prostor za dogovore o skupnih treningih - kje, kdaj, kako, ...
tu so vam na voljo tudi predlagani programi treninga

Moderatorji: ero, pegaz

Uporabniški avatar
 raziskovalec
kovit napisal/-a:
ton napisal/-a: strop predora v zraku

Filozofi...pri vas itak vse visi nekje v zraku :D

Na Zemlji je pač trdo fizikalno dejstvo; vse kar visi, to več ali manj počne v/na zraku :lol:

@ Špela
Torej bo ob petih število tekčev enako trikratnemu seštevku vsote kvadratov sinusa in cosinusa kota alfa. (to je pa trdno matematično destvo, če bomo tam trije).
:wink: :lol:

Filozofija je pa kaj že ; naše stanje duha po uspešnem teku. Tralalaaaaa (avtorske pravice ima na ta vzklik seveda 5rca)
:roll: 8) :wink: :shock:
 spela*
raziskovalec napisal/-a:
@ Špela
Torej bo ob petih število tekčev enako trikratnemu seštevku vsote kvadratov sinusa in cosinusa kota alfa. (to je pa trdno matematično destvo, če bomo tam trije).

Če se prav spomnim, je bilo podobno število udeležencev napovedano tudi pred dvema tednoma, prišlo jih je pa natanko toliko, kot sem zapisala, oziroma ta ista vsota na n-to potenco.

Pa še tistemu se je uspelo izogniti pozornemu očesu štarterja. :lol:
Uporabniški avatar
 AVI
...MiciM, maj, raziskovalec, Laufer in moja malenkost...smo odtekli eno prav luštno za nekatere tudi "pustolovsko" Golado....na mojo željo smo jo še obrili....hvala... :D :D :D
Uporabniški avatar
 Laufer
:lol: Današnja Golada je spominjala na orientacijski tek. Skupaj s starim mačkom Razyem sva si nehote ogledala in videla nepozaben pogled na Rudnik (vidiš, da nič ne vidiš :roll: ). Tako je bil čas temu primeren 1:07.
 spela*
raziskovalec napisal/-a:@ Špela

Očitno sva se oba zmotila, ker bi morala upoštevati tudi verjetnostne izračune. Upam, da nisva v sramoto najini gimnaziji. :oops: :lol:
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Evo teden je naokrog in zopet se razpisuje Golada. AVI je včeraj naredil predogled (tema K-rožnik) in proga je menda suha.

Zopet navijam za štart ob 17:00,
Seveda je pa demokratično na voljo tudi start ob 18:00.
vse to seveda velja za jutri, četrtek.
Navali narode, število udeležencev je omejeno (no mal sem ga nalašč preteral, se pa dobro sliši).
Uporabniški avatar
 Loni
Ob šestih bi mi morda ratalo, prej sem pa varuškaPress.
Uporabniški avatar
 AVI
raziskovalec napisal/-a:Evo teden je naokrog in zopet se razpisuje Golada. AVI je včeraj naredil predogled (tema K-rožnik) in proga je menda suha.
.......

NAROBE.......proga NI suha......proga je mokra...... :lol: :lol: :lol: :lol: .....ampak ni pa blatna.... :lol: :lol: :lol: hec mora bit

drugače sem pa jaz za avtobus ob 17-ih v smeri urinega kazalca....če bo šlo... :wink:
Uporabniški avatar
 miciM
No meni je ura ob 17h tudi všeč, tema je tko al tko, bomo vsaj prej frej teh muk :lol: :lol: :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 stena
a ste se mogoče preselil par sto metrou čez cesto, ker je bil stadion danes kar solidno zapolnjen? :D
Uporabniški avatar
 Laufer
Kje pa, Golada je zakon.
Na startu smo se zbrali 3-je, demokratično je ponovno levo opcijo iz rokava potegnil Avi. Na poti smo ponovno srečali Eggy, ki se očitno v tajnosti pripravlja na nove podvige :twisted: .
Na vrhu nam je nasproti pritekla še zamudnica, tako da smo se obrnili in odtekli nazaj desno varianto :lol:
Uporabniški avatar
 Loni
Ob listanju današnjega Žurnala24 mi je takoj padla v oči ena prireditev, navdena pod rubirko Tek:

Ljubljana, 11.12.
Golada - tek na Golovec
Tel............
Brezplačno

Nekdo se je lepo potrudil.
 spela*
Loni napisal/-a:Ob listanju današnjega Žurnala24 mi je takoj padla v oči ena prireditev, navdena pod rubirko Tek:

Ljubljana, 11.12.
Golada - tek na Golovec
Tel............
Brezplačno

Nekdo se je lepo potrudil.

In kaj je navedeno v rubrikah telefon in predvsem, kdaj je zbor?
Jaz spet navijam za 18. uro ...
Uporabniški avatar
 Loni
Tujih tel. št. ne navajam, četudi so objavljene. Ure pa ni navedene.
  • 1
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 401

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA