Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 lenči
Nini, uh, lepo se pozdravi, da boš imela dovolj energije za tekanje okoli :lol: . Glede na tvoj čas, te bom jaz komaj dohajala :wink: .
O stadionu pa bodo vedeli drugi verjetno več povedati, jaz nimam pojma.
Uporabniški avatar
 natasa
nini32 napisal/-a:imam vprašanje. kako je teči na celjskem štadionu? kolkiko meri notranji, pa zunanji krog? pa tisti ob štadionu? je zvečer razsvetljen? kaj predlagate?

Oj,

kar se tiče celjskega štadiona je takole. Načeloma je potrebno plačati "letno uporabnino" 20 EUR, ampak te živ bog ne bo vprašal, če si plačala tako, da lahko tečeš mirne duše. Krog je dolg 400m , krog ob štadionu pa cca 600 m. Štadion zvečer ni razsvetljen, tako da se ob štadionu ne da teči, ker so na enem delu korenine in je nevarno za gležnje. Vsaj zame :oops: .

Pa prijeten tek.

:wink:
 Sandi3team
natasa napisal/-a:
nini32 napisal/-a:imam vprašanje. kako je teči na celjskem štadionu? kolkiko meri notranji, pa zunanji krog? pa tisti ob štadionu? je zvečer razsvetljen? kaj predlagate?

Oj,

kar se tiče celjskega štadiona je takole. Načeloma je potrebno plačati "letno uporabnino" 20 EUR, ampak te živ bog ne bo vprašal, če si plačala tako, da lahko tečeš mirne duše. Krog je dolg 400m , krog ob štadionu pa cca 600 m. Štadion zvečer ni razsvetljen, tako da se ob štadionu ne da teči, ker so na enem delu korenine in je nevarno za gležnje. Vsaj zame :oops: .

Pa prijeten tek.

Zunanji krog steze(8 proga) meri 453m.

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:
natasa napisal/-a:

Oj,

Pa prijeten tek.

Zunanji krog steze(8 proga) meri 453m.

lp,Šanji

:arrow: Sandi, a morda natančno veš koliko meri krog okrog štadiona??

Hvala, lp

Sandi3team
če se prav spomnem je 660m (+- 5m).

lp,Šanji
Uporabniški avatar
 natasa
Sandi3team napisal/-a:če se prav spomnem je 660m (+- 5m).

lp,Šanji

Super, hvala.

Uporabniški avatar
 Jančika
Bravo vsem, ki ste razturali v Palmanovi!

Nataša, komu se pa plača tistih 20€? Jaz stanujem tule en pljunek stran od štadiona in vedno tečem mimo, pa me vsakič mal matra, da bi not zavila. No, zdaj je itak že tema, ko tečem, in po temi res ne mislim tam kolovratit. Aja, pa čez nekaj mesecev se selimo, tako da se mi verjetno ne splača se s tem baviti.

A ve kdo za Žalec, kako je tam z uporabo in razsvetljenostjo? V Petrovčah imamo sicer en mini krogec za prosto uporabo, otroka lahko fuzbal nabijata, medtem ko jaz nabiram metre, ni slabo, hehe.
Uporabniški avatar
 Koci
Torej žalski stadion je ponoči razsvetljen posredno z razsvetljavo s ceste (žalska vpadnica), ki je na zahodni strani, pa tudi z vzhodne strani je svetlobe dovolj, saj tam šola ki je zvečer tudi razsvetljena. Tore lep tek želim. Sicer pa je ponoči kar prijeten tek na relaciji Žalec Petrovče Mirosan Griže Žalec cca 9 km.
 Saso202
V Športno rekreativnem klubu Celje uporabljamo Žalski stadion za treninge (po novem ob sredah 15:30) in testiranja, včasih je kakšna tekma in se ne da, drugače je brezplačno. Ko nastopi tema se stadion zaklene, vsaj tako je bilo še lani. Za letos pa ne vem kako je v večernih urah, verjetno isto.

http://srk-celje.si/
Uporabniški avatar
 nini32
Hvala za informacije. zdej ko ležim na postelji, sem pač z mislimi v teku ... :? med drugim sem razmišljala, da bi ob večernih urah (ker je hitro tema) tekla na štadionu. predvsem zaradi moje varnosti. ali vsaj, občutka varnosti. :wink:

napovedujejo sneg. kako v/po snegu? :?

lp, nini
Uporabniški avatar
 lenči
nini32 napisal/-a:Hvala za informacije. zdej ko ležim na postelji, sem pač z mislimi v teku ... :? med drugim sem razmišljala, da bi ob večernih urah (ker je hitro tema) tekla na štadionu. predvsem zaradi moje varnosti. ali vsaj, občutka varnosti. :wink:

napovedujejo sneg. kako v/po snegu? :?

lp, nini

Ja, sneg, jaz obožujem snežene dni, če bo res zapadlo, tek po spluženih poteh, da nisi premočen preveč. Mogoče bo kdo dal še kakšno bolj izkušeno idejo.
Uporabniški avatar
 nini32
veš lenči, iz varnostnih ukrepov, ni mi čist jasno katerih :wink: , sem si kupila gamaše. bomo videli, če mi bodo pri teku prišli prav. sam, da še po polžje prlezem iz postelje. :twisted:
Uporabniški avatar
 natasa
Jančika napisal/-a:Nataša, komu se pa plača tistih 20€?

Jaz plačam za Lukca, ker trenira atletiko in moramo poravnati v septembru skupaj z mesečno članarino, jaz vse skupaj plačam trenerju drugače pa imajo pisarno ter uradne ure. Jaz zase nisem še nikoli plačala, sem vprašala , če lahko tečem pa mi je bilo rečeno, da ni problema. Edino kar moraš pazit je, da ne motiš ostalih, ki imajo treninge.
Jančika ti kar pojdi na štadion.

Uporabniški avatar
 nini32
sam da vidim posodobitev nastavitev

aha je šlo. s spodnjim sem zelo zadovoljna. več kot zadovoljna. ampak, to je rezultat pred vstopom v posteljo Slika .
mi gre na bolje.

lep torek.

nini
Uporabniški avatar
 lenči
Sporočam žalostno vest, da me jutri ne bo na tek :--( . Moram zdravje spravit v red, ne gre drugače. Ni hudo :cry: , samo nujno potrebno. Bolje sedaj, kot potem prehudo. Imejte se čudovito in lepo jutri, bom žalostna mislila na vas, želim vam pa lep tek, vreme bo lepo.
  • 1
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 179

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA