Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 EčO
Čez par minut odrinem! Odrinem dogodivščini naproti! Dogodivščini, ki se mi je že nekaj časa pletla po glavi! In danes je dan nalašč za to, da jo doživim.

No ja! Če sem pošten sem jo že nekaj časa načrtoval ravno za današnji dan! In kot izgleda so mi tudi bogovi naklonjeni. Vreme je čudovito, napoved ugodna, ponoči pa me čaka romantična polna luna! Noč, polna luna, cesta in jaz!

Torej! Pred dobrimi 35 leti sem svoje prve negotove korake naredil v prelepi naravi, majhne hribovsek vasice, ki ima ime Planina pri Sevnici in leži v osrčju Kozjanskega. Življenska pot me je odnašala vedno dalj od rodnega kraja in pristal sem na Uncu. Prelepem kraju, obdanem s čudovito naravo, polno lepih cest, poti in stezic, ki kar kličejo po raziskovanju.

In porodila se mi je ideja, da bi oba prelepa kraja, ki sta tako ali drugače zaznamovala moje življene, povezal med sabo. Povezal na način ki mi je blizu. Na način v katerem uživam. Če povem po pravici me že neznansko srbijo pete! Navdušenje in nemir v meni dviga pulz, čeprav sedim pred računalnikom in samo moji prsti pritiskajo tipke na tipkovnici!

Nahrbtnik in tekaške copate so pripravljene! Pripravljene, da me ponesejo na pot, ki me bo vodila proti Cerknici in naprej čez Rakitno v Borovnico. Skozi Podpeč do Ljubljane in po obrobju mesta do Sostrega. Tam se mi bo pridružil Bartely, ki me bo spremljal po dolini Besnice čez Janče do Kresnic. Spet sam, bom nadaljeval ob reki Savi mimo Litije, Zagorja, Trbovelj do Hrastnika. Čez Dol pri Hrastniku se bom podal proti Rimskim toplicam in po dolini Gračnice mimo Jurkloštra se bom povzpel v mojo rodno Planino.

Po dobrih 150 kilometrih računam, da bom svojo rojstno hišo zagledal ravno okrog nedeljskega kosila. In verjamem, da mi bo dobra domača goveja juhica prav prijala.

Zdaj pa res ne zdržin več....... Grem......

:lauf:
Uporabniški avatar
 Radolca
EČO, čestitke za takšno odločitev in veliko veliko uspeha in še več veselja na poti i želim :!: :cast1:
Uporabniški avatar
 natasa
Pismo si đek !!!

Z Bogdanom ti želiva veliko užitkov!

:laola
:wink:
 Alek
Ti si faca Ečo, nikoli dovolj kaj,
naj se ti vse poklopi in uživaj, kot si želiš,
ti pošljem kakšno pozitivno misel, tako za spodbudo
in dober tek jutri ob župci
Uporabniški avatar
 zlopi
Tole pa je nekaj, veliko prijetnih doživetij na poti in ne se preveč razjokat na cilju :lol:
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Bravo
Ta domača juhica pa je vredna kilometrov.
Trening v popolnosti ...
... saj na Balatonu tudi dobiš juhico in to že bistveno pred 150 km :wink:

Srečko, srečno in zdravo, Zdravko
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja pi...., pa nič ne poveš, da bi šel s tabo kak del poti, ker cela bi bla najbrš preveč. No bom mislu nate pa pričakujem izčrpno poročilo.

Ja kdo je ULTRA je ULTRA :!: :!: :!:

Držim pesti stari :!:
Uporabniški avatar
 50cent
Tudi z moje strani....Srečno Srečko :D .

Lp :)
Uporabniški avatar
 RoKo
Kam si reku, kje je to Kozjansko, do kod boš teku? ? :wink: Podvig brez primere. Bravo. Javi se. Pa logistika in to? Kar sam?

Se pa spomneš :laola ja.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Pa spremstvo pa navijači ???
Čestitke za štart, držim pesti, da ti tudi uspe.
Uporabniški avatar
 Vreme
Ne vem če to ravno drži!!!! Še pred par minutami nam je po radiju delil nasvete kako morajo biti od danes dalje opremljeni naši jekleni konjički v zimskih razmerah! :wink:

Sicer pa EČO čestike za izvirno idejo, sem prepričan, da ti bo na koncu domača župca teknila!!!!
 NeMiran
Tole se pa bere kot znanstvena fantastika. Naj ti bodo bogovi in vse ostalo naklonjeno in dobet tek (na poti in za domačo mizo).
Uporabniški avatar
 dexi27
Po 30 km pravi da mu gre dobro in da počasi vendar sigurno napreduje. No ko bo kaj novega pa napišem.
Uporabniški avatar
 Vreme
dexi27 napisal/-a:Po 30 km pravi da mu gre dobro in da počasi vendar sigurno napreduje. No ko bo kaj novega pa napišem.

Super, da sta na vezi, bomo spremljali, kako se mu teče. :lauf:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA