Nataša napisal/-a:Bor ponavadi v Radencih bolj počas gre
boš že vidla hudiča.....
tae napisal/-a:Špela, odgovor na zadnje vprašanje: JA.
Drugače pa si preberi še temo: "bobrovi zapisi."
bobr napisal/-a:spela* napisal/-a:Bobr, le pravočasno objavita stavo! A bo v Radencih?
Bor si ne upa v Radencihmalo provokacije mora bit ampak bova že našla neko skupno besedo.
Kaj si tok napalila na stavo, a se ti je in pije ane
mazi napisal/-a:Ojla,
Jest si pa za drugo leto želim, da bi z Lili pretekla ''Lublanca '' pod štirimi urami, da bi izpopolnila tehniko plavanja - in se udeležila kakega triatlončka; predvsem pa da bi leto minilo brez poškodb in da bi pri športu imela toliko veselja kot sedaj...
raziskovalec napisal/-a:Razy - hvala za nasvet; samo midva računava da bova kolo že nekak, plavala pa ne bi rada ene 3/6 časa...mazi napisal/-a:Ojla,
Jest si pa za drugo leto želim, da bi z Lili pretekla ''Lublanca '' pod štirimi urami, da bi izpopolnila tehniko plavanja - in se udeležila kakega triatlončka; predvsem pa da bi leto minilo brez poškodb in da bi pri športu imela toliko veselja kot sedaj...
Kar se 3atlona tiče Mazi je (za nas povprečne rekreativce) bolj produktivno trenirat kolo. V vodi si le cca 1/6 časa, na biciklu pa 3/6 (tudi z žabco se da press)

primus napisal/-a:Loni napisal/-a:Nataša napisal/-a:Loni napisal/-a:No, pa Primusa ne poznam, ma lahko vseeno pride pogledat..
Primus (Primož) je tak ful resen možakar. S kravato pa to.
Sicer zdaj že malo smetim, ma vseeno, naj potem rajši kravato doma pusti, da se ne bo umazala.
kravata je itak sam za obiske, tolk da naredim vtis.za cisterno vozit res ni praktična...
so pa moji cilji zdaj dopolnjeni
miroR napisal/-a::arrow: samo tri želje :
- zdravje ( brez poškodb )
- da bi še naprej užival in imel toliko motivacije
- da bi mi boljša polovica še naprej stala ob strani in me podpirala

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA