Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Jaz še ne vem, kako bo ta teden, saj je Bogdan že dela. Bomo videli kako bo z "logistiko", ampak oba dneva sigurno nebo šlo. :cry:
Super slikca Petka. :lol:
Katrca kakšni minusi :twisted: :?:
Koliko vas gre v Palmanovo Lenči, Franc, Mojca... še kdo?

:wink:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:Jaz še ne vem, kako bo ta teden, saj je Bogdan že dela. Bomo videli kako bo z "logistiko", ampak oba dneva sigurno nebo šlo. :cry:
Super slikca Petka. :lol:
Katrca kakšni minusi :twisted: :?:
Koliko vas gre v Palmanovo Lenči, Franc, Mojca... še kdo?

Nataša, v Palmanovo potujemo mi trije, ja :wink: :lol: . Moj je v sredo na poti iz Srbije, tako, da pridem sama malo tečt okoli, čisto na izi, da utečem copatke :lol: :wink: . V nedeljo pa gremo na burjo v Palmanovo brrrrrr.
Slišim, da ste za Velenje že dogovorili ekipo :lol: .
Uporabniški avatar
 micika
Vidim, da ste pridne. Samo pozdravim vas.

Pravzaprav nimam kaj novega povedat. Noga me še kar boli in zateka, zgleda, da se bo treba spravit k zdravniku. Po skoraj tednu mirovanja, sem danes šla samo hodit, pa še to je šlo za silo. Tečt nisem niti pomislila.

Malo sumim copate. Bemti, pa take priprave sem imela in tako vesela sem bila, da imam kvalitetne copate.

No, saj nisem ziher. Bomo videli. Nekako mi ni za it k zdravniku, ker me bo ziher dala v bolniško, jaz pa umiram, če sem doma.

Nočko! :)
Uporabniški avatar
 Jančika
Mici, malo dvomim, da gre za copate. Ker od njih se težave začnejo poznat po dovoljšnji količini pretečenih kilometrov, ne kar takoj, vsaj ne v taki meri. Res se pojdi pokazat, saj ti ni treba it v bolniško, če nočeš. Prisilit te pač ne more (ali?).
Uporabniški avatar
 lenči
Micika, res bo najbolje da nogo pokažeš strokovnjaku, boš potem lahko prej tekala, ko bo noga vredu :lol: .
Uporabniški avatar
 lenči
Nini žal zbolela, tako da pridivjam jutri tekat, če bo kdo na štartu :?: . Danes pa samo malo sprehodim copatke :lol:
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:[Slišim, da ste za Velenje že dogovorili ekipo :lol: .

Nekaj smo se pogovarjali, ampak se ne spomnim :oops: , da bi se dogovorili.
Roman(če ne bo ravno takrat rodil :lol: ), Franc, jaz ...pomagaj Lenči :? :oops:
Uporabniški avatar
 lenči
natasa napisal/-a:

Roman(če ne bo ravno takrat rodil :lol: ), Franc, jaz ...pomagaj Lenči :? :oops:

Hm, MojcaZ :?: :wink:.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Hm, MojcaZ :?: :wink:.

Se mi zdi, da je rekla, da je že zmenjena :oops: , mater kot bi me nekdo s kamnom po bučui-totalna izguba spomina :evil: !
Uporabniški avatar
 lenči
Nataša, bo treba počakat, da še moj pove, ker jaz vem kar vem od mojega :oops: :wink: . No, ni panike, saj se bo vse uredilo :lol:
 Sandi3team
Nataša če ne najdete tekača za Velenje vam ŠRK Celje z veseljem odstopi kandidata :D

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:Nataša če ne najdete tekača za Velenje vam ŠRK Celje z veseljem odstopi kandidata :D

lp,Šanji

Hvala super si :lol: , pa čeprav ne vem kdo točno si :twisted: !

Uporabniški avatar
 natasa
Saso202 napisal/-a:Kdo je vodil šolo teka? :lol:

Se mi je kr zdelo, naš "učitelj" a ne?

:twisted: :twisted: :twisted:

Uporabniški avatar
 bernarda
:arrow: piše se pa tako kot jaz, pa nisva v sorodu. :roll:
  • 1
  • 66