Prostor za debato o teku, tekačih, željah, upih, občutkih, vzpodbudi, nasvetih, ... karkoli vam pade na pamet ob in o teku - povejte, vprašajte, razpišite se ...
ne vem, mogoče malo preveč prebiram :shock: zapiske teh naših Polžk.... predvsem zadnje pisanje od IRE me je še dodatno spodbodlo...

to, da v naslednji sezoni odtečem prvo 21-ko sem RES ODLOČENA!

sedaj pa vas sprašujem in čakam vaše komentarje za in proti (pravzaprav me zanima kje bi najlažje "zvozila" :!: :wink: ):
- naj bo to mali Kraški maraton,
- naj bodo to :heart :heart :heart Radenci
- ali naj bo to LJ polovička

????????????????????

Najbolj se nagibam k Sežani (če me burja ne ustavi :evil: ), kajti Radenci bi me verjetno dotolkli z vremenskimi pogoji Slika , Ljublajnc pa je še taaaaaaakoooooo daleč :wink:

vsak namig mi bo dobrodošel.
Uporabniški avatar
 lenči
Jaz bi se opogumila kar v Sežani, Radenci so res ubijalski, LJ pa je itak že lahko nevemkatera potrjenka :wink: :lol: .
Samo malo potreniraj razdalje pa ne vidim problema. Toliko, da boš vedela, s kakšnim tempom lahko pretečeš sigurno oz. ali ti bo čas izziv.
Ne vem koliko najdlje si sicer tekla, vendar že imaš odlično podlago, šibaš itak "kot sneta skira" :lol: . Če ne boš prehitra :oops: , jo lahko mahnemo kar skupaj (vsaj iz štarta :wink: ).
 docca
Tudi moja želja je 21-ka. Že od LM. Sploh, ko sem v Poletu prebrala en komentar, da je 10-ka samo za pi... Se mi je kar za mal zdelo. Sem se namreč trudila tudi za 10 km.
A ni Kraški m. že marca? Uh, težka bo (za mene)
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
oh Lenči, na taki razdalji moj tempo prav nič ne pomaga - verjeno ravno nasprotno - bi me preveč "potegnilo", na koncu bi pa škripnila :cry:

baznih kilometrov imam nabranih kar dovolj, čeprav me ful bega in me poganja v dvom to, da je bila moja najdaljša razdalja nič več kot 10,5 km (oz. pravite, da so Radenci malček daljši :mrgreen: ) :oops: :oops: :oops: . zima pa ni ravno najbolj prikladen čas za začeti trenirati "dolge proge"....

premišljujem, premišljujem.... Slika
Uporabniški avatar
 solatka
Metkamarjetka, tudi jaz delim sanje o polovički s tabo.
Pa sem se odločila, da bo to na LM (kot si rekla, Radenci so preveč čevapčič sistem za kaj takega).

Mene je letos malo izučilo, da ni dobro prehitevat stvari, ker je škoda, da tečeš na neko razdaljo, pa si zarad utrujenost na cilju čist adijo, namest da bi se veselil. Zato raje tečem tako, da pridem na cilj z nasmehom.
Ampak ti veš za sebe, koliko si sposobna preteči.
Uporabniški avatar
 mateja.hribar
Kje bi najlažje zvozila, to ti nihče ne more povedat, to boš sama lahko povedala, ko boš imela vse tri enkrat za sabo.

Jaz ti svetujem, da ne kompliciraš preveč in se odločiš kar za Sežano. Prvič zato ker, če kaj pride vmes, da to odpade, potem ti ostanejo še Radenci in Ljubljana. In, ko vidiš kok je to fajn, greš lahko poleg Sežane še v Ljubljani na 21. Časa imaš do Sežane čisto dovolj. Saj greš samo odtečt, ali nameravaš posegat po kakšnih hudih uvrstitvah?
Sežana je res gor, dol, gor, dol, gor, vetr, vetr. To pomeni (pod drugo), da boš naslednjič, ko boš šla na kakšnega bolj ravninskega, zagotovo izboljšala čas. In tretjič zato, ker je bil MKM tudi moj prvi.
Jaz sem pretekla ravno te tri in še dve Palmanovi. V obeh Palmanovah sem pretežno uživala, v Ljubljani tudi. V Sežani sem pretežni del teka trpela, ampak bi z veseljem še enkrat. Radenci pa so bili zame pravi pekel, vendar to še ne pomeni, da ne bi šla še kdaj.

Vsekakor Sežana! Mislim, da ti ne bo žal.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
sežana me skrbi zaradi omenjenih klancev, tisti veter bi že prenesla. tečem v glavnem po ravnini, zato se mi tu postavlja velik vprašaj :?:

hvala vam za dodatno vzpodbudo Slika

zlate ste, res.
 mojA
Hoj!
Tudi jaz ti svetujem Sežano. Tisti klančki niso samo gor, so tudi dol, pa zelo lep tek je v vsakem pogledu. Istočasno boš dobila elan za celo leto in še čez. Glede vremena ti povem, da imam skoraj raje burjo kot toplo vreme v Sežani: Radenci pa znajo biti res ubijalski, čeprav ima tudi ta tek več obrazov - odvisno predvsem od vremena.
LP; Mojca
Uporabniški avatar
 Radolca
marjetka, odločitev res ni lahka, kar se vremena, terena in oddaljenosti maratona (mislim jeseni). Mislim da je Sežana kar v redu, pa čeprav je veter in klanci.
Lahko pa probaš 1.3. drugo leto polmaraton v Italijanski Gorici. Meni je letos tam "šlo" tri minute in pol bolje kot v Radencih 8)
Uporabniški avatar
 lenči
Klanci? Ne, ne morejo biti tako hud problem, saj si že tekala po Rožniku :wink: :lol: in veš, da ni tako hudo. Pa tudi zima ni tak problem, da ne bi zmogla vmes potrenirati. Zaradi tvoje odlične baze je treba samo malo podaljševanja, kar na tvoji ravnini preizkusi, bo čisto enostavno, samo tempo malo zmanjšaj. glej, jaz sem iz 12 šla na 15 in potem na 21 :lol: . Če boš potrebovala "bremzo" na začetku v Sežani, se kar javim :oops: , to pa ni problem :wink: .
Pojdi ta vikend 12 km, pa boš videla, kako je luštno :lol: . In nič ni treba veliko premišljevat, samo odteci :juhuhu: .
Tudi mene čaka čez zimo priprava na dolgo progo, ki bo očitno konec marca in bo Sežana en tak trening pred tem. Saj to bo zate mala malica, samo v glavi malček popredalčkaj.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
Radolca napisal/-a:Lahko pa probaš 1.3. drugo leto polmaraton v Italijanski Gorici.

ne, ne Primož - svojega prvo polovičko bom odtekla na domačih tleh :Fslo :wink: .
saj veš - pa še z nočevanjem v "čudnih" hotelih nimaš težav.... :twisted: (tu ti dam čisto prav - tudi mi2 sva bila nedolgo nazaj zelo razočarana nad sosednjim hotelom s **** 4. zvezdicami).

zgleda, da bo to res kar Sežana :D
Uporabniški avatar
 flikca
docca napisal/-a:Tudi moja želja je 21-ka. Že od LM. Sploh, ko sem v Poletu prebrala en komentar, da je 1o-ka samo za pi... Se mi je kar za mal zdelo. Sem se namreč trudila tudi za 1o> km.
A ni Kraški m. že marca? Uh, težka bo (za mene)

Meni so se letošnji komentarji v Poletu zdeli kar neprimerni kar se tega tiče. Res da je tekla masa ljudi na različne razdalje, ampak to ne pomeni da se ni vsak izmed njih potrudil in pripravil na svoj tek. S takim podcenjevanjem dajejo vtis, da lahko vsakdo skoraj brez napora preteče 21 ali 42 km (potem pa ljudje skupaj padajo na progi.). Skratka, za pi... je ležanje na kavču ;)
Uporabniški avatar
 pajo
Gorica, ki je malo pred Sežano mogoče manj burje in klancov vsaj mislim, da naj bi bilo tako. Pa še družbo mene in Matjaža,Lauferja,Corni..... boš imela.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
pajo napisal/-a:Gorica, ki je malo pred Sežano mogoče manj burje in klancov vsaj mislim, da naj bi bilo tako. Pa še družbo mene in Matjaža,Lauferja,Corni..... boš imela.

hvala za povabilo :D , vendar..... no, saj sem že zgoraj Primožu odgovorila :wink:

sem prepričana, da se še kdaj srečamo in skupaj krenemo zmagam naproti Slika
Uporabniški avatar
 Susanne
Moj prvi je bil LM 2007. Letos pa se jih je zvrstilo kar nekaj, med njimi tudi 42ka-Berlin. Od polovičk mi je bilo najtežje v Radencih. V Sežani sem tekla samo 8K. Marca sem bila v Gorici in je bilo super. Takrat sem odtekla svoj PB, ki ga do danes nisem uspela izboljšati. Gorico imam drugo leto spet v planu, tako, da če se premisliš glede izbora, dobrodošla z nami. Letošnji LM sama uživancija.
Bolj kot nas boš poslušala manj boš vedela kaj si želiš. Ti se samo na enega prijavi, sploh če ti rezultat ni pomemben. Predvsem je važno, da ti je lepo. Na koncu kateregakoli boš imela solzne oči in nekaj cm več.. :lol:

P.S. Tako dolgo sem pisala, da sem z Gorico malo Out. Pa še vseeno namig: ni treba prespat, je zelo blizu(1,5h vožnje). Pa tolikokrat prečkaš mejo, da navsezadnje ne veš več ali si v :Fita ali v :Fslo
Nazadnje spremenil Susanne, dne 27 Nov 2008, 10:18, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA