Forum je namenjen objavi razpisov na tekaške prireditve, ki so pred nami.

Moderatorji: ero, AVI, ziga, dragons

Uporabniški avatar
 pajo
Raf sploh ne veš koliko to sedaj košta. Izlet LJ navijačev v MB jih koštal po glavi 725€ za prazen nič. Kje so šele baklje! Pozabi.
Uporabniški avatar
 Loni
Pa kaj mislite zdaj stadion zakurit ali kaj?
Uporabniški avatar
 RoKo
pajo napisal/-a:Raf sploh ne veš koliko to sedaj košta. Izlet LJ navijačev v MB jih koštal po glavi 725€ za prazen nič. Kje so šele baklje! Pozabi.

Kazni v Italiji za navijaško izgredništvo :lol: :lol: so parkrat višje, da ne omenjam nekaj dnevnega hlajenja v za to prirejenih prostorih.
Da ne bo bus v LJ odpeljal z kakšnim praznim sedežem. :wink: ne pozabit pa na zastave :Fslo
Uporabniški avatar
 mitjas
RoKo napisal/-a: ne pozabit pa na zastave :Fslo

Če bo kdo vihral s :Fslo na ribiški palici, jo vzamem s sabo :!:
21 km pretečt z njo bo mal dolga (bi bil pa fajn izgovor za "slab" čas :oops: )
Uporabniški avatar
 RoKo
Sem mislil na navijače z :Fslo , ne tiste ki tečemo.
Uporabniški avatar
 mitjas
RoKo napisal/-a:Sem mislil na navijače z :Fslo , ne tiste ki tečemo.

Že že, samo vsi navijači najbrž nimajo zastav doma. Tako da če jo ima kdo željo okrog prenašat, mu jo posodim :wink:
Vzel jo bom s sabo, bo pa v busu počakala, če je ne bo nihče "zadolžil" .
Uporabniški avatar
 5rca
doma imam ragljo, ki je odlično delovala letos na LM :) lahko jo posodim kakšnemu navijaču :wink:
Uporabniški avatar
 Loni
Do zdaj ni nihče pokazal interesa za nakup, če sem prav zastopila Bojana.
 bojanm
Za Teran in liker ni bilo zanimanja,
tako,da se nismo nič zmenili.
Dan teka se bliža,ura teče,
sej smo pripravljeni,nekaj iformacij bo še sledilo.
 bojanm
Bom jest mal soseda(Andrej Pečenko)
za rokav pocuku.
Uporabniški avatar
 pajo
Mraz me ne moti samo če mi bo pa v joške kej preveč pihalo :nono: naredim krajši tek in hop v vlečno službo. Ne mislim v kaki burji - če je sploh na tem koncu se kaj matrati z tekom.
 Marinka
maus je napisal/a:
Če je bilo to vprašanje že obdelano se opravičujem...Zanima me , če je določen datum do katerega se je potrebno prijaviti, oz. ali je prijava možna tudi na dan prireditve?
lp
Kristijan

PRIJAVA NA DAN PRIREDITVE NI MOŽNA, ZADNJI DAN JE 19.11.2008. PO TEM DATUMU NE SPREJEMAJO PRIJAV.

Se bodo pa pojavile odpovedi, tako da je možno da vskočiš namesto koga. Sicer pa imaš še čas za prijavo.

Žal moram sporočiti, da lahko odstopim plačano prijavo, prevoz in kosilo. Moj zvinjeni gleženj žal še ni okej za tekmo. Prav danes me je fizioterapevtka, sloveča Olga Davidova premasirala podolgem in počez in zaukazala počitek do nadaljnjega. Kandidati za prijavo, javite se! Vesela bom tistih 28 evrov, če že ne smem teč. Masaže tudi nekaj stanejo, ane?

V Palmanovo pa bom šla z avtom s tekači 3K Športa, tako da se vam pridružim kot navijačica!!!
Uporabniški avatar
 lonely
V Palmanovi bo predstavitev International Halfmarathon Cup-a 2009

Vpoštevajo se udeležbe na 6-ih polmaratonih.

:arrow: Gorizia
:arrow: Brugnera
:arrow: Rovinj
:arrow: Nabrežina
:arrow: Koper-Milje
:arrow: Palmanova
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24