Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 100jan
Ha,ha, pa je mimo. Ja, na LM mislim. Izgleda, da je Medo odigral vidno vlogo na našem jezeru, saj ste vsi izdatno izboljšali svoje rezultate iz preteklosti. :wink: Bi bilo smotrno kakšnega tigra ali leva za drugo leto angažirat. :!: Jaz sem se hazardiranju na daleč izogibal in popušil dobro minuto, glede na lani, kakih drugih težav pa na teku nisem imel.(šele pol).
Čestitam vsem, zlasti AinE, Fanči, Mucu in Forestu za izjemne čase. :clap:
Ajd, sej veste.
 AinE
Zdravo!
Sem pogledala rezultate in za tiste Jezerjane, za katere poznam imena, in ugotovila, da ste spet čist med ta prvimi napisani. Bravo :clap: !
Čestike tudi drugim, za katere ne vem, kako se pišete :oops: . Ni čudno, da ste bili tako hitri, ko pa smo ravno pravi čas dobili tako dobrega trenerja.
S 100janom sva letos glede na število Ljubljanskih maratonov zasedla ravno ta pravo mesto v kategoriji :wink: . Z doseženim sem zadovoljna. Ene 2 km pred ciljem so me ravno prav razjezili ta zeleni baloni z oznako 3:30, ki so se me drznili prehiteti :mrgreen: in odločila sem se, da se tako lahko že ne dam.
Lp E :D .
 Forest
Ojla

Tud jaz bi rad čestital vsem za izjemne rezultate.... :laola
ja res, po ugotovitvah predhodnikov, trener je naredil svoje...... :clap:
že zdej razmišljam, kako bi ga angažirali še za zimo, da ne bi šel zdej na svojih lovorikah spat.... :D
Js sem šel dons že mal tečt,pa niti ni blo tko grozen....

Še enkrat čestitke vsem....
in hvala vsem za vse spodbudne besede in navijanje....

:lauf:

Uživajte
CIAO
Uporabniški avatar
 Cowboy
včer ni blo skor nobenga... še medota ni blo :lol:

en utrinek, ko je ravno tako vreme :D
Slika
Slika
Uporabniški avatar
 100jan
http://picasaweb.google.si/lh/photo/VvJ ... m8rGk8uBmQ
Ja spet sem šel čez Zeleniške, le, da sem tokrat zastavil na uradnem začetku grebena- na Kamniškem dedcu. Že takoj po sestopu na JZ strani stolpa, sem prišel v spor z rušjem in krušjem, ki me je spotikalo, lasalo, klofutalo in skušalo zavrniti. Malo gore-dole, levo-desno, naprej- nazaj in Staničev vrh se je le približal. Ta del je primeren za kakega nadobudnega gozdarja ali kakega sladokusca (brez okusa), zato pa so prave toplice, ki so me poplačale za vložen trud, stolpiči in vršiči od Staniča naprej. Super je blo. :lol:
Aja, pa foresta sm srečou, je tut nekam ganjau.
Ajd....
Uporabniški avatar
 športnik
Začetek grebena je na Mešeniku, tako, da ponovi turo! :lol:
Uporabniški avatar
 100jan
Ni bojazni, da bi na starih, divjih lovskih poteh naletel na kakega lovca, smo jih pa srečali med včerajšnjim izletom po pašnikih med Črnivcem, Lepenatko in Rogatcem. Edini opazni skupni točki med nekdanjimi in zdajšnjimi sta puška in šnops. Vsekakor pa smo preživeli lepo popoldne v soncu in naravi.

http://picasaweb.google.si/100jan47/LepenatkaInRogatec#

Ajd, laufite
Uporabniški avatar
 100jan
Najbrž je odveč obvestilo, da je bilo v kamniških tudi danes lepo :P

Slika
Uporabniški avatar
 100jan
Mraz pritiska pa sem šel po Korošaških slapovih pogledat, kaj me čaka, ko bo voda spremenila agregatno stanje. Zadovoljen z videnim, sem se dvignil na Kamniški vrh kjer pa sem naletel na poletne razmere in znane obraze. Jasno, da smo šli tudi nazaj po strugi s slapiči.

http://picasaweb.google.si/100jan47/Kor ... amniKiVrh#
Uporabniški avatar
 100jan
Benti, predvčerajšnjim je helikopter 1h rogovilil na Kamniškem sedlu, danes pa na Zeleniških špicah :shock: In to nikakršna reševalna vaja, samo trening vojaških pilotov, kot je bilo videti med lebdenjem ob Staniču. Vse nam bodo zasrali, banda natovska, mene so pa hoteli oglobiti s 3000€ za polet s padalom s Triglava. Se mi je zagravžalo iti naprej zato sem se čez Mecesnovc vrnil v dolino.
Slika
  • 1
  • 94
  • 95
  • 96
  • 97
  • 98
  • 113

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA