Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ČESTITKE!!! :cast:

je teknila domača župca kaj????!!!!! :D :D :D
 katrca
česa vse ni sposoben en Zemljan. Iskrene čestitke.
Uporabniški avatar
 Wega
:cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap: :cast: :clap:
Uporabniški avatar
 mojcej77
Uaaaaaaa!!!! Super!!! Bravooooo!!!! :laola

lp,
m
Uporabniški avatar
 RoKo
EčO se je zbudu. Huraaaaaa.
Uporabniški avatar
 EčO
Jap! Ečo se je zbudil! In kar vredu se počuti. Sam pokostnica na levi nogi mal bolj boli! Drugač pa tud po štengah navzdol gre kar normalno! Pa vezalke si tud lahk sam zavežem! :lol:

V galvi pa še vedno kar šumi od vseh vtisov! Še mal se naj umirijo! Med tem bom poskušal zadovoljit moje šefe, potem pa se vam oglasim!
Uporabniški avatar
 dexi27
Nedvomno, da neki te pa mora bolet, saj drgač bi pa blo brezveze, saj veš da smo že mal sadomazo, če ni bolečin ni nič :D :D .

Tistih v glavi itak ne čutimo več :shock: :shock: .

No lepo si tole prestal, zdaj pa vem, da je Balaton zate več kot dosegljiv, pa ne sam to še kaj druga malo bolj južno v Evropski uniji :laola
Uporabniški avatar
 RoKo
:?: Aha, nekdo ima v planu Spartatlon :lol:
Uporabniški avatar
 dexi27
Ja enim bo s takimi pripravami več kot dosegljiv, drugi pa bomo še mal počakali.
Uporabniški avatar
 dexi27
Med tem bom poskušal zadovoljit moje šefe, potem pa se vam oglasim!

Kaj tud ti maš šefe!!! Pol pa ne pridem k vam delat, sem mislu, da ste tam gor sami šefi :lol: :lol: :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Bravo ečo, :clap: čestitke tudi z moje strani za tak podvig :laola
Uporabniški avatar
 tae
Jaz si bom dovolil sposoditi kar to temo za moje vprašanje.

Ečo in vsi ostali ultraši:

Vsi ste spoštovanja vredni, tako kot vsak drug človek. Zanima pa me kaj vas vleče na te dolge razdalje? Je zadovoljstvo na koncu ob povečani utrujenosti toliko večje ? Pri daljših razdaljah se načeloma daje večji povdarek na zdržljivosti in ne na hitrosti. Ena ura lahkotnega teka ali 10 ur mučenja ? Ne bom vam več pomagal pri odgovorih ?

Razpišite se: V ČEM JE ČAR ULTRA TEKOV (govorimo o razdaljah daljših od maratona) ?

PS: Evo Zdravko pa imamo temo v temi (skoraj nova).
Uporabniški avatar
 dexi27
No jaz sem bolj frišten med ultraši in nimam take bere ultra tekov, ampak zase lahko rečem, da je bil to izziv ali lahko preteče neko ultra razdlajo npr. 100 km.
Natrenirat se to glih ne da, no lahko velik tečeš ampak kolk pa v kakem tempu, to pa so vprašanja, ki si jih lahko človek zastavlja skoz, pa ne vem če bo najdu pravilen odgovor. Jaz zase lahk rečem, da veliko pretečem, nekaj tud prekolesarim, ampak na treningu ne delam ekstremnih razdalj. Letos sem za trening pretekel največ 32 km, pa še to samo enkrat, pa pol še parkrat okol 28 km, ostalo pa samo med 15 in 20 km, je pa res da vsak dan.

Ampak tu je kot ZdravkoC reče vse v glavi, čuj.

No bojo še drugi z malo daljšim stažem kaj dodali, se bom še jaz kaj naučil.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA