Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
Uporabniški avatar
 Koci
Pot ob Savinji od Celja do Polzele (Breg pri Polzeli) je priljubljena tekaška in pohodniška pot. Uporabljajo jo množice tekačev in pohodnikov, včasih tudi kolesarji z gorskimi kolesi.
Pot je prav primerna za teh in hojo spomladi in poleti, pozimi in pozno jeseni pa je blatna in skoraj neprehodna.
Mislim, da mi bodo sotekači in ostali uporabniki te poti pritrdili, da bi jo bilo potrebno malo urediti. Gre predvsem za predele, kjer ni gramozne podlage: Mostič preko Lave (više visečega mostu)- Ribnik v Vrbju-Vrbje in Ribnik Vrbje - most v Šeščah.
Morda TF bere tudi kakšen predstavnik z Občin Celje in Žalec in prisluhnil temu problemu. Stroški minimalne ureditve sploh nebi bili veliki.
Nazadnje spremenil Koci, dne 26 Nov 2008, 16:37, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 natasa
Koci napisal/-a:Pot ob Savinji od Celja do Polzele (Breg pri Polzeli) je priljubljena tekaška in pohodniška pot. Uporabljajo jo množice tekačev in pohodnikov, včasih tudi kolesarji z gorskimi kolesi.
Pot je prav primerna za teh in hojo spomladi in poleti, pozimi in pozno jeseni pa je blatna in skoraj neprehodna.
Mislim, da mi bodo sotekači in ostali uporabniki te poti pritrdili, da bi jo bilo potrebno malo urediti. Gre predvsem za predele, kjer ni gramozne podlage: Mostič preko Lave (više visečega mostu)- Ribnik v Vrbju-Vrbje in Ribnik Vrbje - most v Šeščah.
Morda TF bere tudi kakšen predstavnik z Občin Celje in Žalec in prisluhnil temu problemu. Stroški minimalne ureditve sploh nebi bili veliki.sploh nebi bili veliki.

:laola :clap:
Uporabniški avatar
 lenči
:clap: :clap: :clap: :laola
To bi bilo res suuuupeeeeeerrrrrrrr :juhuhu:
Uporabniški avatar
 natasa
vandrovc napisal/-a:Koci lepo napisano...da bo pa to tudi upoštevano pošlji na servis 48...
http://www.servis48.si/

Srečno... ;)

Odlično vrnil se je Vandrovc!!

Smo te že pogrešali.
:wink:
Uporabniški avatar
 Koci
Vedeti morate, da je meja občin Celje in Žalec nekje na območju visečega mostu, torej je vsa "blatna pot" na območju Žalca. Mislim, da se celjska občina temu ne bo pridružila, saj oni kar dobro urejajo pot med bazenom in visečim mostom. Močno upam, da bo to kdo prebral z žalske občine.[/img]
Uporabniški avatar
 Koci
vandrovc napisal/-a:Koci lepo napisano...da bo pa to tudi upoštevano pošlji na servis 48...
http://www.servis48.si/

Srečno... ;)

Vanrovc, dal si dober predlog, pobodo sem poslal na www.servis48.si/ bomo videli, kako bo pobuda uspela.
Uporabniški avatar
 mojcej77
Odličen predlog!:)
Zadnjič sem od starta pri Špici prvič "potegnila" malo naprej od Petrovč, potka je lepa, a zame ravno za en čevelj preozka, da bi se dalo normalno teči. Če bi bila tako urejena, da bi se dalo nemoteno teči tudi pozimi, bi bila to cela pravljica!! Držim pesti!!:D

lp,

m
Uporabniški avatar
 Koci
lenči napisal/-a::clap: :clap: :clap: :laola
To bi bilo res suuuupeeeeeerrrrrrrr :juhuhu:

Res bi bilo super, vendar me je celjski servis48 poslal z našo idejo na žalsko razvojno agencijo, bomo videli, kaj bodo rekli tam...ko dobim odgovor iz Žalca se javim.
Uporabniški avatar
 Koci
Glede ureditve poti ob Savinji mi je Občina Celje takoj odgovorila. V načrtu imajo ureditev celotnega nasipa od Celja do Vrbja po katerem bo tudi nova urejena pot za nas tekače, pohodnike in kolesarje. Vendar ni še znan datum tega posega.
Tako tekačice in tekači iz Celja, še nekaj časa se boste "mučili" po neurejeni in blatni poti, če vas bo želja po teku ponesla v območje Občine Žalec.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA