Fotr napisal/-a:... Tudi sam sem bil že zajec in sem se v vlogi zajca imenitno počutil!« ...
Tole je pa res, tudi meni je Fotr že bil za zajčka, he he.
Manika napisal/-a:Tole je pa res, tudi meni je Fotr že bil za zajčka, he he.
Fotr napisal/-a:Manika, daj mi nekaj povej, ali imam res tako suhe noge kot je tista tekačica napletala in se izmišljevala. Da bi pa izgledal kot pajek, to pa sploh ne verjamem. Stokilaš pa suha južina, kdo bi pa to verjel.
Manika napisal/-a:Ja, ja, čisto prav je imela.
Se vidiva jutri v Sežani. Bom tekla za tabo v zavetrju.
Fotr napisal/-a:
»Daj, Fotr, ne nakladaj, ti da si bil zajec. Da se ti ne zakrohotam. Kakšen zajec pa si ti lahko, počasen, debel, težak in ti da si bil zajec, pojdi to pravit nekomu drugemu, ne pa da meni soliš pamet. To bom pa že vedela, kakšen je zajec, ampak, da ga uporabljate za vabo, to je pa kruto, da veš!«![]()
![]()
Še enkrat jo hočem prepričati: »Tekač se samo imenuje po zajcu, ker vodi druge tekače. Če bi bilo po tvoje, potem pa smo tekači tudi pajki, ko tečemo v pajkicah, pa pri gimnastiki tudi ne skačejo čez pravega konja in uporabljajo pravo kozo, to se samo tako imenuje!«
Keks napisal/-a:, Fotr, ti si fantastični zajec!
![]()
čeprav zdaj ne vem čisto točno,.
ker si ti prilagajal svoj tempo mojemu... a ti moram praviti "prilagajujoči zajec"?
![]()
v hulahopkah, aja, ne, v pajkicah bi te pa tudi jaz rada kdaj videla!
Fotr napisal/-a:Ira, enkrat boš šla z mano na tek, boš videla, kakšna doživetja bova doživela in kaj vse se dogaja na teku.![]()
Še največ se dogaja takrat, kadar se ne dogaja nič.Ko poslušaš popolno tišino na oddaljenih stezah, ko tečeš mimo stoletnih smrek, ki so obložene z orjaškimi storži, ko popolno tišino zmoti ubrana in nepozabna melodija gozdnih pevcev, ko svetloba, ki pronica skozi goste veje brez in macesnov ustvarja slike na belih stezah, posutih s pastelnimi barvami listja in iglic. Ko se pastelne barve tal pomešajo z belo sončno svetlobo, razpršeno v kapljicah rose v mavrične barve in njihove odtenke. Ko se zasanjaš in pozabiš vse tegobe sveta, ko čutiš, da gozd in narava dihajo s tabo, ko z ritmom teka in dihanja vsrkavaš svež zrak, dišeč po smoli, ki se cedi po mahovitih deblih smrek in borov. Ko te blagodejne dišave, omamna tišina in navdušujoča skrivnostna pesem popeljejo v sedma nebesa, ko doživljaš trenutke, ki sicer trajajo celo večnost, a so tako enkratni in njih doživljanje tako silovito, da čas v beži z največjo hitrostjo. Ostanejo spomini na nepozabna doživetja in upanje ter hrepenenje po novih.
![]()
No, kdaj greva?
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA