: .
Jančika lepo, da si spet počasi fit. Se kmalu vidimo :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Bilo mi je zelo lepo, hvala lepa za družbo in se še priporočam :lol: . Nogice so še kar "cukraste". Moj rdečko je od sramote, da mi dela težave sicer še malo bolj pordečel :oops: , vendar zgleda grše kot boli . Nedelja je še vedno v planu

Oj,

meni je prav pasal včeraj lepo počasi, ker so noge še kar težke :oops:, pa čeprav v mirovanju tega ni čutit. Bo že.
Za nedeljo pa nič ne obljubim, ker je to ravno ura, ko je treba nekaj Slika, se zna naredit, da bom šla kakšno uro prej.
Jančika upam, da se nam kmalu spet pridružiš.

Slika
Uporabniški avatar
 micika
Jutro! :)

Kaj je zdaj? Neko zatišje je tule gor. :lol: A ste vse v pogonu, ali pa še spite?

Meni bo menda danes po dolgem času uspelo it kaj ven. Nekako si moram stišat eno urico časa med nabavo v trgovini, kuharijo, prevozom tavečjega froca v Celje in nazaj ter obiska kolegice-praznovanja rojstnega dne. :?

Lep vikend! 8)
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Jutro! :)

Kaj je zdaj? Neko zatišje je tule gor. :lol: A ste vse v pogonu, ali pa še spite?

Meni bo menda danes po dolgem času uspelo it kaj ven. Nekako si moram stišat eno urico časa med nabavo v trgovini, kuharijo, prevozom tavečjega froca v Celje in nazaj ter obiska kolegice-praznovanja rojstnega dne. :?

Lep vikend! 8)

Dobro jutro. Ja danes pa sem si res privoščila malo spančkanja :lol: . Uh, maš pa natrpan urnik danes. Želim, da ti uspe najti zase čas in odskakljati nekaj kilometrov :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
micika napisal/-a:Jutro! :)

Lep vikend! 8)

Dobro jutro. Ja danes pa sem si res privoščila malo spančkanja :lol: . Uh, maš pa natrpan urnik danes. Želim, da ti uspe najti zase čas in odskakljati nekaj kilometrov :wink: :lol: .

Jst sem glih vstala, joj kako paše malo poležat pa še tamala je ob šestih prlezla k meni, tak da sva se nacrtkali. :heart
Zdaj pa se moram odločit kdaj naj grem tečt. Dopoldan ali popoldan, pa da vidimo kaj bolj odgovarja mojemu možeku. Se mu bom prilagodila.
Punce in fantje(vem, da tudi kdo kaj prebere) lep dan vam želim!
:wink:
Uporabniški avatar
 bernarda
Pridne punce so že v polnem pogonu.Lenči lepo prosim, za internetni naslo za nabavo soli, upam, da se še spomniš najinega pogovora o tem.Nažalost mi ne uspe dobiti naslova.Hvala.Lep tek vsem, kateri se boste za tega danes odločili.
Uporabniški avatar
 natasa
bernarda napisal/-a:Pridne punce so že v polnem pogonu.Lenči lepo prosim, za internetni naslo za nabavo soli, upam, da se še spomniš najinega pogovora o tem.Nažalost mi ne uspe dobiti naslova.Hvala.Lep tek vsem, kateri se boste za tega danes odločili.

Evo, Lenči upam, da nisi jezna, ker se te prehitela

http://www.salesalute.com/ !

Lep dan!

Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:
bernarda napisal/-a:Pridne punce so že v polnem pogonu.Lenči lepo prosim, za internetni naslo za nabavo soli, upam, da se še spomniš najinega pogovora o tem.Nažalost mi ne uspe dobiti naslova.Hvala.Lep tek vsem, kateri se boste za tega danes odločili.

Evo, Lenči upam, da nisi jezna, ker se te prehitela

http://www.salesalute.com/ !

Lep dan!

Kaj jezna :lol: , super si :clap:
Uporabniški avatar
 MojcaZ
natasa napisal/-a:http://www.salesalute.com/ ! :wink:

Lenči, poveš kaj več o tem?

Lp, Mojca :wink:
Uporabniški avatar
 lenči
MojcaZ napisal/-a:
natasa napisal/-a:http://www.salesalute.com/ ! :wink:

Lenči, poveš kaj več o tem?

Lp, Mojca :wink:

Mojca, več tehničnih podatkov je na internetni strani, jaz povem to, da jo uporabljam dnevno pri kuhanju (res jo dajem po kuhanju v omakce.... in na solatke...) in jo kar veliko pospravimo, tudi v službi jo imam. Včasih jo kar tako poližem, če me zamika slano.Predvsem jo pa mešam v mojo pijačko za daljše teke. Poleg grenivke in pomaranče. Tudi za jutrišnji tek bo zraven. Kaj več pa jutri :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 natasa
Ja Katrca res si bila pridna, jaz sem bila danes ob osmih še v postelji :oops:, je pa pasalo.Popoldan sem naredila 14 km res počasi za dušo pa še sonček me je pobožal nekaj časa.

MojcaZ
Pri daljšem teku izgubiš veliko elektrolitov, magnezija...s soljo pa to nadomestiš. Oz. po domače preprečuje nastajanje krčev. Prav ta sol naj bi bila še posebej zdrava :?.
Uporabniški avatar
 lenči
Jutri nas pa bo, mislim, ženskih predstavnic, jupiiiiii.
Mojca, copati stestirani na 1.2 km v klanec in nazdol, zaenkrat super, kot copatki :lol: :wink: .
Uporabniški avatar
 IRA
lenči napisal/-a:Jutri nas pa bo, mislim, ženskih predstavnic, jupiiiiii.
Mojca, copati stestirani na 1.2 km v klanec in nazdol, zaenkrat super, kot copatki :lol: :wink: .

A si kupla, a si kupla???
Kere, kere???

Jaz sem se danes tudi (spet) pasla po trgovinah :twisted:
Za enkrat še gledam :shock:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:
lenči napisal/-a:Jutri nas pa bo, mislim, ženskih predstavnic, jupiiiiii.

A si kupla, a si kupla???
Kere, kere???

Jaz sem se danes tudi (spet) pasla po trgovinah :twisted:
Za enkrat še gledam :shock:

Oh ti firbec ti :wink: . Ja sem, specialno za Palmanovo, da bom tko hitra kot sam :evil: in me sploh ne boste videl :juhuhu: . Brooks RACER ST3. So grde kot :evil: , samo pa so mi sedle na tačko ful. In sedaj jih moram lepo malo unosit. Te bodo samo za tekme drugače, sem tudi zaštelala Brooks Infinity, samo pridejo spomladi na vrsto, ko bodo Asics za stran (luknja se že dela :? ). Sedaj bom še jaz na fedrca, kot Loni :lol: .
Pa zajčka bom imela v Palmanovi, a ne Mojca, boš :wink: :lol: .
Uporabniški avatar
 IRA
Aja, aja ... sem mislila, da si Nike-ice kupla.
Tele pa niso gtx, a ne?

No lepe res niso pa vseeno, naj služijo svojemu namenu in ...

... naj ti teknejo :twisted:
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA