prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 Cormi
S 5rco sva z Rožnikom opravili v eni prijetni opoldanski uri :D :D :D
Uporabniški avatar
 bobr
Malo prej sem pritekel z Krožnika. Vreme idealno, ravno prav hladno, sonce prav paše :lol:. Danes sem izjemoma zaradi službenih obveznosti opravil dopoldanski krog drugače bi se vam pridružil popoldan. Se vidimo in ne pozabit tečt ;).
Uporabniški avatar
 AVI
..tako...glede nato kako sedajle kaže....AVI prične svoj regeneracijski pohod po VELT-u ob 17-ih.... :D :D
 spela*
bobr napisal/-a:Malo prej sem pritekel z Krožnika. Vreme idealno, ravno prav hladno, sonce prav paše :lol:. Danes sem izjemoma zaradi službenih obveznosti opravil dopoldanski krog drugače bi se vam pridružil popoldan. Se vidimo in ne pozabit tečt ;).

Škoda, ker nisi tega prej napovedal. Bi ti upočasnila tempo. :twisted:
Uporabniški avatar
 Cormi
Midve s 5rco sva pa spet rajši lovili dan kot noč in sva na Rožniku zamenjali Bobra, tako da bo TF zastopan preko celega dne :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 raf
Matr sem žalosten, ker ne morem več ob torkih na krožnik. :--(
Tako pa sam gonim gorsupelski krogec, medtem, ko ima mulc :lauf: .
Upam, da bodo te aktivnosit malo prestavil, da si bom kdaj pa kdaj vzl frej za krožnike.
Uporabniški avatar
 AVI
...tako ker ste vsi neki "partibrejkerji"......smo šli ponovno maj, miciM in AVI, pač sami.....in se lepo imeli..... :lol: :lol: :lol: .....

....sicer je zunaj že kar "prijeten" mrazek Slika ....tako, da miciM na štartu ni bila več sigurna ali si je oblekla pulover ali ne....no, ko se je pogledalal :shock: ...ji je bilo jasno.................DA SI GA JE..... Slika :lol: :lol: ...
Uporabniški avatar
 IRA
Da, da ...
Tudi polžki se še sučemo po kRožniku, samo v drugih terminih :twisted:

Važno je, da kRožnik ostaja :clap: :juhuhu: :--
Uporabniški avatar
 bobr
Napovedujem bitko s snegom kar v poletnih supergah :!: :hehe:

Se mi kdo pridruži ob 17ih ali 18ih?
Uporabniški avatar
 Loni
Jaz baje ta teden počivam in ahtam koleno :twisted: Pa da vidimo, koliko časa bom vzdržala :twisted:
Uporabniški avatar
 RoKo
Loni napisal/-a:Jaz baje ta teden počivam in ahtam koleno :twisted: Pa da vidimo, koliko časa bom vzdržala :twisted:

Do popoldne :lol:
Uporabniški avatar
 bobr
No kaj je zdej a bom mogu sam plužit po Rožniku???
Mogoče pomaga pri odločitvi vabilo na after analizo ob dobrem čaju :lol: :?:
 luzr
bobr napisal/-a:No kaj je zdej a bom mogu sam plužit po Rožniku???
Mogoče pomaga pri odločitvi vabilo na after analizo ob dobrem čaju :lol: :?:

A sedaj don podkupuje podanike... Mucka verjetno ne smeva priti dražiti, zato... Mogoče se vidimo v temi, ko priglisiram s cuckom kje mimo na lovu za štirinožci. Namesto čaja bo zverina žrla sneg v vseh oblikah...
Uporabniški avatar
 Loni
Si hotel rečt blato v vseh oblikah :P Bi vaju blo treba poslikat.
Uporabniški avatar
 pajo
Danes grem sprobati superge - goreteks, da ne bo pomote. Nisem pa pri volji za na Rožnik na žalost pa še čas naju baše.
  • 1
  • 126
  • 127
  • 128
  • 129
  • 130
  • 433

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA