Moderator: lenči

Uporabniški avatar
 IRA
Izbiram med krajšim tekom in likanjem ....

... in nekako, ko pogledam v omare in na kup je jasno opazit, da sem se zadnjih xy dilem odločila za tek ...

... torej danes likamo ...
Ne moreš verjet, ob mislih na likanje se mi zdi, da bi lahko tekla in tekla ... kar z Ečotom "od doma do doma" :twisted:

Jah klinc, pomečkani pa tut ne mormo po svetu hodit!

Grem - gvihtat s peglo :twisted:
Uporabniški avatar
 Loni
IRA napisal/-a:Izbiram med krajšim tekom in likanjem ....

... in nekako, ko pogledam v omare in na kup je jasno opazit, da sem se zadnjih xy dilem odločila za tek ...

Ne moreš verjet, ob mislih na likanje se mi zdi, da bi lahko tekla in tekla ... kar z Ečotom "od doma do doma" :twisted:

Ira, nekateri na forumu poznamo rešitev za to, idejo je pravzaprav dala maca56, lahko likaš v supergah :twisted:
Uporabniški avatar
 lenči
IRA napisal/-a:Izbiram med krajšim tekom in likanjem ....

Haloo, saj moraš tudi malo počivat, v Palmanovo moraš spočita, ne pa vsak dan tekat okoli, bodo nogice štrajkale :lol: :wink: .
Veš, tudi močne roke so pomembne pri teku :wink:
 spela*
lenči napisal/-a:Veš, tudi močne roke so pomembne pri teku :wink:

Če katera želi, lahko mišice na rokah s podobno utežjo utrjuje tudi pri meni doma. :twisted:
Uporabniški avatar
 IRA
Loni :lol:
Maca itak rox :cast1:

lenči, ja ja ... vem, da je treba počivat.
Kakšen mini-pini-počasen-kratek tek pa vseeno še vštulim. Sem se že menila z mojim, verjetno jutri pa v sredo pade še kak km ... potem samo še ležim na kavču in jem :lol: (upam, da bom lahko nesla vse skupaj po Palmanovi :P )

Glede likanja je pa pri meni vedno zelo zanimivo ...
Začnem tako, da likam vse ... od kuhinjskih cunj, brisač, spodnjih majic ... potem postopoma ugotavljam kaj vse sploh ne potrebuje bit zlikano ... in na koncu se likajo samo še srajce :twisted:

In glede na to, da mam zadnje čase večinoma samo tekaške cunja in cunje za v delavnico (ki so itak popackane in zmečkane že po defoltu) ...

... no, da skrajšam ...
Sem že fertig :twisted:
Uporabniški avatar
 Asparagus
Naj se mal pohvalim, da sem od svojega zadnjega javljanja(približno ob 19h)
pretekla 4,5 km in zlikala dve stojali perila :D :D :D .

Trenutno stanje nezlikanega perila je 0, ampak ne bo dolgo tako
:evil:

Zdaj pa samo še postelja in knjiga.
Uporabniški avatar
 lenči
Ha, ha, superge na noge, peglo v roke in gremo bildat :rol: :twisted: . Ja, vseeno rajši kot posodo pomivat :? .
Uporabniški avatar
 UršaR
Madonca, Polžkice, ste pa pridne. Tudi jaz sem včeraj zvečer imela hudo dilemo - likanje ali ne-likanje. Zmagalo je tisto drugo! Vendar žal zato na račun ni prišel tek. Noga še vedno boliiii. Sem se pa počila pred TV in si tiste žice od elektrostimulatorja namontirala na nogo in je bil tudi koristno porabljen čas. Če bi bilo še kaj pametnega po TV, bi bilo pa sploh OK.

Sem pa sanjala, da sem tekla. Pa še prav dobro mi je šlo. :D Upam, da se te sanje kmalu uresničijo, ker, ne boste verjele, pogrešam tek!!

LP, Urša
Uporabniški avatar
 niki
Urša se ti pridružim pri ne teku in pri gori ne zlikanega perila :roll:
Ja in glede programa na TVju.. jao, končno imam izgovor za poležavanje pa ni nič za pogledat pametnega..

Vsem s težavami (takšnimi in drugačnimi), želim čim hitrejše okrevanje! :heart
Uporabniški avatar
 Tina1
Danes sem pred službo naredila 3 km na stadionu, malo sem tempo stopnjevala. Kako je šele danes pihalo.
Potem pa naredim samo še v četrtek kratek trening in konc do nedelje, ko bom pretekla svoj prvi polmaraton.
Upam, da ne bom kej zbolela, nekaj me grlo vsako jutro boli.
Uporabniški avatar
 lenči
Sem šla sprobat nove copatke :lol: . Res samo 6 km, ampak, sedaj ne vem, ali so copate krive, ali zato ker je hladno ali me je Indy toliko vlekel, na tej razdalji sem postavila rekord :shock: . Pa sem tekla čisto na izzi, povprečni puls 155 . Se počasi privajam na mrzle pogoje, v nedeljo bo hladno. No, edino vetra nisem mogla simulirati. Če bo kakšna stopinja več in veter bo pa isto kot danes, ko je bila 0. Še jutri sprobam malo copatke, v nedeljo pa samo gasa.
Lepo tecite :lol:
Uporabniški avatar
 nini32
lenči napisal/-a:Sem šla sprobat nove copatke :lol: . Res samo 6 km, ampak, sedaj ne vem, ali so copate krive, ali zato ker je hladno ali me je Indy toliko vlekel, na tej razdalji sem postavila rekord :shock: . Pa sem tekla čisto na izzi, povprečni puls 155 . Se počasi privajam na mrzle pogoje, v nedeljo bo hladno. No, edino vetra nisem mogla simulirati. Če bo kakšna stopinja več in veter bo pa isto kot danes, ko je bila 0. Še jutri sprobam malo copatke, v nedeljo pa samo gasa.

čestitam za rekord :) niso copati tisti, ampak si tekla tako dobro, ker si pač sposobna teči hitro.

sem na atibiotikih. danes sem si šla ogledat tople tekaške hlače. do najinega teka uživaj, jaz pa bom počasi vadila teči.

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:
lenči napisal/-a:Sem šla sprobat nove copatke :lol: . Res samo 6 km, ampak, sedaj ne vem, ali so copate krive, ali zato ker je hladno ali me je Indy toliko vlekel, na tej razdalji sem postavila rekord :shock: . Pa sem tekla čisto na izzi, povprečni puls 155 . Se počasi privajam na mrzle pogoje, v nedeljo bo hladno. No, edino vetra nisem mogla simulirati. Če bo kakšna stopinja več in veter bo pa isto kot danes, ko je bila 0. Še jutri sprobam malo copatke, v nedeljo pa samo gasa.

čestitam za rekord :) niso copati tisti, ampak si tekla tako dobro, ker si pač sposobna teči hitro.

sem na atibiotikih. danes sem si šla ogledat tople tekaške hlače. do najinega teka uživaj, jaz pa bom počasi vadila teči.

lp, nini

Tople hlače pa le nabavi, da ne bo ritko zeblo :lol: Pa pozdravi se, potem pa greva eno lepo izi rundico naokoli :wink: .
Pa podpis že tudi imaš :clap:
Uporabniški avatar
 IRA
Bravo turbo lenči :twisted:

Praviš, da grejo cipele kr same :twisted: :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Termo gate, turbo copate, v vsako roko en peglezn, pa šiba polžja sekcija :lol:
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168