Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ZdravkoC
IRA napisal/-a: Iiiiiiiiiiiiiiiiii toj pa una, k smo polžki tahitre "nascal" , a nede???

Madona Zdravko sam .... si res dolgo rabi, da si tole škljocnil :roll:
Ko si začel so bili bolj zadaj :twisted:

Kar precej fotk sem zbrisal. Saj je tudi ta za zbrisat, pa sem jo vseeno pustil. Bolj ko so bili "tahitri" blizu, bolj se je slika umirjala :wink:
 Alek
No pa je le uspelo, ZdravkoC je le nalimal slike, malo smo ga samo mogli spodbudit oz. ga spomnit. Zdravko hvala lepa, te slike s podelitve so kar OK.
Ne morem pa si jih shranit, tako da te kontaktiram na ZS in ti pošljem svoj email s prošnjo, da mi neke slike pošlješ na email.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@alek poslano :hack:
Alek napisal/-a: Ne morem pa si jih shranit ...

Ne vem, kaj se je zaklenilo, da je težava pri kopiranju slik?
 Alek
Hvala ZdravkoC, slike in dobil in jih shranil.

Nikoli pozabil...kot sem obljubil...
Uporabniški avatar
 Vreme
ZdravkoC napisal/-a:@alek poslano :hack:
Alek napisal/-a: Ne morem pa si jih shranit ...

Ne vem, kaj se je zaklenilo, da je težava pri kopiranju slik?

Ma sem komaj sedaj opazil, so na Webshotosu ful zakomplicirali kopiranje slik :evil: Ampak vseeno ti jih bom nekaj "ukradel" za arhivo!! :D
Uporabniški avatar
 50cent
Vreme ti kar napiši postopek za krajo tuje lastnine :) .............častna pionirska, da te nebom zatožo :twisted: .

Lp :)
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Vreme ti kar napiši postopek za krajo tuje lastnine :) .............častna pionirska, da te nebom zatožo :twisted: .

Lp :)

Saj pravim, da je ful zakomlicirano :lol:

Biti moraš prijavljen. Nato izberi željeno sliko recimo tole:

Slika

-link to it
-izbereš velikost
-kopiraš direct link to image
- prilepiš v naslovno vrstico tvojega brskalnika
-klikneš na slikico z desno miško in shraniš kot

Pa jo maš
:D
Uporabniški avatar
 50cent
Ne gre..... :? .
Uporabniški avatar
 Vreme
50cent napisal/-a:Ne gre..... :? .

A si prijavljen na tej strani???? :?:

Glede na to, da ni bilo več pripomb na končne rezultate, so z današnjim dnem rezultati postali tudi uradni. Dodal sem tudi nekaj zanimive statistike, seveda za tiste ki jih to zanima. Vse seveda najdete na spletni strani sladkih6.gajba.net!!
Uporabniški avatar
 Vreme
ero napisal/-a:hoj

zdaj pa še seštej lanske in letošnje kilometre po udeležencih in naredi absolutno lestvico :wink:

Jas sem za! Naredim. Aja pa prej sem pozabil povedati, da si lahko ogledate še video štarta!!!
Uporabniški avatar
 IRA
Vreme pri povprečnih moških km/na tekmovalca je napaka ... ni 94km, ampak 49 :twisted:
Pa končno povprečje tudi ni 68km :twisted:

Matr so cifre fajn, se pravi v povprečju smo nascali lansko leto :twisted:

Ok eni smo mal kvarli povprečje ... pa drugo leto :twisted:
Lp
Uporabniški avatar
 Vreme
Sem popravil Hvala!!! :D
Uporabniški avatar
 lenči
Vreme, hvala, prav lepo je pogledati te lepe številke, še enkrat postanem čisto "cukrasta" :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Ker obljuba dela dolg sem pripravil tudi absolutno lestvico, ki jo najdete na spletni strani v osnovnem meniju! :TF)

Bi pa prosil, da mi sporočite imena in priimke lanskoletnih sodelujočih, ki so sedaj zapisani samo z vzdevkom!
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA