Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Ne, nisem GTX kupila, bom videla, če bo res sila, da jih rabim, me je Tomaž prepričal, da glede na to kje tečem in kdaj tečem, ni potrebe. Če me bo pa v tačke zeblo, jih pa takoj kupim. Samo jih bom še prej stestirala.
Uporabniški avatar
 lenči
Danes spoznala NIni32, prijetno klepetali ob tortici in se dogovorili za skupen tek. Se kar malo bojim, da je ne bom mogla dohajat, te gazelice, kot pravi Gospod 5.00 :lol: :wink: .
Nini, bilo mi je prijetno poklepetati :lol: :wink: . Se vidiva.
Uporabniški avatar
 Franci Škorjanc
Danes se ne vam ne bom pridružil v dopoldanskem teku. Se gremo namakat v Laško. Bi se morali včeri, a sem se slabo počutil. Danes mi je bolje. Zat najprej obljuba bazen, potem pa mogoče kratek popoldanski tek.
Vsem pa ko se ob 10 dobite želim da se ne izgubite v tej megli :)
Uporabniški avatar
 micika
Jutro!

Včeraj ni bilo nič z miganjem. Sem še poleg vsega končno rože dol z oken zmetala in nekaj presadila. Danes po kosilu pa res grem.

Ne vem, zakaj me že en teden svinjsko boli noga, spodaj, tam, kjer prsti rastejo iz noge (ne vem, kako naj drugače to povem :oops: ). Čez noč, ko noga miruje, je OK. Zjutraj, ko začnem hodit, me začne ful bolet, pa zateče mi ful. Čez dan se bolečina stopnjuje, bolj sem na nogah, bolj boli, potem še prsti zraven kar pečejo od bolečine. A katera ve, kaj bi to bilo? Ali bom morala k zdravniku? Potem me pa začne bolet cela noga, od kolka do prstov. Jaz bi rekla, da je kak živc, samo ne vem, če bi od tega noga zatekala.

No, moram it. Pa lep dan vsem. :)
 katrca
tudi jaz razmišljam, da bi za danes odpovedala. Se čudno počutim, vse me boli. No, bom videla kako bo do 10h. Mogoče pa pridem in odtečem samo en krog... kateri krog pa sploh gremo, ki je dolg 9 km ?
Uporabniški avatar
 bernarda
[quote="natasa"]Ja Katrca res si bila pridna, jaz sem bila danes ob osmih še v postelji :oops:, je pa pasalo.Popoldan sem naredila 14 km res počasi za dušo pa še sonček me je pobožal nekaj časa.

MojcaZ
Pri daljšem teku izgubiš veliko elektrolitov, magnezija...s soljo pa to nadomestiš. Oz. po domače preprečuje nastajanje krčev. Prav ta sol naj bi bila še posebej zdrava :?.

Nataša :lol: Lebči :lol: :arrow:

Hvala :laola za naslov. Lep dan in pozdrav
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Danes spoznala NIni32, prijetno klepetali ob tortici in se dogovorili za skupen tek. Se kar malo bojim, da je ne bom mogla dohajat, te gazelice, kot pravi Gospod 5.00 :lol: :wink: .

Lenči tudi jaz sem uživala z vami v klepetu ob čaju. res sem dobila še dodatno motivacijo za tek v naravi.

fino da bova skupaj tekli. sem že pripravljena na nove napotke in usmeritve. upam, da ne boš žalostna, ker tek ne bo to, kar si vajena. Slika

lepo nedeljo, kar jo je še ostalo.

pozdravček tudi ostalim TFjevcem

nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Danes spoznala NIni32, prijetno klepetali ob tortici in se dogovorili za skupen tek. Se kar malo bojim, da je ne bom mogla dohajat, te gazelice, kot pravi Gospod 5.00 :lol: :wink: .

Lenči tudi jaz sem uživala z vami v klepetu ob čaju. res sem dobila še dodatno motivacijo za tek v naravi.

fino da bova skupaj tekli. sem že pripravljena na nove napotke in usmeritve. upam, da ne boš žalostna, ker tek ne bo to, kar si vajena. Slika

lepo nedeljo, kar jo je še ostalo.

pozdravček tudi ostalim TFjevcem

nini

Nini, sem prepričana, da bo prav čudovito in sigurno ne bom žalostna, prej vesela :lol: . Itak moram nove copatke ulaufat :wink: .Katrca pravi, da ima čas in se bi mogoče nama pridružila v torek. Upam, da nimaš nič proti, je vedno lepo, če je super družba. Se kdaj tudi z njo lahko zmenita :lol: :wink: . Proge boš tudi počasi spoznala, tako da se boš lahko sama odpravila kdaj v naravo. Danes je bilo čudovito. Do torka lepe dni in se vidimo :D
Uporabniški avatar
 nini32
Lenči, tudi jaz sem tekla, sicer pol ure a bolje kot nič. je bilo zelo lepo. ob 8 sem se odpravila in prišla nazaj zadovoljna in malce utrujena. tek po več kot 14 dneh je bil dober in super.

katerca, se že veselim skupnega teka. to bomo čvekale.
:)
imejte se
 katrca
tudi jaz se veselim, da se spoznamo. Res je, kot je povedal naš današnji "trener", da je širša družba dobrodošla tudi zato, da se lažje razporediš po skupinah in nimaš nikoli slabe vesti, da zaradi počasnosti ali česarkoli oviraš druge. Tako da je res fino, da se čimveč družimo. Pa itak družba vleče, sploh v teh že dolgočasnih in dolgih večerih. No, kakorkoli, jaz imam sicer ob ponedeljkih in torkih nabit popoldanski urnik, pa bom upam vseeno uspela priti. Saj ne bomo šle predaleč, a ne.
Uporabniški avatar
 petka
Danes je bil super tek in super družba in tudi super mafini :clap: ; vesela sem, da mi je uspelo priti in da sem vas končno spoznala! :D
Uporabniški avatar
 lenči
petka napisal/-a:Danes je bil super tek in super družba in tudi super mafini :clap: ; vesela sem, da mi je uspelo priti in da sem vas končno spoznala! :D

Super, slikica uspela. The best.
Uporabniški avatar
 petka
Dobro jutro vsem! Želim vam lep dan, jaz bom danes bolj počivala... Rahlo me pa vseeno bolijo noge... :D

lenči napisal/-a: Super, slikica uspela. The best.

Ja, mi je končno uspelo! :lol:
 katrca
Petka, od zdaj naprej se vsak tvoj izostanek beleži z minusom, 5 minusov pa pomeni....pa kaj bi ti govorila, saj imaš več opravka z takšnimi in drugačnimi minusi kot jaz. Torej, sreda ob 18h na Špici.
Uporabniški avatar
 petka
katrca napisal/-a:Petka, od zdaj naprej se vsak tvoj izostanek beleži z minusom, 5 minusov pa pomeni....

Uf, si pa stroga! :roll:
V sredo ne morem (prosim, če mi ne pišeš minusa :mrgreen:), si pa že "poripravljam teren" za v nedeljo! :P
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA