Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 natasa
Saso202 napisal/-a:[quote
Ha, ha, sem vedela, da moram počakat, ker ena fora pa mora biti :wink: :lol: , ni vse tako lepo, če se včlaniš :rol: . Potem bodo pa rekli, da me je laže nosit kot prenašat :twisted: .

:rol: kdo pride v nedeljo na tek? jaz priden, da probam tiste "mufine" al kak se že reče. Očitno moraš dva kroga pretečt, da si jih zaslužiš. :oops:

Me res zanima kaj bomo to nedeljo jedli.... :roll:[/quote]

mhmh, ne vem odvisno od tega kaj boš spekel :roll: Mojca gre namreč v Palmanovo teč tko, da mufinov ne bo :cry:
:lol: :lol: :lol:
 Sandi3team
Sašo veš kak pravjo!

Priložnost zamujena ne vrne se nobena :D :D :D
Uporabniški avatar
 Turbo Roman
Mene žal danes ne bo. Sem z zdravjem na meji in se bojim izpostavljati, da ne bi obležal. Vi pa si le privoščite užitke ob teku in klepetu. Danes bo lepo.
Uporabniški avatar
 lenči
Hvala lepa za prijetno družbo, tudi tokratna trasa je zelo zanimiva, jo bo treba še ponovit. Prihodnjič lahko gremo po makadamu :oops: , danes pa moje copatke niso bile primerne, je vsak kamenček pikal v moje občutljive podplatke :oops: , sorry.
Uporabniški avatar
 natasa
lenči napisal/-a:Hvala lepa za prijetno družbo, tudi tokratna trasa je zelo zanimiva, jo bo treba še ponovit. Prihodnjič lahko gremo po makadamu :oops: , danes pa moje copatke niso bile primerne, je vsak kamenček pikal v moje občutljive podplatke :oops: , sorry.

Ti čuvaj svoje podplatke za Palmanovo, da boš lahko šibala! :lauf:
Je bilo prav prijetno klepetati z vami ob lahkotnem teku! 8)

:wink:
 katrca
Lenči, g. 5.00, Mojca, gospod Mojca ( pozabila kako mu je ime ), Ira in ostali, želim vam, da razturate Palmanovo.
Uporabniški avatar
 micika
Evo mene od dohtarce. Diagnoza: nategnjene vezi ali kite ali nekaj takega. :shock: Halo!!! Ne bi rekla, če bi bila neka vrhunska športnica. Teh par kilometrov, pa takole sranje. Me je pa najprej vprašala, če sem nosila kake nove čevlje. :?

A mislite, da mi uni stric v Tomas sportu res ni dal pravih šuhov? Pa toliko se je trudil. :cry:
Uporabniški avatar
 IRA
katrca napisal/-a:Lenči, g. 5.00, Mojca, gospod Mojca ( pozabila kako mu je ime ), Ira in ostali, želim vam, da razturate Palmanovo.

Hvala katrca, škoda, da te ne bo ...
Jest te bom ziher pogrešala :roll:

Bom mislila nate, ti mi pa kej moči pošlji ... bo ziher prav prišlo :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
micika napisal/-a:Evo mene od dohtarce. Diagnoza: nategnjene vezi ali kite ali nekaj takega. :shock: Halo!!! Ne bi rekla, če bi bila neka vrhunska športnica. Teh par kilometrov, pa takole sranje. Me je pa najprej vprašala, če sem nosila kake nove čevlje. :?

A mislite, da mi uni stric v Tomas sportu res ni dal pravih šuhov? Pa toliko se je trudil. :cry:

Sprehajala se boš sedaj lahko ? Veš poškodba pride hitro, narobe stopiš, pa imaš gleženj fuč.
Mislim, da tko mimo pa v TS niso udarili.
Pozdravi nogico in javi, kako ti gre :lol:
Uporabniški avatar
 micika
Saj mene ne boli gleženj, ampak tisti del od gležnja proti prstom z zgornje strani. Če bi gledala teniske, tam, kjer so vezalke. Tisti del noge.

Ne vem, če bi se ravno sprehajala, ker me ful boli, ko hodim čez dan, ko kaj delam. Najbolj mi paše imet nogo gor dvignjeno, takrat ne boli in oteklina izgine.

Dohtarca je rekla čimbolj počivat, da čimprej mine.

Jaz sem sicer skeptična, ker se mi zdi:

a) ali nimam prave diagnoze

b) ali so res krivi šuhi

čeprav močno sumim, da je prav

c) da sem pretežka
 Sandi3team
Mogoče pa jih imaš premočno zavezane v spodnjem delu. Zrahljaj vezalke pa mogoče rešiš problem. Prve 3do4 luknje ni treba zategovat do onemoglosti.

lp, Šanji
Uporabniški avatar
 IRA
Sandi3team napisal/-a:Mogoče pa jih imaš premočno zavezane v spodnjem delu. Zrahljaj vezalke pa mogoče rešiš problem. Prve 3do4 luknje ni treba zategovat do onemoglosti.

lp, Šanji

Uh ... ja ja ...
To se je men dogajalo, superge morajo bit skoraj bolj odvezane kot zavezane ... full hitro si jih preveč čvrsto zategnemo ... :roll:

Pa ko smo že ravno pri tejle temi ...
Kaj bi bil pa lahko vzrok bolečine - enake kot zgoraj samo s spodnje strani ... torej kot "nart" sam spodaj ... tudi od pete do prstov!

Jaz tole sicer masiram zdej že en teden in stresam gor vsemogoče žavbe ... sej ne rečem, gre na bolje ... me pa vseeno zanima.

Pojavilo se je kot krč po Sladkih6, lih ko sem šla z lenči častni krog - hoje ...
Pol je nekako "potihnilo" in se na teku spet oglasilo (druge teniske kot na Sladkih6, nevtralne) .... še naslednje dva teka sem spet tekla v drugih teniskah (pronatorskih) in je bilo boljše, ampak vseeno prisotno, z vsakim km bolj boleče ...

Je bilo to od krča al bi lahko blo zarad nepronatorskih tenisk.

V teh teniskah sem prej že kar veliko pretekla pa ni bilo nikoli nič narobe ... ali bi bilo možno, da so se sedaj noge "navadile" na pronatorsko oporo pa se pri nepronatorskih teniskah nekako čudno "matrajo" ... in zakrčijo!?

Mater sem zakomplicirala ...
Se opravičujem, da smetim temo :roll:
 katrca
[quote="IRA
Hvala katrca, škoda, da te ne bo ...
Jest te bom ziher pogrešala :roll:

Bom mislila nate, ti mi pa kej moči pošlji ... bo ziher prav prišlo :lol:[/quote]

Hvala, Ira. Boš itak sama tak naspidirana, da dodatne moči ne boš potrebovala. Bom pa sigurno veliko mislila na vse vas, ki vam bo dano, da bo nadledvična žleza ( al katera že srkbi za adrenalin ) delovala z nadpovprečno močjo. Mi, preostali žalujoči, pa se bomo tule po Celju preganjali s Sandiji in Nesandiji....
No, užitkov polno nedeljo vam res iz srca želim. Katja
 Sandi3team
IRA napisal/-a:
Sandi3team napisal/-a:Mogoče pa jih imaš premočno zavezane v spodnjem delu. Zrahljaj vezalke pa mogoče rešiš problem. Prve 3do4 luknje ni treba zategovat do onemoglosti.

lp, Šanji

Uh ... ja ja ...
To se je men dogajalo, superge morajo bit skoraj bolj odvezane kot zavezane ... full hitro si jih preveč čvrsto zategnemo ... :roll:

Pa ko smo že ravno pri tejle temi ...
Kaj bi bil pa lahko vzrok bolečine - enake kot zgoraj samo s spodnje strani ... torej kot "nart" sam spodaj ... tudi od pete do prstov!

Jaz tole sicer masiram zdej že en teden in stresam gor vsemogoče žavbe ... sej ne rečem, gre na bolje ... me pa vseeno zanima.

Pojavilo se je kot krč po Sladkih6, lih ko sem šla z lenči častni krog - hoje ...
Pol je nekako "potihnilo" in se na teku spet oglasilo (druge teniske kot na Sladkih6, nevtralne) .... še naslednje dva teka sem spet tekla v drugih teniskah (pronatorskih) in je bilo boljše, ampak vseeno prisotno, z vsakim km bolj boleče ...

Je bilo to od krča al bi lahko blo zarad nepronatorskih tenisk.

V teh teniskah sem prej že kar veliko pretekla pa ni bilo nikoli nič narobe ... ali bi bilo možno, da so se sedaj noge "navadile" na pronatorsko oporo pa se pri nepronatorskih teniskah nekako čudno "matrajo" ... in zakrčijo!?

Mater sem zakomplicirala ...
Se opravičujem, da smetim temo :roll:

Prav stvar, ki je lahko kriva so slabe mišice stopal(vaja: pobiranje svinčnika s prsti nog ter rolanje svinčnika s podplatom), če je pa malo resneje pa je lahko tudi plantarni fasciitis.

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 IRA
Hvala :wink:
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA