prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 natasa
No Katrca tokrat ti pa zavidam, kot članica ŠRK lahko greš zraven na priprave, seveda na stroške kluba :ignore: :roll: !

:wink:
 katrca
ja, potem pa jim bom morala kuhat in prat in pospravljat. Nema ništa.
Uporabniški avatar
 natasa
katrca napisal/-a:ja, potem pa jim bom morala kuhat in prat in pospravljat. Nema ništa.

To pa :nono: !!
To je začetek priprav na IRONMANA HAWAI !!! Torej boš plavala, tekala in kolesarila!!Seveda pa bodo tile mladički tebi kuhali, prali in pospravljali !
A ne da boste :twisted: !

:wink:
 Sandi3team
Samo še 4 prosta mesta za priprave na Kanarskih otokih (Maspalomas - Gran Canaria- povp.dnevna temp. 24st.C) za termin 1.2-15.2

Prijave samo še do 19.12.2008!!

lp,Šanji
 Maac
Pozdravljen!

Tudi sam razmišljam o enem tednu (ali pa dveh :D) kolesarjenja na Kanarskih otokih. Glede na to, da zaenkrat še nimam sopotnika, me zanima, če se je možno priključiti vaši skupini. (več nas je, boljše se imamo ;) )

Bi te prosil, če bi mi lahko posredoval kaj več informacij glede tega trening-kempa. Mene predvsem zanima gorsko kolesarjenje oz. delanje MTB turc in ne tolko "trening baza". Zato me zanima, če greste dol predvsem tečt ali predvsem kolesarit ali gre za povsem poljubne aktivnosti ;) Oz. koliko bi te moje "želje" sovpadale z vašim trening-načrtom.

Lakho mi posreduješ informacije tudi na maac1975 @ gmail.com.

Sem pa drugače interesent, pa tudi termin mi ustreza :D

Lep pozdrav in hvala vnaprej za info!
Maac

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA