Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 petka
Zdravo! Kako vam kaj gre tek - mene nekaj daje motivacija :roll: , pa še pomanjkanje časa zraven... :( A gremo v nedeljo? A bo kdo za počasno skupino? Upam...
 Saso202
petka napisal/-a:Zdravo! Kako vam kaj gre tek - mene nekaj daje motivacija :roll: , pa še pomanjkanje časa zraven... :( A gremo v nedeljo? A bo kdo za počasno skupino? Upam...

Motivacija mora do nedelje biti na vrhuncu :P Midva z Sandijema sva sigurno za počasno.. no vsaj jaz ne spadam drugam :?
Uporabniški avatar
 lenči
Le glejte, da boste pridno lepo počasi tekali v nedeljo :lol: , da vas bomo mi potem kakšno še lahko dohajali :oops: :wink: .
 Sandi3team
Mi drgač kot počasi tak ne znamo :)

Vso srečo in prijetno druženje v Palmanovi!

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 Jančika
Tisti, ki boste tekli v Palmanovi - dober tek! Uživajte!

Jaz bom videla, kakšno bo stanje mojih ran v nedeljo. Če ne bo res bistveno boljše, potem me ne bo. Odstraniti sem si dala namreč tri znamenja - eno z laserjem, tisto je že OK, dve pa z rezanjem, to se pa bolj počasi celi in me še boli, malenkost je vneto. Ni ravno priporočljivo, da švicam na živo rano.

Nekaj mi povejte, kakšen tempo ima počasna skupina? Da vidim, če ste res počasni ali če se samo delate :roll: .

Mici, preveč zavezani copati so res lahko šit. Mene v tem primeru boli cel spodnji sprednji del noge (kak se sploh temu delu reče?). Je pa tvoja teža verjetno tudi kar faktor. Jaz še vedno dvomim, da so krivi copati, ker če samo pomislimo, kaj vse obujemo v imenu lepote in mode, pa nam nič ni (OK, jaz sicer ne, gledam pa druge ženske, mojo mamo in svakinjo recimo, neverjetno, v čem lahko ženske hodijo naokoli :shock: ).
Nazadnje spremenil Jančika, dne 21 Nov 2008, 19:44, skupaj popravljeno 1 krat.
 katrca
ja, jaz v nedeljo sigurno pridem in ja, še vedno sem v počasni skupini.
Uporabniški avatar
 natasa
No, Katrca ti kot članica, že moraš prit v nedeljo za ostale pa upam, da vam uspe. Jaz bom pa jutri zjutraj odtekla eno daljšo turo, in ker gre moj možek jutri zvečer :toast: s prijatelji mene verjetno ne bo :cry: .
Torej uživajte v hitrem ali počasnem teku, v kar pa itak ne dvomim, da boste.

Tisti, ki greste pa v Palmanovo pa upam, da boste izpolnili svoje cilje.
:clap:

:wink:
Uporabniški avatar
 micika
Jančika, saj verjetno res niso krivi copati. Edino, če so bili preveč zavezani, kar pa je možno.

Samo, ko ta hudič sploh noče nehat bolet. Niti malo ni boljše. Samo ponoči me ne boli, ko je noga pri miru in dvignjena. Če ne bo čez en teden nič boljš, potem grem itak nazaj k zdravnici. Naj me še enkrat orenk pogleda. Se mi zdi, da po 2-3 tednih bi pa moralo it kaj na boljš, a ne? :?
Uporabniški avatar
 nini32
Udeležencem Palmanove želim veliko užitkov v teku.

:)

lp, nini
Uporabniški avatar
 petka
katrca napisal/-a:ja, jaz v nedeljo sigurno pridem in ja, še vedno sem v počasni skupini.
:clap: Super, potem pa zgleda, da ostanemo same počasnelce? :D A gremo 18?

Jančika napisal/-a:
Nekaj mi povejte, kakšen tempo ima počasna skupina? Da vidim, če ste res počasni ali če se samo delate :roll: .

Katrca pa Lenči sta merili zadnjič... koliko je že bilo? 6,5?

Tudi jaz želim tekačicam in tekačem v Palmanovi veliko uspeha!
 Saso202
Jančika napisal/-a:Nekaj mi povejte, kakšen tempo ima počasna skupina? Da vidim, če ste res počasni ali če se samo delate :roll: .

Prejšnjo nedeljo smo imeli prbi krog (9km)tempo 6:35 počasna, drugi krog ne vem, ker nisem tekel. Če bi kdo odtekel samo 6km se mu pridružim. Se vidimo jutri :P
Uporabniški avatar
 lenči
Saso202 napisal/-a:
Jančika napisal/-a:Nekaj mi povejte, kakšen tempo ima počasna skupina? Da vidim, če ste res počasni ali če se samo delate :roll: .

Prejšnjo nedeljo smo imeli prbi krog (9km)tempo 6:35 počasna, drugi krog ne vem, ker nisem tekel. Če bi kdo odtekel samo 6km se mu pridružim. Se vidimo jutri :P

Jančika, res je, kar so napisali, drugi krog je bil še malček počasnejši, skupen tempo 6.41. Glede tempa se ni treba bat, so res pošteni in gredo počasi (čeprav bi jo lahko šibali kot strela :lol: ).
Tako lepo sonček sije :lol: , da me podplati pošteno srbijo :wink: , pa ne grem :nono: tečt.
Uživajte jutri .
Uporabniški avatar
 IRA
Ja .... tole je tko težko ...
Po takmu sončku, na fraj dan ... ah ... :roll:

Bomo za jutri prišparali te občutke in to energijo :twisted:
Uporabniški avatar
 natasa
Oj,

malo Vam je pa res lahko žal je zunaj ful lepo, svoje sem odtekla in se vrnila kot nova.
Udeleženci Palmanove pa pridno šparajte energijo za jutri in si raje privoščite sprehod. :lol:
Uživajte.

:wink:
 Sandi3team
Vabljeni vsi ljubitelji teka, da se nam jutri spet pridružite na našem skupnem teku. Zbor ob 10.00 pred letnim bazenom v Celju.

p.s. primerno se oblecite(predvidoma -3st.C)!

lp,Šanji
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA