Moderator: ziga

Uporabniški avatar
 Matevz
Vsekakor. Sem bil v petek, soboto in nedeljo na Pokljuki - da se ti zmeša dobr :D
Uporabniški avatar
 Z*
Matevž, kje se da ugodno prespat, če gre človek za kaka dva dni na Pokljuko? (Ali pa mogoče kdo drug ve).
Uporabniški avatar
 Matevz
Jaz sem kar doma spal :) saj traja samo pol ure v eno smer, da sem gor.

Sicer pa je na Pokljuki Šport hotel, drugih zadev pa jaz ne poznam.
Uporabniški avatar
 ero
Možnosti so, takole na pamet, Šport hotel, penzion Jelka, 'kasarna' na Rudnem polju, kjer tudi oddajajo sobe in imajo celo depandanso. telefonov in kontaktov nimam pri roki a gotovo ti ne bo težko priti do njih, ne?
Uporabniški avatar
 Z*
Hvala obema, bo v pomoč, ostalo pa že najdem. Hudičevo daleč je s Štajerske, ne gre, da bi človek le za kak popoldan gor skočil. :wink:
Uporabniški avatar
 miro
Tudi jaz sem včeraj potegnil 30 let stare "lauferce" iz kleti ter se odpravil iz Rateč protiTamarju teči. Kersem bil bolj pozen(pozno popoldne) nisem tekel do Tamarja , pač pa krog do vstopa v Tamr in nato še dva kroga proti meji. Bilo je res enkratno , tako , da sem začel razmišljati o duatlonu na Gorjušah , samo še kdaj morm probat teči s smučmi.
Kakor koli , nekdo mora biti zadnji.
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Dule
Miro tudi jaz imam namen iti na Gorjušo, pa tudi to sezono še nisem bil na dilcah, pa še stare imam tudi blizu 20let, tako da bova kar skupaj v ozadju 8) .
Uporabniški avatar
 bojanu
Ne se tolk grebst za klobaso :wink: Verjetno je namenjena meni, če se prikažem tam 8)
Uporabniški avatar
 Dule
bojanu napisal/-a:Ne se tolk grebst za klobaso

Saj klobaso dobi vsak po teku, ki bo tekmoval :?: Vsaj lani je bilo tako. :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
Ta vikend smo se greli na istrskem sončku, naslednjega za zopet na sneg :D
Lepe slikce in pohvalna ažurnost

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA