Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Hojla

Za mano je še ena izmed prireditev humanitarnega značaja.
Namreč danes sem se udeležil Tekaškega pozdrava jeseni v Sežani.Izkupiček prijavnin naj bi šel v dobrodelne namene(limfom srca).
Sežana nas je dočakala obsijana soncem in relativno mrzlim vremenom z obvezno burjo.
Teka se je udeležilo okrog 1000 tekačic in tekačev.Peščici primorcev (?!) so se pridružili številni ljubitelji teka iz notranjosti Slovenije.
Trasa je bila dolga 8450m.Do vasi Orlek-okrog vasi-ter po isti poti nazaj.Tek je bil primeren tudi za tiste slabše pripravljene,saj ni bilo limita,ceste pa so bile zaprte za promet.
Skratka lepo organizirana tekaška prireditev-priporočam.

Lp

Nekaj utrinkov :
http://picasaweb.google.com/ebmarathon/ ... i15112008#
 capsicum
No da še jaz strnim svoje vtise...

Odlično organizirana prireditev, kjer se je za vsakogar našlo nekaj(da ne omenjam bogato založene darilne vrečke in pa seveda tudi stojnic s kraškimi dobrotami). Trasa proge je res čudovita; poleg tega nam je pa še vreme ugodilo in nas obdarilo s prelepim sončnim dnevom.

Start je pa sploh bil enkraten, ko ti kar da krila in bi vso traso odtekel na vso moč:) Celotna trasa je pa potekala po res prečudovitem kraškem terenu, in je tudi neke vrste obveza, da se na tek v Sežano še vrnemo!

Še enkrat hvala organizatorjem!!

LP
Uporabniški avatar
živio!
jaz sem bila prvič, ker me prememila napoved vremena :D , burja pa je kar močno vlekla, ampak je vseeno bilo enkratno, prireditev, proga, jota :!: , prijaznost, navijači, predvsem en par na začetku ko se začne ravnina. Sta tako ploskala ko smo šli mimo, a ni vraga gremo že nazaj pa sta še vedno ploskala (ne vem če jih ni mogoče zeblo v roke, pa sta zato bila tako vztrajna :twisted: . Vsa čast jima. Skratnka tisti ki niste bili, vam je lahko žal. :D .
 Hojca
Še en prijetno preživet tekaški dan v lepem sončnem vremenu. Res super prireditev v kraškem stilu: slikovita pokrajina, prijazni kraševci, burja, jota, teran...
Pa še po nečem si ga bom zapomnila: par km pred ciljem sem prehitela našega zlatega olimpijca :lol: , res, da se je bolj hecal, ampak spomin bo pa lep :D .
Uporabniški avatar
 pajo
Tretjič v Sežani na teku pa prav nič ne pomaga - te smotane burje se ne bom nikoli privadil ali, da mi bo pri srcu. Malo morgen. Dosti poznanih, ki se srečujemo po tekih širom Slovenije. So mi pa pri srcu vsi teki ko je denar namenje v humanitarne namene ne glede na dolžino teka. Se še vidimo.
Organizacija - ha liga prvakov kaj naj še povem - vrhunsko!
Uporabniški avatar
 raf
Pajo, sa ni tak hudo. Lani je bilo se bolj mrzlo in sem pred tekom srknil par štamrlov njihove domače medice in na samem teku ni bilo nobene sledi o mrazu.
Uporabniški avatar
 pajo
raf napisal/-a:Pajo, sa ni tak hudo. Lani je bilo se bolj mrzlo in sem pred tekom srknil par štamrlov njihove domače medice in na samem teku ni bilo nobene sledi o mrazu.

Raf danes se sploh ni dalo pametno napraviti v tem je vic. Burja pa kot burja... Piha. Imaš lepe pozdrave od Darkota.
Uporabniški avatar
 Pero
Super tek, lepa prireditev, lepo vreme, dobra jota (kot vedno), dober bend, videl par znanih obrazov, ....
Skratka SUPER!!
Uporabniški avatar
 petka
Pero napisal/-a:Super tek, lepa prireditev, lepo vreme, dobra jota (kot vedno), dober bend, videl par znanih obrazov, ....
Skratka SUPER!!

Ej, bend je bil pa res super! (Poleg dobrega teka seveda :D ) Kako se imenujejo?
Uporabniški avatar
 Pero
petka napisal/-a:
Pero napisal/-a:Super tek, lepa prireditev, lepo vreme, dobra jota (kot vedno), dober bend, videl par znanih obrazov, ....
Skratka SUPER!!

Ej, bend je bil pa res super! (Poleg dobrega teka seveda :D ) Kako se imenujejo?
Joj pozabu ... jih je napovedovalc večkrat omenu ... neki na D.
Uporabniški avatar
 IRA
Ah klinc, če bi pa vedla, da Fotr pride ... :twisted: :twisted: :twisted:

... pa drugo leto!
Ne mormo vsega met :D :lol:
 Jožko
Ja lepo je blo ni kaj, Kraška burja, Kraška jota in Kraški tek, kaj bi si človek še želel :?: Organizacija pa tudi u redu, brez pripomb :D
Graparski kerlci smo zaključili tekaško sezono in se skoraj vsi udeležili teka. Kar 19 se nas je zapodilo po trasi teka, nekateri so bili zelo hitri, drugi malo manj vsi pa zelo zadovoljni. Mogoče pa gremo spet drugo leto. :D
Uporabniški avatar
 aisha
ja, fajn je blo, ni kaj :juhuhu:

prijetna tekaška prireditev z udeležbo znanih športnikov - Jani Klemenčič, Primož Kozmus, Andrej Hauptman - in, seveda, okrog tisoč tekačev in tekačic :lauf: , prireditev humanitarnega značaja, posvečena seznanjanju ljudi o limfomu - raku limfatičnega sistema

kot da bi vreme naročili, nebo brez oblačka, jasna modrina, sonce je prijetno grelo, in za nameček še burja :wink:

zelo zanimiva trasa, lepa kraška pokrajina, ljudje prijazni, navijali in ploskali, za konec še okusna jota in klobasa :D , pa čajček, juha, sadje, voda, ...

in na kraški teran ne smem pozabiti, ki smo ga dobili skupaj z darilno vrečko :rol:

naše "prehranjevanje" so popestrili štiri simpatični fantje - bend, s prijetno glasbo

srečala znane obraze - lonely, mojculja, smo prijetno poklepetali, pogrešala loni (upam, da si prehlad že pregnala)

in, seveda, lonely, hvala za lepo fotko :cast:

kar najlepše se imejte :laola
Uporabniški avatar
 Loni
Kup nesreče časti robce, čajčka in ... ah, kje pa, grlo je že v redu, samo nos še malo pušča.
Se pa cela bajta sveti, z okni vred, pa kruh sem spekla, nekaj je bilo treba počet.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA