- 24 Nov 2008, 22:49
Uf, zanimiv predlog
Moja prva tekmovalna 21ka bo najbrž v Sežani, kjer pa sigurno še ne bom v formi za rekorde. Moj prvi cilj za naslednje leto je maraton v Stockholmu, ki pa je (šele) konec maja. Kakšna hitra 21ka pa bo konec aprila ali v začetku maja kar dobrodošla za testiranje forme. Kakšen skupni tek pa ni hudič da ne bomo našli
tae napisal/-a:Mitja, kaj praviš na to, da greva na prvo 21ko v letu 2009 skupaj, da si ti moj vodič in da ciljava na obojestranski rekord ? Teoretično mislim, da bi bil lahko sposoben za 1:25. Razen, če nimaš ti kakšnih preveč ambicioznih ciljev krepko pod tem.
Uf, zanimiv predlog

.Že takoj po zaključku letošnjega LM smo si bili enotni: Gremo po rekorde v Italijo. Čeprav se je bilo mnogim težko zbrati in podaljšati sezono za en mesec,je to očitno bila pri meni odločitev leta.Po rezultatu sodeč sem tempiral formo za včerajšnji nastop in je bila LJ 21ka samo ogrevanje ali uvertura v tekmo v kateri sem spoznal svoje meje,moč,hitrost predvsem pa taktičen tek na meji. Kilometri so padali kot snete skire,vsaj do 18km potem sem pa itak preklopil na kamikaze program.
LP